Přejít na obsah

63 hlasů

1. 1. Co říkáte na tento typ hodinek, značku, design a cenu?

• Cena je lákavá a hodinky působí velice luxusním dojmem. Sám bych si je určitě koupil!
    • Cena je celkem dobrá, ale za hodinky s Japonským strojkem bych tolik nezaplatil!
      0
    • Cena je příliš vysoká, ale design by mne přesvědčil o koupi!
      0
    • Nikdy bych si tyto hodinky nekoupil. Jsem věrný ověřeným strojkům!

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 2. 2012 v 14:43, 'THaltof' napsal:

Potom jsem měl Casia a také Rolex. Vzhled je u mě ale na první místě. Vyhrály EA :-)

V tom je asi taky ten problém. Měl jsi něco, co se tvářilo jako Rolex. Kdyby jsi to srovnal z originálem, možná by jsi mluvil jinak. .... I když asi nemluvil ....

• Odpovědi 143
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 28. 2. 2012 v 14:46, 'sonny.c' napsal:

ale chudinky s tebou moc dlouho nepobyly,což

Mám je doposud už skoro dva roky. A stále jdou bez problémů :-) Upraveno uživatelem THaltof
Odesláno
  V 28. 2. 2012 v 14:40, 'THaltof' napsal:

To byly hodinky Graf von Monte Wehro. Taky čína ale nádherné :-) a teď pojďte do mě

:gora:koukám že si gurmán

Odesláno (upraveno)

Autocenzura. Raději nic. Tohle je hodinkové fórum, takže psát do vlákna o hovně je ztráta mého i autorova času.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Předtím jsem měl Rolex Explorer. Po půl roce šly pryč. Šíleně drahé hodinky a také se platí za značku. Strojek je možná luxusní ale i čínské Graf von Monte Wehro mi drží dva roky. Zbytečnost investovat tolik peněz :-)

Odesláno
  V 28. 2. 2012 v 14:48, 'THaltof' napsal:

Mám je doposud už skoro dva roky. A stále jdou bez problémů :-)

jo kucí číňanský jdou v před a to jen utvrzuje jak jsme pomýlení,nic jistě kráčíš správnou cestou jen se nenech námi svést
Odesláno
  V 28. 2. 2012 v 15:14, 'Frantik' napsal:

Kluci, uz ho nechte, jde o jasnou provokaci Posted Image nekoho ze starych známých. Jinak to neni možný.

Myslíš, že tohle je reinkarnace někoho z vysloužilých, případně odejitých?
Odesláno

To už se nedá vydržet :gora: . To je asi jedinej člověk na světě, kterej upgradeoval z Rolex na slipohodinky a ještě je spokojenej. A Graf monte něco, už ten název. To když přede mnou někdo vysloví, tak mi nezbejvá než vzít svoje hodinky a hodit je pokorně do kanálu.

Odesláno
  V 28. 2. 2012 v 15:55, 'habadej' napsal:

To už se nedá vydržet :gora: . To je asi jedinej člověk na světě, kterej upgradeoval z Rolex na slipohodinky a ještě je spokojenej. A Graf monte něco, už ten název. To když přede mnou někdo vysloví, tak mi nezbejvá než vzít svoje hodinky a hodit je pokorně do kanálu.

Az udela migraci Sibir, tak bude muset starej Armani zastavit pas na slipy aby zvladnul doplnit svetovy zasoby :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...