Přejít na obsah

Nová limitka Bondovek

Chumpus

Doporučené příspěvky

Mně se ty "limitky" s cifrem posetým logem 007 nelíbí a ani zvýrazněný index lunety 50 mne nenadchl, jinak dýnko super.

Nejvíc se mi líbí předchozí černý model, který má jediný znak 007 v červené barvě na konci sekundové ručky (viz obrázek). Modrý model s cifrem s drážkováním hlavně mne oslovuje též více.

post-16587-041841700 1330351981.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po 4 týdnech...

Minulý týden jsem si je koupil v Brně u Hanáka a jsou super.... ve skutečnosti jsou mnohem hezčí než na fotkách. Původně jsem šel pro klasické černé Bondovky, i kdž jsem o limitce věděl, ale potom co pan. Dalibor Hanák vytáhl tyto, tak bylo jasno..... a navíc výrobní číslo 00720/11007 je pecka :) jsou to moje první "lepší hodinky" (pokud neberu quartz Tissot a Certina), takže si je náležitě užívám :) přidávám i foto zatím jen z mobilu :)

post-5465-056264800 1338921872.jpg

Upraveno uživatelem Jay Doll
moc velká fotka, zmenšeno
Odkaz ke komentáři

Minulý týden jsem si je koupil v Brně u Hanáka a jsou super.... ve skutečnosti jsou mnohem hezčí než na fotkách. Původně jsem šel pro klasické černé Bondovky, i kdž jsem o limitce věděl, ale potom co pan. Dalibor Hanák vytáhl tyto, tak bylo jasno..... a navíc výrobní číslo 00720/11007 je pecka :) jsou to moje první "lepší hodinky" (pokud neberu quartz Tissot a Certina), takže si je náležitě užívám :) přidávám i foto zatím jen z mobilu :)

Skvělý, gratulace! To jsou sakra "nositelné" hodinky :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...