Hasič Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 1: Sem na Chronomag to určitě nepatří. 2: Pokud ti dělá problém dodržovat předpisy, vrať řidičák. 3. Pokud porušuješ předpisy záměrně a používáš k tomu sofistikovanou techniku, napařil bych ti to z fleku jako obecné ohrožení a doživotně tobě i podbným vejlupkům zabavil papíry. Předpisy jsou od toh aby se dodržovaly. Závodí se na uzavřeném okruhu. A tímto prosím admina o koamžité smazání všech vláken Antiradar /jsou tu hned dvě těsně nad sebou. Děkuji. Promiň, jsi BLB!
mondeo2 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Hehehe.................už to začalo...............chlapi serte na to ta debata je naprosto na pí.u akorát se zbytečně pohádáte
Hasič Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Hehehe.................už to začalo...............chlapi serte na to ta debata je naprosto na pí.u akorát se zbytečně pohádáte Nezlob se, musel jsem. Je to nějakek Tháliák, co jezdí s bábou na hřbitov, nebo dopravní expert typu Huml, Besip a podobně. Ten antiradar mne hlídá před blbci s takovými názory a pologramotnými městskými strážníky! Nejezdím jako bezmozek, ale hlídat 50 na konci obce čtyřproudé silnice se mi nechce. Víc mě ohrožují Tháliáci a jim podobní, kteří nemají ani jizdní vlastnosti svých fofrníků ani praxi. A takovéhle výlevy at si nechá doma pro svojí starou, když jí půjčí 60 koňovou jebku. At sem neleze a nečte si to! P.s. Koupí antiradaru by se hodnota jeho vozidla zdvojnásobila!
wave ceptor Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Používám nově Protector 750cz bez antilaseru, český výrobek s vysoce citlivou detekční hlavou Beltronics. Detekuje veškeré mista s radary, úsekovým či jiným měřením, kamery na červenou apod. databaze je i pro okolní země a dá se ručně jakkoli modifikovat. Tak pán má žhavou novinku Dobrý produkt.Robert Š. to celkem ošéfoval.
XXXfazerXXX Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 1: Sem na Chronomag to určitě nepatří. 2: Pokud ti dělá problém dodržovat předpisy, vrať řidičák. 3. Pokud porušuješ předpisy záměrně a používáš k tomu sofistikovanou techniku, napařil bych ti to z fleku jako obecné ohrožení a doživotně tobě i podbným vejlupkům zabavil papíry. Předpisy jsou od toh aby se dodržovaly. Závodí se na uzavřeném okruhu. A tímto prosím admina o koamžité smazání všech vláken Antiradar /jsou tu hned dvě těsně nad sebou. Děkuji. Ty bláho.Seš tady přihlášenej koukám tak dlouho,že i krtek vydrží pod vodou dýl a uš ses rozhod určovat co je černý a co bílý?.......Že ty budeš ty fištrole bengo?
cody Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) Argument ze detektory měření používají lidi co chtějí porušovat předpisy je zcela zcestné. Naopak takový detektor nutí řidiče aby předpisy dodržoval uz jen tím, ze ho upozorňuje , ze překračuje rychlost. Ostatní řidiči naopak klidně rychlost poruší, protože si ani neuvědomují, ze mají jet pomaleji. Já preferuji prevenci před policejní represí a s detektorem řidiči prostě rychlost v měřených místech dodržují, na rozdíl od ostatních. Josefe, to není argument. Tohle prece umí i moje navigace, hlasově upozorňovat na překročení rychlosti. Kdykoliv ji překročím. GPS navigace je prevence, ne antiradar - to je jiná věc). Pokud chceš být upozorněm jen u radaru nebo u kamery, pak za tím je jasně vidět jasný úmysl ušetřit na pokutách:-) Me je to šumafuk, nemám antiradar to ani to neplánuju. Dám tempomat ať si to za ty prachy (palivo) jede samo, krám jeden. Upraveno 4. března 2012 uživatelem cody
cody Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Uz jsem se lek, ze tu v nedeli bude nuda. :smile_anim:
Foundryman Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Souhlas s Pepou SFI, už dávno se tady nejedná o předpisy pro bezpečnost provozu, ale proti bezpečnosti provozu a o dodatečné zdanění. Najezdím cca 40 tis. ročně, z toho 40% po Německu a Rakousku, ale v životě jsem tam nezažil podobnou buzeraci ze strany ozbrojených troglodytů (copyright d-fens), jako u nás. V Rakousku se ještě občas policajt s radarem vyskytne, i když velice zřídka, v Německu jsem ho za těch 20 let nepotkal. A nějak jsem si nevšiml, že by se kolem silnic válely hromady mrtvol z bouraček.Nakonec, jako antiradar funguje i hlášení pomalu v každém rádiu, které upozorňuje na měření. Upozornění na měřená místa bylo donedávna i v zákoně, než to péčí zm.da Humla novelizovali.
Foundryman Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Josefe, to není argument. Tohle prece umí i moje navigace, hlasově upozorňovat na překročení rychlosti. Kdykoliv ji překročím. Pokud chceš být upozorněm jen u radaru nebo u kamery, pak za tím je jasně vidět jasný úmysl ušetřit na pokutách:-) Me je to šumafuk, nemám antiradar to ani to neplánuju. Dám tempomat ať si to za ty prachy (palivo) jede samo, krám jeden. Problém je v tom, že někdo je nebezpečnej, i když jede 50 km/h, měření rychlosti je jen pohodlná loupež. Nevím, proč bych měl státu cpát ke stávajícím ještě další prachy, nejsem masochista.
cody Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 To ze je nekdo nebepecnej vubec nesouvisi s měřením rychosti, nechapu.Měření rychlosti loupež? Obecně? Opravdu si to myslíš? Prachy státu necpi, když nebudeš jezdit moc rychle. Tady se míchají hrušky s jablkama. To že lempl chce vyškubat za dopoledne blok a stoupne si na konec obce před značku nemá přímou souvislost s tím, používat antiradar.
Giovany21 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) Antiradar je podla mna v pohode vec, hlavne ked clovek prekroci rychlost na ceste kde je urcena totalne nezmyselne...Napr. cesta medzi dvomi obcami/mestami/ kde siroko daleko nie je ani nohy / ci uz ludia, zvierata alebo bocne ulicky(aj polne).../ A vyslovene neznasam soferov, ktori nevedia jazdit plynulo, jazdia zbytocne pomaly, spia na semaforoch a nesleduju znacky a zastavia v strede hlavnej cesty, lebo vedľa je vedlajsia cesta a neodsledovali si, ze su vlastne na hlavnej /a pritom tu zltu znacku pozna aj moja priatelka, ktora nema vodicak/... Upraveno 4. března 2012 uživatelem Giovany21
tmoris Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 To že lempl chce vyškubat za dopoledne blok a stoupne si na konec obce před značku nemá přímou souvislost s tím, používat antiradar. tak faktem je, ze znacna cast mereni je zm.dska zalezitost, kde cilem neni cokoliv chranit, ale vyjebat s ridicem v miste, kde to nedava z pohledu bezpecnosti absolutne zadny smysl. o antiradaru jsem zatim nepremyslel, ale zacinam. tedy pokud mi prijde pokuta za jedno mereni, kde jsem nemel stinitko, protoze jsem to na tak nesmyslnym miste proste necekal.
cody Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Chápu, že někde to láká... a někde to i jde:-)Jezdil jsem jako ty moto. Silnici, endura. Jezdil jsem dodávku, osobáky. I traktor a kombajn:-)))Taky mě štvali radary. Tuhle mě na výpadovce za naším městem zastavil hodně mladý policajt co mě znal od vidění. Dal mi litr (na 90 jsem měl 120) a domlouval mi zcela vážně, že je mokro a že fouká jako prase, že vidí vzadu (prázdnou, takovej chvátal zase nejsem) sedačku,ať si to pamatuju a jezdim pomaleji. Až domu jsem se styděl, že mi to musí připomenout takovej cápek... Chci říct, že je dobrý občas dostat přes pazouru.
Foundryman Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) To ze je nekdo nebepecnej vubec nesouvisi s měřením rychosti, nechapu. Měření rychlosti loupež? Obecně? Opravdu si to myslíš? Prachy státu necpi, když nebudeš jezdit moc rychle. Tady se míchají hrušky s jablkama. To že lempl chce vyškubat za dopoledne blok a stoupne si na konec obce před značku nemá přímou souvislost s tím, používat antiradar. Veškeré úkony policie na silnicích by měly sloužit ke zvýšení BEZPEČNOSTI A PLYNULOSTI provozu, k ničemu jinému. Ještě nikdy jsem nezažil měření tam, kde by to mělo smysl, měří se výhradně mimo zastavěné oblasti a nejlépe na čtyřproudovkách. Proto loupež, bez výjimky. No a každý prostředek, jak se bránit odírání, je dle mého soudu eticky OK. Nebezpečnost pomalých řidičů uprostřed silnice (například) nikoho nezajímá, posoudit v těchto případech (a nejen v těchto) materiální aspekt přestupku patrně několikanásobně přesahuje duševní kapacitu PaCHů (o městských dementech ani nemluvě). Upraveno 4. března 2012 uživatelem Foundryman
zerrou Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Dakujem za zlucenie a prelozenie Jay. K teme,mna zaujimaju konkretne skusenosti,nie mravokary. Dakujem
cody Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Manévry jako v Kobře 11, že by na silnici stavěli kloboukáře a Thaliáře v rychlých pruhách z vrtulníku je ještě dost daleko. Oni jsou rádi, že stíhají tu rychlost a na to jediný mají také vybavení. A bude jch míň. Na Prachaticku a Budějovicku tam kde já nejvíc jezdím žádné kravské měření krom hlavních měst (občas) nevidím. Holt jiný kraj, jiný mrav. Můj názor je, hodně civilních aut a stíhat hned piráty a debily, které denně potkávám a kteří si pletou silnici se závodní dráhou.
cody Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 S pistolí musím na střelnici. S raketou na Letiště. S kočáre a bruslema na cyklostezku. Pokud chceš jezdit podle svého uvážení, mazej na závodní dráhu. Na silnici jsou značky.
skalis Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 je to nějakek Tháliák, co jezdí s bábou na hřbitov ... A takovéhle výlevy at si nechá doma pro svojí starou, když jí půjčí 60 koňovou jebku. ... Koupí antiradaru by se hodnota jeho vozidla zdvojnásobila! Tomu se rika kultivovany projev .
Hasič Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Řešil jsem kámoše, blb z magistrátu z budějic ho pozval k projednání přestupku 31. termínů!!!! Stejně prd!!! Vyhrál jsem, ale pomalu jsem to bral osobně, byl zarputilej a psal mi drzé maily. Až jsem si stěžoval, že co si to dovoluje mne osočovat. Jen oba děláme svou práci no.On má určitě výsluhu od bengů, já ne.Jo výsluhy bengů bych zrušil, chodí do práce jako každej z nás a berou za to výplatu. Tak za co výsluhu?Jo Budějice, klidnej region no fakt!
Hasič Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Tomu se rika kultivovany projev . viď puso, a to je študovanej!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se