Přejít na obsah

63 hlasů

1. 1. Co říkáte na tento typ hodinek, značku, design a cenu?

• Cena je lákavá a hodinky působí velice luxusním dojmem. Sám bych si je určitě koupil!
    • Cena je celkem dobrá, ale za hodinky s Japonským strojkem bych tolik nezaplatil!
      0
    • Cena je příliš vysoká, ale design by mne přesvědčil o koupi!
      0
    • Nikdy bych si tyto hodinky nekoupil. Jsem věrný ověřeným strojkům!

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vzhledově to takový průser není, to jsem viděl od EA větší hrůzy, ale jinak je to kupa čínskýho šrotu. Ale musím říct, že samotný komentář majitele a anketa k tomu - to mě fakt pobavilo :D

Ale THaltofe, neupadej na mysli, třeba dojdeš časem k osvícení :)

Upraveno uživatelem Chorche
  • Odpovědi 143
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nahodou recenze je to dobra. Na prvni prispevek. Ma trochu jiny uhel pohledu nez magori tady ..... Skoda , ze jsem nestihl fotky. Berte to s nadhledem.

Odesláno

Nahodou recenze je to dobra. Na prvni prispevek. Ma trochu jiny uhel pohledu nez magori tady ..... Skoda , ze jsem nestihl fotky. Berte to s nadhledem.

Ale jo, snaha se cení, o tom žádná.
Odesláno

do kamena tesat, slavu prevolavat, pokorne hlavu klonit pred cnostou a mudrostou hodnou krvi kralovskej

Mě jde vždy o značku zboží a hlavně design. O to jestli má kvalitní švýcarský strojek anebo strojek vyrobený v zemi vycházejícího slunce, je mi vážně jedno.

Odesláno

Ja se trochu bojim rict cokoli. Ale ne, baleni se mi libi, je to takove napinave. Budou tam fusekle? Slipy? Vonavka? A kua, hodinky!!

Ale vis co, Thaltofe, nic si z toho nedelej, tedka delam chytryho, ale taky jsem majitelem hodinek Detomaso, a neni tomu ani rok, co jsem je koupil. Na druhou stranu, takhle militantne bych tu neprezentoval ani Pateky....

Odesláno

Já si kdysi (skoro 20 let) koupil hranatý EA v letadle, měly takový vintage nádech cifru do hněda, a tenkrát se mi líbily a chvíli jsem je i nosil.

Hříchy mládí ... ;)

Odesláno

volove, ja nahodou Calvin Klein quartz nosil jako pracovni este predloni. Mel sem je snad ctyri roky. a Ted je nosi znamej do prace. a furt dou :)

Viděli sme tvoje mikiny.Prakticky uš nemáš čim překvapit.
Odesláno

volove, ja nahodou Calvin Klein quartz nosil jako pracovni este predloni. Mel sem je snad ctyri roky. a Ted je nosi znamej do prace. a furt dou :)

Známý dělá v hodinářství na letišti a když jsem se ho kdysi ptal, co by mi doporučil, tak si za CK děsně stál. Ještě, že jsem na něj nedal :D
Odesláno

Šíleně se bavím při čtení vašich příspěvků :-D Fotografie najdete zde :-)

http://www.4shared.com/rar/eerRUzrk/Emporio_Armani_AR0636_-_Stainl.html

Sice to kolegove rikaji trochu drsnym humorem, ale maji bohuzel pravdu, poradne si procti forum, podivej se jak vypadaji poradny hodinky, projdi se Parizskou ulici a zajdi tam do nejakych kramku na cumendu, tam uvidis ty hodinky live coz je taky o necem jinym nez jen na fotkach...

Odesláno

Fšichni ste tu arogantní parchanti co nerozumí kvalitě a jenom závídí, gdyž si někdo pořídí toho Armányho.

Fákt jako, ten výsledek hlasování je evidentní.

A teď k tématu: EA považuji také za "reklamní hodinky", ale s akceptovatelným provedením (srovnal bych s Orient, Pulsar atp.). Osobní zkušenost jen s jedním dámským modelem (perleť, žádné komplikace ani šutříky) a v pohodě, pro člověka, co se o hodinky nezajímá tak těžce v pohodě.

Odesláno

Jen nerozumím jedné věci. Vypadá to tak, že vy všichni kupujete sice super strojky a kvalitní, ale vzhled je vám asi jedno :D Jak jsem si tady pročítal recenze "vašich superhodinek", tak jsem byl já ten, kdo se smál a směju se pořád. Já bych se za ten vzhled STYDĚL a hodinky nikde neukazoval.

A po ohlasech a zkušenostech se tyto strojky nemají d?vod zastavit. Jednou za dva roky se vyměnil baterie a je to. Tady prostě nechápu proč si kupujete hnusné hodinky se super strojkem, když nádherné hodinky s obyč strojkem vydrží stejně :-)

Odesláno

Ideální je koupit si hezké hodinky s dobrým strojkem ;) Vnímání toho, co je a není hezké, je ovšem velmi subjektivní.

Momentálně mám hodinkový vkus zcela odlišný od toho, který jsem měl před dvěma lety, je to přirozený vývoj.

Třeba tě to taky čeká :)

Odesláno

Hele, narcisi, a nepřemýšlel jsi spíš o tom, že hodně lidí reagovalo na ten Tvůj vstup na fórum, než na hodinky, kterými se tu prezentuješ? Co se vkusu týká - tak "sto lidí, sto chutí". Proti tomu žádná a nosit si na ruce můžeš, co chceš.

Ale elementární slušnost a alespoň malinko "pokory" když někam vlezu, je věc druhá...

Odesláno

Jen nerozumím jedné věci. Vypadá to tak, že vy všichni kupujete sice super strojky a kvalitní, ale vzhled je vám asi jedno :D Jak jsem si tady pročítal recenze "vašich superhodinek", tak jsem byl já ten, kdo se smál a směju se pořád. Já bych se za ten vzhled STYDĚL a hodinky nikde neukazoval.

A po ohlasech a zkušenostech se tyto strojky nemají d?vod zastavit. Jednou za dva roky se vyměnil baterie a je to. Tady prostě nechápu proč si kupujete hnusné hodinky se super strojkem, když nádherné hodinky s obyč strojkem vydrží stejně :-)

Máš recht. Já též bleju ze všech těch Omeg a Rolex a Seiko co se tu všeci jima chlubíja. Já vůl mám též jedny bondovky a sumo a jsou to tak hnusné hodinky, že je zavírám furt do šuplíku, aby je nedejbože někdo na návštěvě neobjevil.

Odesláno

Tady prostě nechápu proč si kupujete hnusné hodinky se super strojkem, když nádherné hodinky s obyč strojkem vydrží stejně :-)

Jo, chlape, krása je v očích pozorovatele. Nám se zas nelíbí ty tvoje. A je to tak v pořádku.

I když my víme, gde je prauda :D.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...