Tomak Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Mně se ty "limitky" s cifrem posetým logem 007 nelíbí a ani zvýrazněný index lunety 50 mne nenadchl, jinak dýnko super.Nejvíc se mi líbí předchozí černý model, který má jediný znak 007 v červené barvě na konci sekundové ručky (viz obrázek). Modrý model s cifrem s drážkováním hlavně mne oslovuje též více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Z tech "limitek" se mi tahle libi asi nejvic. Kazdopadne kdo Jamesem zije necht at mu tenhle atribut dela radost. Proti gustu nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milli Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 To dýnko je luxusní! Jen mi někdo vysvětlete, proč se dělají další bondovky a'Brosnan, když Craig nosí PO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Jen mi někdo vysvětlete, proč se dělají další bondovky, když Craig nosí PO? Myslel som, že ako SMP, tak aj PO sú už u Bonda minulosťou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 (upraveno) Minulý týden jsem si je koupil v Brně u Hanáka a jsou super.... ve skutečnosti jsou mnohem hezčí než na fotkách. Původně jsem šel pro klasické černé Bondovky, i kdž jsem o limitce věděl, ale potom co pan. Dalibor Hanák vytáhl tyto, tak bylo jasno..... a navíc výrobní číslo 00720/11007 je pecka jsou to moje první "lepší hodinky" (pokud neberu quartz Tissot a Certina), takže si je náležitě užívám přidávám i foto zatím jen z mobilu Upraveno 5. června 2012 uživatelem Jay Doll moc velká fotka, zmenšeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Minulý týden jsem si je koupil v Brně u Hanáka a jsou super.... ve skutečnosti jsou mnohem hezčí než na fotkách. Původně jsem šel pro klasické černé Bondovky, i kdž jsem o limitce věděl, ale potom co pan. Dalibor Hanák vytáhl tyto, tak bylo jasno..... a navíc výrobní číslo 00720/11007 je pecka jsou to moje první "lepší hodinky" (pokud neberu quartz Tissot a Certina), takže si je náležitě užívám přidávám i foto zatím jen z mobilu Skvělý, gratulace! To jsou sakra "nositelné" hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 No výborně, těší mne, že se tu někdo konečně odhodlal ke koupi. Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Jak nemusim bondovky, tak ty novy me dostaly. Genialni allround za polovicni cenu submarineru. A tahle limitka je perfektni umocneni toho keramickyho looku.Naprosta spica. Gratuluju, tohle bych umel nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Gratulace k Bondovkám !!!Také jsem je měl nedávno na ruce. Troje, postupně, staré s vlnkama, nové čisté a pak tuto limitku "50".Ta limitka byla nejpěknější. 007 je na nich decentní. Liquidmetal je parádní a zadní dynko je super.Užij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Přidávám se také ke gratulaci. Dnes jsem na ně koukal v butiku v Praze a jsou vážně úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Asi bych je potřeboval vidět naživo . Na tvojí "živé" fotce hodinky vypadají mnohem lépe, než na propagačních fotkách Omega, kde je ten posetý ciferník nepěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 a hlavne je dulezity si spravne vybrat cernou barvu, protoze u modre verze je cerna datumovka neskutecna pest na oko! coz je pro me az nepochopitelne, ze mohli udelat takovy kiks.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Taky gratuluji, velmi pěkné hodinky. Jen by si to zasloužilo asi vlastní vlákno a pěknější fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se