Chumpus Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Ano, tu největší a nejdůležitější novinku Seiko nepředstavilo v Basileji Je tu facelift se strojkem 4r36 (hacking + hw). Takže lze očekávát, že v letos/příští rok budou facelifty většiny klasických modelů se 7s36/26. Co na ně říkáte? link wus Upraveno 11. března 2012 uživatelem Chumpus
Dantechno Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Hm... zase, zadny zasadni rozdil tam neni na to aby me to nejak vzrusilo... Pockam na zive fotky.
lub Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Chumpe, rozjasnil jsi mi zataženou neděli, děkuji tě. teď si ještě vybrat a čekat e: být na těch pekelných 311 světlé ručky, tak mám jasno.. Upraveno 11. března 2012 uživatelem lub
gougy Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 V 11. 3. 2012 v 10:51, 'Dantechno' napsal: Hm... zase, zadny zasadni rozdil tam neni na to aby me to nejak vzrusilo... Pockam na zive fotky. No ale těch možností na modifikace, to zas bude vlna.
Chumpus Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 V 11. 3. 2012 v 10:51, 'Dantechno' napsal: Hm... zase, zadny zasadni rozdil tam neni na to aby me to nejak vzrusilo... Pockam na zive fotky.Já myslím, že je to důstojná druhá generace. Radši beru tuhle mírnou úpravu s lepším strojkem než nějakou super šílenost jako jsme byli zvyklí v posledních letech.
Dantechno Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 V 11. 3. 2012 v 10:58, 'Chumpus' napsal: Já myslím, že je to důstojná druhá generace. Radši beru tuhle mírnou úpravu s lepším strojkem než nějakou super šílenost jako jsme byli zvyklí v posledních letech. Tak to bezpochyby. Jen me to nijak nerozparadilo
tombed Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 ani se neodvažuju zeptat v čom je změna, kromě strojku, neb sem se o monstra nikdy aktivně nezajímal, anžto se mi nelíbila zubatá luneta?
instant Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 iny tvar indexov, u ciernych snad oranzovy koniec sekundovky. ze tam dali 4r tak u mna urcite palec hore
Chumpus Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 V 11. 3. 2012 v 10:59, 'Dantechno' napsal: Jen me to nijak nerozparadilo No ještě aby jo, vždyť to jsou jenom Monstra Pravdou je, že tohle je tak rozšířený a ikonický model, že opatrnost v designu je na místě. Na druhou stranu, ten design je tak na hraně, že není možnost to nějak zásadně měnit. Podle mě tady tenhle vzhled může být dalších 10 let - stejně jako předchozí generace.
lub Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 pravda je, že tady i na cizích forech jsou monstra tak zprofanovaný, že to samo o sobě dost lidí odradí. mně je vcelku jedno, kolik lidí je nosí, v reálu mimo chronomag jsem je na někom viděl jen jednou. jsem do nich blázen, právě pro ten nezaměnitelný design.. pro mě jsou prostě etalon mezi lowend potápkama.
bassman Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Tak třeba pro mě ten novej kalibr posouvá hodinky úplně někam jinam... Párkrát jsem po Monstrech pokukoval, ale nikdy jsem do nich nešel. Zrovna teď jsem na nervy, jestli koupit Alpinisty SARB059 nebo (oranžová?) Suma, tahle inovace mi sugeruje myšlenku koupit Alpinisty, nová oranžová Monstra až budou dostupná a pak si v klídku pořídím černá Suma, abych neměl dvoje oranžády...
ggrand Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Asi pudu proti proudu, ale mě se to nelíbí. Měli vyměnit jenom strojek. Ty indexy se mi nelíbí, korunka taky ne-ta okousaná prostě seděla k okousané lunetě, vlastně všechno, co změnili, se mi nelíbí Spíš by mě zajímalo, jestli jsou ciferníky plně zaměnitelé se 7sxx, protože chci potunit Monstra a tento strojek se mi zamlouvá.
petr_cha Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 (upraveno) moc fajn zpráva k zatažené neděli.. tohle jsem si musel pustit na pc.. líbí se mi, že se pustili i do míchání barev, ale přitom tak nějak rozumně (oproti těm lehce kolotočářským novým pětkám).. ten vylepšený strojek má nějaké (již známé) slabiny, nebo zatím jen sam pozitiva a sociální jistoty ? Upraveno 11. března 2012 uživatelem petr_cha
Chumpus Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Slabiny se asi moc neočekávají, je to evoluce strojku 7s36. Přidali tam víceméně vyzkoušené věci.
Návštěvník eleven Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 311 se sunburstem jsou cool.. BTW, co je tak úžasnýho na 4r36 jsem se pokoušel zjistit včera a musím říct, že hned první informace mě spíš rozesmutnila. Teď si to nevybavím na sekundu přesně, ale pointa je, že deklarovaná přesnost je horší než u 7s26. Ruční nátah a hacking je sice fajn, ale ty odchylky mi vadí víc....Každopádně bych řekl, že co se designu týče, tak vychrlili celkem dost modelů, poslední dobou. Ne že bych si možná nevybral :-)
Chumpus Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Deklarovanou přesnost neřeš...
ggrand Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 A kde jsi tu informaci našel? Hledal jsem a nikde v oficiálních zdrojích ani zmíňka. Jedině něco na Seiya, ale tam už se našlo blbostí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se