Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I když by byly vyrobené ve stejný rok a nové vypadaly stejně, tak velký rozdíl v barvě udělá UV složka slunečního záření. Takže když jedny budou ležet v šuplíku a druhé se nosit tak po X letech uvidíš podstatný rozdíl.

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

I když by byly vyrobené ve stejný rok a nové vypadaly stejně, tak velký rozdíl v barvě udělá UV složka slunečního záření. Takže když jedny budou ležet v šuplíku a druhé se nosit tak po X letech uvidíš podstatný rozdíl.

Mám otázku typu "štiepania vlasov" na HUMBERTA: čo tak farba sekundovky?

Bolo len výslovne jasnočervené v odtieni výplne ručičiek,

alebo boli aj biele, vo farbe veľkých ručičiek? Lebo mám aj také!

Okrem toho, na PSII bola sekundovka s farebným okom a na HUMBRTÁCH je LEN bez oka, alebo aj s farebným okom vo farbe bodiekk na indexoch ?

Odesláno

Mám dvoje černo zelená humberta a každé mají jinou systost barvy indexů. Stejně tak armovací kroužek u jedněch byl lesklý černý u druhých matový černý. A vteřinovka u obou jednoduchá ale jedna je víc do červena a druhá víc do oranžova. Teď to nevyfotím společně protože jedny jsou v ELTONU.

• po měsících...
Odesláno

Malý dotaz na zkušenější - rád bych si objednal těsnící o-kroužky pod dýnka pro PSII, ale nevím přesné rozměry - vychází mi to někde mezi 0,5x285 až 0,6x295 :) Můžete někdo poradit? Děkuju...

Odesláno

Malý dotaz na zkušenější - rád bych si objednal těsnící o-kroužky pod dýnka pro PSII, ale nevím přesné rozměry - vychází mi to někde mezi 0,5x285 až 0,6x295 :) Můžete někdo poradit? Děkuju...

Prosím tě, mohl bys ukázat fotku těch tvých Sportů? Já jsem neodolal, a přeměřil jsem si letmo ty moje, ale u všech jsem naměřil jen 36x41mm.

A ty máš takové, že jenom těsnění dýnka má průměr 28 až 29 cm. :jawdrop:

Jinak jsem se mrknul na Parexo ceník a tam (teda bez rozměrů) nabízí toto :

Pro rychlejší orientaci jsem vypíchnul řádek s víčkem.

011706 Těsnění víka pouzdra 3,00

0117061 Těsnění PRIM SPORT II víka 16,00

Odesláno

Prosím tě, mohl bys ukázat fotku těch tvých Sportů? Já jsem neodolal, a přeměřil jsem si letmo ty moje, ale u všech jsem naměřil jen 36x41mm.

A ty máš takové, že jenom těsnění dýnka má průměr 28 až 29 cm. :jawdrop:

Jinak jsem se mrknul na Parexo ceník a tam (teda bez rozměrů) nabízí toto :

Pro rychlejší orientaci jsem vypíchnul řádek s víčkem.

011706 Těsnění víka pouzdra 3,00

0117061 Těsnění PRIM SPORT II víka 16,00

No... Já koukal na mavex.cz a tam v sekci součástky/těsnění jsou rozměry uváděny jako 0YxZZZ. Takže jsem předpokládal, že u ZZZ jde o desetiny milimetru... Tak, jako je tomu u sklíček...

Odesláno

No... Já koukal na mavex.cz a tam v sekci součástky/těsnění jsou rozměry uváděny jako 0YxZZZ. Takže jsem předpokládal, že u ZZZ jde o desetiny milimetru... Tak, jako je tomu u sklíček...

No já jsem se díval tedy jen na Parexo, a teď když se dívám na ten Mavex, tak máš asi s tím označováním pravdu. Já to ale tipuju na rozměr 0,8 x 315, a vyšel jsem z výkresu pouzdra, kde v detailu je uveden venkovní průměr drážky těsněni 31,6 a šířka 0,95mm. Ještě jsem chutě sundal víčko svých Humbert a průměr toho rozpláclého těsnění byl 32mm.

Doufám, že tu poťouchlinu předtím nebereš vážně.:cheers:

Technologie_naramkovych_hodinek_Prim.pdf

Odesláno

No já jsem se díval tedy jen na Parexo, a teď když se dívám na ten Mavex, tak máš asi s tím označováním pravdu. Já to ale tipuju na rozměr 0,8 x 315, a vyšel jsem z výkresu pouzdra, kde v detailu je uveden venkovní průměr drážky těsněni 31,6 a šířka 0,95mm. Ještě jsem chutě sundal víčko svých Humbert a průměr toho rozpláclého těsnění byl 32mm.

Doufám, že tu poťouchlinu předtím nebereš vážně.:cheers:

Díky za info... Zkusím objednat tu velikost, co jsi napsal...

A neboj, na poťouchliny jsem na tomhle fóru zvyklý... Život by byl nuda, kdyby jsme si občas do někoho nerejpli :)

Odesláno

Tak rozměr o-kroužku 0,8x315 je moc velký... Respektive, 0,8 sedí, 315 je moc... Příště zkusím 300... Postupnou aproximací se snad dostaneme na správný rozměr...

(Otázka je, co pak s těma nesprávnýma o-kroužkama :D )

Odesláno

Tak rozměr o-kroužku 0,8x315 je moc velký... Respektive, 0,8 sedí, 315 je moc... Příště zkusím 300... Postupnou aproximací se snad dostaneme na správný rozměr...

(Otázka je, co pak s těma nesprávnýma o-kroužkama :D )

Nóó, jak bych teda jako začal - prostě promiň, že jsem tě navadl mou dedukcí v omyl.

Snad by bylo dobré do Mavexu napsat co do čeho potřebuješ,snad by mohli fundovaně odpovědět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...