montemar Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 hermes určitě na hony sympatičtější, než LV...
Jakub Štefka Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) LV je o tom, aby každý viděl, že máš LV. Hermés je o tom, že to víš ty, a máš z toho KURVA dobrej pocit hermes určitě na hony sympatičtější, než LV... Upraveno 1. března 2012 uživatelem Jakub Štefka
Viktor Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. H22 x W16 x D5cm
montemar Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. H22 x W16 x D5cm tak tohle je nádhera... přesně. co je to, a kdo to vyrábí, prosím?
instant Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 LV je o tom, aby každý viděl, že máš LV. Hermés je o tom, že to víš ty, a máš z toho KURVA dobrej pocit ano, napr. na kravatach Hermes to vobec nie je vidiet sorry za nekabelkovy off topic
instant Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 tak tohle je nádhera... přesně. co je to, a kdo to vyrábí, prosím? zeby http://www.johnlewis.com/Men/Men's+Bags/Men's+Bags/Men's+Bags/1351/ProductCategory.aspx ? kua ale jaky som ja dokonalyy ze viem vsetko..
tombed Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 vypadá to, že nějakej John Lewis nebo co kabelky tu snad ještě nebyly nebo jó?
Locque Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Montemar: požádej admina, ať Ti změní název vlákna... už se to pomalu zvrhává a je to podle mě škoda...
instant Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 vypadá to, že nějakej John Lewis nebo co kabelky tu snad ještě nebyly nebo jó? chce to este vlakna "co manželce k přebalovaní chronomimíska" a "poraďte aké hodinky na popoludňajšie dojenie oviec" a prehlasujem zoznam tém za konečný a vyčerpaný
tombed Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) hele nech toho nebo nás vodcať vykážou proto toto téma opouštím konstatováním z dob, kdy šlo ještě převážně o hodinky, že na větu " Koza dojí krev" se odpovídá " Mám toho plnou kabelku". takže sem toto vlákno právoplatně patří... Upraveno 1. března 2012 uživatelem tombed
montemar Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Montemar: požádej admina, ať Ti změní název vlákna... už se to pomalu zvrhává a je to podle mě škoda... proč? .. já myslím, že tady je dost /většina/ nadstandartně inteligentních lidí, kteří si to sami vyhodnotí... vše ostatní je póza. .. mimochodem, vespa je cool :-)
stopa99 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Ked mozem k teme jeden cas som pokukoval po niecom takomto od Montblanc....Nakoniec ale ostalo pri starom....kapsi....
Locque Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 To, že je někdo nadstandartně inteligentní neznamená, že si z toho nemůže začít dělat p..el Tak proto...
Petr Svenda Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Tady to mas za tri kila http://inzerat.i-bazar.cz/2148365-dustojnicka-brasna-na-mapy-cs-armada-do-r-1989/
tmoris Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. H22 x W16 x D5cm ta je super, diky za tip, zabookmarkoval jsem si tento obchod pri prilezitostne navsteve londyna
montemar Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 To, že je někdo nadstandartně inteligentní neznamená, že si z toho nemůže začít dělat p..el Tak proto... jo, ale to není na škodu ;-)
NIGHTinGALE Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 chce to este vlakna "co manželce k přebalovaní chronomimíska"... Já jsem koupil na tenhle akt o víkendu koženou Bugaboo a doma zavládlo nadšení. Pravda, stála jak třetina kočárku, ale co by člověk pro chronomimíska neudělal :D (byť ho teda čekáme až v červnu) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locque Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 jo, ale to není na škodu ;-) OK, v tom případě doporučuju brašnu alá Tada... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) Když už kabelečku, tak aspoň hodinkovou ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2012 uživatelem Adam99
montemar Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Když už kabelečku, tak aspoň hodinkovou ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ta černá nemá chybu.. asi nejhezčí, co jsem viděl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se