vlastimil.talanda Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Ahoj zkušenější chronopřátelé. Popadla mě touha utratit cca 25 tis za přírůstek domů a zaujala mě nabídka na Chronoshopu. http://chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=920 Co Vy na to, nějaké jiné nápady atd? Děkuju za pomoc
Klabrdon Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Včera sem na ně zrovna koukal, takže já radim di do nich. Podle mě to sou super hodinky za supr prachy
Chorche Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Až na velikost 46mm moc pěkný hodinky. Jestli na to máš ruku, tak proč ne, za ty peníze toho moc lepšího nebude.
vlastimil.talanda Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 DěkujuVčera sem na ně zrovna koukal, takže já radim di do nich. Podle mě to sou super hodinky za supr prachy
vlastimil.talanda Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Až na velikost 46mm moc pěkný hodinky. Jestli na to máš ruku, tak proč ne, za ty peníze toho moc lepšího nebude. no zápěstí mám 19,5, tak snad by to bylo snesitelné. Nosil sem Tritony od Steinhartu a při 45 bych řekl že v pohodě
Chorche Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 no zápěstí mám 19,5, tak snad by to bylo snesitelné. Nosil sem Tritony od Steinhartu a při 45 bych řekl že v pohodě Tak s tímhle zápěstím bych se toho nebál. A na těch živých fotkách vypadají fakt moc dobře.
vlastimil.talanda Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Tak s tímhle zápěstím bych se toho nebál. A na těch živých fotkách vypadají fakt moc dobře. :-) ok, děkuju
African Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Výborná značka, výbornej obchod, výborná cena" To jsou velké plusy, ale za mě velkej mínus absence vteřinovky, pokud koukám správně" Já osobně jsem měl hodinky bez vteřinovky jednou a už nikdy více, protože jsem si nikdy nebyl jistej jestli vůbec jdou Ale to je na tobě, jak se s tím popereš"
vlastimil.talanda Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Výborná značka, výbornej obchod, výborná cena" To jsou velké plusy, ale za mě velkej mínus absence vteřinovky, pokud koukám správně" Já osobně jsem měl hodinky bez vteřinovky jednou a už nikdy více, protože jsem si nikdy nebyl jistej jestli vůbec jdou Ale to je na tobě, jak se s tím popereš" díky za názor
Chorche Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Výborná značka, výbornej obchod, výborná cena" To jsou velké plusy, ale za mě velkej mínus absence vteřinovky, pokud koukám správně" Já osobně jsem měl hodinky bez vteřinovky jednou a už nikdy více, protože jsem si nikdy nebyl jistej jestli vůbec jdou Ale to je na tobě, jak se s tím popereš" Toho jsem si nevšiml, jinak souhlas se vším, ale absence vteřinovky by mi taky vadila...
vraby Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 (upraveno) Výborná značka, výbornej obchod, výborná cena" To jsou velké plusy, ale za mě velkej mínus absence vteřinovky, pokud koukám správně" Já osobně jsem měl hodinky bez vteřinovky jednou a už nikdy více, protože jsem si nikdy nebyl jistej jestli vůbec jdou Ale to je na tobě, jak se s tím popereš" já bych řekl že tam je také jsem na ně včera koukal,jen mít volných 25 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března 2012 uživatelem vraby
Chorche Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Je tam, ale hýbe se jen při spuštěném chronografu
African Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 To Vraby: To je chronograph ta vteřinovka nebo né?
vlastimil.talanda Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 všem děkuji za názory. S Jakubem jsme se domluvili a ve čtvrtek se na ně budu těšit.
Chorche Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Tak to se budu těšit na nějaký fotky, doufám, že se pochlubíš.
Chosef76 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Bezva, už se těším na fotky v chlubícím vlákně...!
martin.L Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Pekne a kvalitne hodinky ( mechanizmus,..) a važne za super cenu !!! Dobry vyber..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se