accutron Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 V 23. 10. 2013 v 13:14, Nirmalita napsal: Nenakupovaly za komunistů Klenoty ty plastové řemínky značené K spíš z Polska a z Asie (Čína-Indie) nerezové tahy a náramky?Osobně bych tipoval Polsko. To nic nemění na skutečnosti, že vzhledová kvalita těchto náramků je tragická.
straspol Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 V 23. 10. 2013 v 13:33, accutron napsal: Osobně bych tipoval Polsko. To nic nemění na skutečnosti, že vzhledová kvalita těchto náramků je tragická.Taky jsem slyšel spíš o Polsku. Některé ty kovové snad Indie. Nejlíp ke sportům ale sedí ty staré originální, nebo kovotexáky. Nějak k nim prostě patří, mám to tak už nakoukané.
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Tak se do mých nezodpovědných rukou konečně dostal Igen řemínek s kovovou sponou a myslel jsem si, že to mám komplet , jenže ouha - nemám. Standardně je řemínek děrovaný, ten můj není , nevím proč, ale originál to dle mého je, tak teď už sehnat tem dírkovaný s kovovou sponou a třeba už to budu mít komplet
kadakii Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Mantaku, ja nad tim premyslel, furt jsem si ho v ruce prevaloval a dle meho nazoru je to nedodelany. Jeste tomu chybi zacisteni a vyrazeni tech dalsich direk ......?? Co vy na to kucii?
bohus76 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 (upraveno) V 14. 12. 2013 v 13:09, Honza.manta napsal: Tak se do mých nezodpovědných rukou konečně dostal Igen řemínek s kovovou sponou a myslel jsem si, že to mám komplet , jenže ouha - nemám. Standardně je řemínek děrovaný, ten můj není , nevím proč, ale originál to dle mého je, tak teď už sehnat tem dírkovaný s kovovou sponou a třeba už to budu mít komplet P1010335.JPGPodle mne je to zase nějaká čínská forma "za pár šupů" a pak to vypadá tak "chlupaté",zkrátka materiál je přetečený kde nemá být.Takovou formu by nám zákazník omlátil o hlavu.Je to šmejd.Nemá se tam něco začišťovat,z formy to musí vypadnout bez otřepů a přetoků.Přesně jak píše Accutron: "vzhledová kvalita těchto náramků je tragická." Upraveno 14. prosince 2013 uživatelem bohus76
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 V 14. 12. 2013 v 15:30, bohus76 napsal: Podle mne je to zase nějaká čínská forma "za pár šupů" a pak to vypadá tak "chlupaté",zkrátka materiál je přetečený kde nemá být.Takovou formu by nám zákazník omlátil o hlavu.Je to šmejd.Nemá se tam něco začišťovat,z formy to musí vypadnout bez otřepů a přetoků.Přesně jak píše Accutron: "vzhledová kvalita těchto náramků je tragická." Skoro bych řekl, že z tebe mluví bledá závist. Ne dle materiálu, vzhledu a kompletního dojmu na omak je shodný s tím, co už mám doma a ten je neoddiskutativně původní. Takže spíš zmetek/nedodělek, který někde vyplaval na povrch.
bohus76 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Honzo,poslední dobou mě až tolik ty primky neberou a řemeny mám pouze jedny a to Saturny.Když guma tak na S1.
odjinud Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 No tak vrtačka, pilník a je to... :-) V 14. 12. 2013 v 15:36, Honza.manta napsal: Skoro bych řekl, že z tebe mluví bledá závist. Ne dle materiálu, vzhledu a kompletního dojmu na omak je shodný s tím, co už mám doma a ten je neoddiskutativně původní. Takže spíš zmetek/nedodělek, který někde vyplaval na povrch.
bohus76 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 V 16. 12. 2013 v 9:06, odjinud napsal: No tak vrtačka, pilník a je to... :-)Když už něco koupím,tak to musí vypadat a ne do-do /dodělej doma/.Snad jsme už trochu dál.....
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Bohužel, tenhle řemínek je z roku cca 1971, takže po více než 40 letech je dost těžké na něj narazit v použitelném stavu. Okraje oříznu a dírky holt nebudou, ale řemínek je. Pásl jsem po něm cca 5 let, takže
cigi Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 V 14. 12. 2013 v 14:08, kadakii napsal: Mantaku, ja nad tim premyslel, furt jsem si ho v ruce prevaloval a dle meho nazoru je to nedodelany. Jeste tomu chybi zacisteni a vyrazeni tech dalsich direk ......?? Co vy na to kucii? začištění ???? dodělání ???? v komunistickém socializmu ????? NE !!! :D
bohus76 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 V 16. 12. 2013 v 18:20, Honza.manta napsal: Bohužel, tenhle řemínek je z roku cca 1971, takže po více než 40 letech je dost těžké na něj narazit v použitelném stavu. Okraje oříznu a dírky holt nebudou, ale řemínek je. Pásl jsem po něm cca 5 let, takže Přeju Ti ho,zvlášť když dosáhls právě 7000 příspěvků.
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) ELEKTRONIK-M. Zatím zde nikdy nepostovaná značka alternativních řemenů i na Primky značených K jako Klenoty a prodávaných v jejich síti prodejen: Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem Nirmalita
Lamiczka Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 V 29. 4. 2014 v 15:19, Nirmalita napsal: ELEKTRONIK-M. Zatím zde nikdy nepostovaná značka alternativních řemenů i na Primky značených K jako Klenoty a prodávaných v jejich síti prodejen: Dají se ještě někde sehnat přebytky? Případně i primáckých "rallye" řemenů?
Návštěvník Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Velmi těžko, v dnešní době se dá hovořit už jen o úbytcích a nikoli přebytcích této zajímavé komodity. Bohužel.
accutron Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Na počátku července 2015 proběhla ve vlákně "Prim sport I - Igen - chlubící vlákno" poměrně rozsáhlá debata na téma odchlipování konců plastových řemínků od pouzdra hodinek PS1. Porovnávalo se jak se chovají originální řemínky ze 70. let a novodobé repliky, které jsem si nechal zhotovit dle originálních kusů. Fotky z této debaty přikládám. Jak vidno, odchlípnuté konce řemínků moc estetické nejsou. Pouze když hodinky leží na rovné podložce, vše vypadá O.K. Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem accutron
accutron Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Nedalo mi to a nechal jsem provést malou úpravu koncových částí replik řemínků. Výsledkem je, že i při nasazení hodinek na ruku přiléhá řemínek k bokům pouzdra. Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem accutron
financ Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 V cem spočívá ta úprava, mas zespodu "packy"?Vypada to o dost lip
accutron Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Packy to přímo nejsou, ale přidal jsem trochu materiálu do spodní části. Na této fotce to snad bude patrné. Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem accutron
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se