Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Celkem poctivý strojek, v celkem poctivým Breitlingenu :D je to celý poctivý :D, poctivej je ale jenom jeden, je to Breitling a je to originál, tohle je jen lepší sračka...

ale jinak tyhle rozborky mám rád, takže kdo může a má doma čistokrevný fejk tak ať udělá podobnou rozborku:-) pro mě je to atraktivní způsob prezentace fejku a líbí se mi to...

Odesláno

Mně se nedávno dostal do ruky tento čínský automatický strojek /Číňan mi ho poslal omylem, místo strojku s GMT/. Protože nechci otevírat nové vlákno, tak to dávám sem. Na to, že zřejmě jde o poměrně laciný automat, to nevypadá špatně. Ještě bych dodal, že mi ho poslal zadarmo i když původní strojek s GMT poškodil známému hodinář v Plzni.

Pochopitelně to sem nedávám jako provokaci a nechci rozpoutat nějakou bouři, ale snad to někoho bude zajímat.

post-277-069518400 1331293112.jpg

post-277-048433300 1331293151.jpg

Odesláno (upraveno)

Zajímá, děkuji. Takto nějak vypadají ST-čka ...

Jako obvykle, ďábel je skryt v detailu. Nemám dobré makro a už vůbec ne profi-foťák, tak omluvte patlaninu s duhou na hranách.

Problém na mojí fotce spočívá v vyhlodání materiálu buď dekapováním před pokovením v důsledku jeho ne zcela stejnoměrné struktury a nebo zbylých otřepů a nebo čištěním v omílacích bubnech (účinné, ale levné)

Jinak vyfotografovaný kalibr má povrch čistší, dáno pravděpodobně tužším strojem a ostřejším nástrojem :-)

Jinak perlage by imho mělo navazovat po cca 50-52%

post-16636-086119200 1331319753.jpg

post-16636-031901800 1331320433.jpg

EDIT - pozn. mnou fotografovaný strojek není ani Seagull ani jiná čína, ale soudobá produkce SWATCH

Upraveno uživatelem Rs.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...