Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 7. 2012 v 12:33, 'instant' napsal:

Zmensili ich na 36mm. smelo do nich :)

ze ty ma chces nasrat :) povodne puzdro mi sedelo na ruke perfektne tak by ma zaujimalo ci sa nove zvacsilo alebo zmensilo, popripade ci doslo k uprave tvaru puzdra. ANO, JANKO TOTIZTO NAOZAJ ZVAZUJE ZE SI TIE MONSTRA KUPI AKO MODNY DOPLNOK!!! myslim ze su to tie najspravnejsie letne hodinky (za velmi pekny peniaz).
  • Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 13. 7. 2012 v 17:07, 'jankoxxx' napsal:

ze ty ma chces nasrat :) povodne puzdro mi sedelo na ruke perfektne tak by ma zaujimalo ci sa nove zvacsilo alebo zmensilo, popripade ci doslo k uprave tvaru puzdra. ANO, JANKO TOTIZTO NAOZAJ ZVAZUJE ZE SI TIE MONSTRA KUPI AKO MODNY DOPLNOK!!! myslim ze su to tie najspravnejsie letne hodinky (za velmi pekny peniaz).

ja? nasrat? tha ďeee, ale ďežebyyy.. :) podla mna puzdro je bez zmeny, pomenili len vsetko okolo. Monster a SKX007/009 su povinna jazda, to ti schvalujem.

Odesláno

Pouzdro je určitě stejné. Těžko by v době masivního katování kostů dělali nové. Jsem zvědavý na další fotky téhle verze s červenými detaily. Zatím mi to přijde moc výrazné.

Odesláno

Nejsem si jistý, ale mají něco podobného? (jestli to tedy nejsou původní..) v Koskomu na Poříčí. Zkoušel jsem si je tam včera a vcelku dobrý, jen mi tam moc nesedí ten drobný výstupek z jedné strany jako ochrana korunky. Na ruce Suma jsem se ptal prodavače: "vypadají bytelně, ty by mohly být i na práci?" Ten dobrý člověk odpověděl "to víte Seika, ty jejich plechárničky, na to se stačí špatně podívat.." Tak pro sobotní ranní pobavení :clap:

Odesláno
  V 14. 7. 2012 v 7:48, 'pil.pet' napsal:

Nejsem si jistý, ale mají něco podobného? (jestli to tedy nejsou původní..) v Koskomu na Poříčí. Zkoušel jsem si je tam včera a vcelku dobrý, jen mi tam moc nesedí ten drobný výstupek z jedné strany jako ochrana korunky. Na ruce Suma jsem se ptal prodavače: "vypadají bytelně, ty by mohly být i na práci?" Ten dobrý člověk odpověděl "to víte Seika, ty jejich plechárničky, na to se stačí špatně podívat.." Tak pro sobotní ranní pobavení :clap:

vskutku muž, na svém místě:-)

Odesláno

Ty pvd+ss a vlastně i ty pvd jsou hnusné. Červené detaily vypadají jako pěkné oživení, ale stejně jsem nejvíc zvědavý na klasiku. A taky na to, jestli začnou thajské limitky další kolo :)

yeoman

• po měsících...
Odesláno

Začínám uvažovat o něčem novém, takové zajímavé mi přijdou SRP311J1. Diskuse o nich ale končí někdy v loňském roce. Navíc od té doby šla cena dolů (tenkrát cca 600 doláčů, teď půlka). Nemáte s nima někdo nějakou zkušenost ? Co to PVD ? Nejde to za chvíli do háje ? Kalibr je tady rozebírán, takže o tom se tady dá něco načíst, ale zajímá mě spíš konkrétní zkušenost, možná spíš estetická. Třeba nějaká fota na ruce. Půjčil jsem si foto od jednoho prodejce (Jomashop), tak snad to bude aspoň trochu čitelné. Dík všem za reakci.

post-23666-0-36036700-1364313201_thumb.jpg

Odesláno

Pěkné pokoukání i počtení. Dík za odkaz. Potěšilo by mě, kdyby je měl i někdo z tohoto fóra a podělil se o své dojmy. 

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Dojmy jednoznačně pozitivní, dokonce více, než jsem čekal. Kupoval jsem je proto, abych se na ně podíval a poslal je dále, ale zatím to vypadá že zůstávají, baví mně totiž stále více.

Dneska jsem se konečně dostal k nějakému focení, tak tady je pár fotek na maratacu.

post-11054-0-55080400-1370700223_thumb.jpg

post-11054-0-29813800-1370700351_thumb.jpg

post-11054-0-57365600-1370700426_thumb.jpg

post-11054-0-23925800-1370700454_thumb.jpg

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Secte díky, moc pěkné  :notworthy: . Musím říct, že ten maratac s nima ladí dokonale. Parádní kombinace. No, mám na zálusk. Čím dál větší.... :lol2:

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...