ramon Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Na první pohled to vypadá jako celkem poctivej strojek, konstrukcí dost podobnej Orientům. A pokud ještě není vyhozenej, tak by pořád šly prozkoumat ty detaily...
lastam Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Celkem poctivý strojek, v celkem poctivým Breitlingenu je to celý poctivý , poctivej je ale jenom jeden, je to Breitling a je to originál, tohle je jen lepší sračka... ale jinak tyhle rozborky mám rád, takže kdo může a má doma čistokrevný fejk tak ať udělá podobnou rozborku:-) pro mě je to atraktivní způsob prezentace fejku a líbí se mi to...
gandalf Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Mně se nedávno dostal do ruky tento čínský automatický strojek /Číňan mi ho poslal omylem, místo strojku s GMT/. Protože nechci otevírat nové vlákno, tak to dávám sem. Na to, že zřejmě jde o poměrně laciný automat, to nevypadá špatně. Ještě bych dodal, že mi ho poslal zadarmo i když původní strojek s GMT poškodil známému hodinář v Plzni.Pochopitelně to sem nedávám jako provokaci a nechci rozpoutat nějakou bouři, ale snad to někoho bude zajímat.
Rs. Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 (upraveno) Zajímá, děkuji. Takto nějak vypadají ST-čka ... Jako obvykle, ďábel je skryt v detailu. Nemám dobré makro a už vůbec ne profi-foťák, tak omluvte patlaninu s duhou na hranách.Problém na mojí fotce spočívá v vyhlodání materiálu buď dekapováním před pokovením v důsledku jeho ne zcela stejnoměrné struktury a nebo zbylých otřepů a nebo čištěním v omílacích bubnech (účinné, ale levné)Jinak vyfotografovaný kalibr má povrch čistší, dáno pravděpodobně tužším strojem a ostřejším nástrojem :-)Jinak perlage by imho mělo navazovat po cca 50-52% EDIT - pozn. mnou fotografovaný strojek není ani Seagull ani jiná čína, ale soudobá produkce SWATCH Upraveno 9. března 2012 uživatelem Rs.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se