Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Panove tesi mne vase slova, ale vite jak se rika, ze nikdo neni nenahraditelny? ;) Myslim si, ze to je hluboka pravda. A navic, dneska uz jsou tu i mnohem fundovanejsi prispevatele nez jsem ja, casto i lide, kteri se tim zivi. Takze urcite o nic neprijdete. A treba mi to casem bude tak chybet, ze vyrobim vlastni forum s jasne danyma pravidlama, bez reklamy a s nekompromisnim pristupem k porusovani pravidel..a budu si v nem povidat sam se sebou ;)

Pokud to forum někdy vzinkne, a pokud mě tam sneseš, tak se hlásím...

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

cosi mi napovída, že Cyberem představená budoucnost by se mohla rychle naplnit. :(

Odesláno
není to tou skvrnou na slunci nebo co se to dneska děje. Popshop oznámil konec, Odklízeč končí :-((( kam to tady spěje :-(((

Konec Popshopa na fóru mi uniknul? Kde je odkaz?

Zkus si dát vyhledat, kolik najdeš příspěvků od Popshopa ...

Odesláno

Ja myslim, ze konec fora nehrozi. Ted tady tu atmosferu jitrime tak trochu my, ale po Vanocich se vsichni vratime k diskuzi o hodinkach, protoze pod stromeckem jich urcite bude hafo. A bude to zas v poradku. Ja jsem za dnesni den napsal tolik prispevku jako za celou moji historii zde a uz se tesim na nove kousky a informace. Ja sam jsem konecne investoval do poradnych kousku - Seiko Diver a Laco a take dokoncuji opravu a renovaci cele rodinne kolekce Primek. Takze se tesim, jak se budu chlubit a Vy urcite taky.

Odesláno
není to tou skvrnou na slunci nebo co se to dneska děje. Popshop oznámil konec, Odklízeč končí :-((( kam to tady spěje :-(((

Konec Popshopa na fóru mi uniknul? Kde je odkaz? Člověk je dva dny mimo, a už tu je takováhle revoluce, dokonce i s peticemi :-) Co udělat nějakou demonstraci, a tam předat petici. ...a zvolit samovýbor, aby až budou monstr procesy, měl kdo přisedat :-). A kdo teď bude předseda, když Odklízeč složí funkci? Vypadá to tu zřejmě na rychlý konec, co? Chronomag zruší hosting ( ostatně stejně se tu do něho stále někdo navážel kvůli Kroniu ), na strankach Primu třeba vznikne forum pro sběratele (což doufám, pokud by měl Chronomag skončit ), a velkoobchodníci se přesunou na Aukro (někteří už tam paralerně prodávají , a jiní se tam v brzké době přesunou ). No třeba to tak nakonec nedopadne, ale myslím, že to k tomu velmi rychle spěje.

jojo, už jsem to nastudoval....

Odesláno

já se hlásím taky spíš k duchu fora jako gentlemanského spolku, protože fór typu:

kdo to psal je kretén

re:sám seš kretén

re re:oby ste kreténi

je na internetu přehršel a nechápu ty lidi, který se takových fór účastní...kdežto chronomag byl, když jsem ho začal číst, jako z úplně jiného světa...hlatal jsem všechno...fundované diskuze o kalibrech, pouzdrech...

Dnes chodím na forChron každý den, ale už nehltám každé slovo, protože mi přinde plný "vaty"(viz problém s opakováním dotazů atd.)...a tak většinou kouknu na hlavní stránku, projdu témata, ale pořádně se kouknu na "prodám" a tim to hasne

Odesláno

Že se to uklidní nevěřím. Obávám se ,že adrenalinových sportovců jako je "frantík" je tu víc. Že Odklízeč odchází je škoda.Ale je fakt,že už zde není ta atmosféra co tu byla v začátcích. Snad by pomohlo nemilosrdně mazat .

Odesláno
Že se to uklidní nevěřím. Obávám se ,že adrenalinových sportovců jako je "frantík" je tu víc. Že Odklízeč odchází je škoda.Ale je fakt,že už zde není ta atmosféra co tu byla v začátcích. Snad by pomohlo nemilosrdně mazat .

Plne souhlasim. Je to vyzva pro pristiho moderatora.

Odesláno
"Pamatujete se jeste na vlakno o hifi-foru: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1105 . Tenkrat jsem si myslel, ze Chronomag je uplne z jineho dreva. Jiste to tady ani ted neni takove jako u HIFI, ale neprijemne se tomu blizime..."

Jakpak bych se nepamatoval - sám jsem ho napsal.

Půl roku jsem teď abstinoval (rozuměj nechodil na Chronomag :)) a nutno podotknout, že s časovým odstupem to JE poznat (kupodivu jsem ten absták vydržel - možná je se mnou něco špatně :o)

Možná už by některá vlákna na Chronomagu posoužila jako odstrašující případ stejně dobře jako tenkrát to "hifi fórum" (třeba už nás taky někde citujou a smějou se nám...)

Souhlasím s honzou, s masovým příbytkem členů se pochopitelně vyrojí i notná dávka "internetových dobrodruhů".

Bohužel fórum je jakýmsi zhuštěným a urychleným obrazem všeobecného společenského trendu - gradujícího "konzumu a vulgarizace".

Na druhou stranu nemá význam vytvářet uzavřené fórum - to by byla pomalá smrt.

Nemůžou se stejný lidi bavit donekonečna o tom samým, bez nové krve to začne zahnívat.

Chvíli by to šlo, ale dlouhodobě ne...

Dobrým navrhem tedy bylo na nevhodné příspěvky nereagovat a když už musím, tak to přesunu to do rubriky "jiná diskuze".

Odesláno

na etiketu sa vyserte

inet je o slobode a volnosti a vlastnom style prejavu

do mna sa tu obujete za to ze to vase knieza co nosi tie orliky vyzera fakt ako retard a ja som sa slusne spytal.. nic zle na tom nevidim.. moj nazor zdielalo viacero ludi avsak ma niekto premazal ale co uz

casto mam pocit ze na tomto fore je to o vekovom priemere nad 65 rokov (co je len a len na skodu)

Odesláno
na etiketu sa vyserte

inet je o slobode a volnosti a vlastnom style prejavu

do mna sa tu obujete za to ze to vase knieza co nosi tie orliky vyzera fakt ako retard a ja som sa slusne spytal.. nic zle na tom nevidim.. moj nazor zdielalo viacero ludi avsak ma niekto premazal ale co uz

casto mam pocit ze na tomto fore je to o vekovom priemere nad 65 rokov (co je len a len na skodu)

Možná Ti připadá jako retard, ale v životě jsem ho neslyšel říct "vyserte se na to", ona úroveň projevu nesouvisí s věkem, a mladý primitiv zústane primitivem i ve stáří ( tedy pokud se ho při svém životním stylu dožije ) a mladý gentleman, věkem nezhrubne.

Odesláno

neviem ako si dokazes vazit senatora a cely senat ktory je len cisto domovom dochodcov pre vysluzilych lúzerov ktori to ale nechcu vzdat a odist z politiky

tot moj nazor

ale co sa tyka etiky -

for je plna <> o comkolvek.. ale zial tu to zavana vasim ceskym nacioanalizmom a to je len a len na skodu a ked sa k tomu pridaju starsi senilny ujovia ktorym vadi slovo typu hovno a vsetko chcu mazat tak to tu bude len a len smerovat do jednej velkej <>

Odesláno

keby bol popshop cech tak by sa k nemu aj tych par individuii inak spravalo..

zamyslite sa nad sebou, ti ktorych sa to tyka

Odesláno

Tůtů Blekota:

Je mi líto každého, kdo se ve své rodné řeči nedokáže vyjadřovat bez vulgarismů.

A mimochodem, je docela odvážné nazývat fórum o ruských, českých, švýcarských, německých i dokonce čínských hodinkách jako "český neonacionalismus". Rozumíš vůbec tomuto slovnímu spojení?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...