Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Až na velikost 46mm moc pěkný hodinky. Jestli na to máš ruku, tak proč ne, za ty peníze toho moc lepšího nebude.

no zápěstí mám 19,5, tak snad by to bylo snesitelné. Nosil sem Tritony od Steinhartu a při 45 bych řekl že v pohodě

Odesláno

no zápěstí mám 19,5, tak snad by to bylo snesitelné. Nosil sem Tritony od Steinhartu a při 45 bych řekl že v pohodě

Tak s tímhle zápěstím bych se toho nebál. A na těch živých fotkách vypadají fakt moc dobře.
Odesláno

Výborná značka, výbornej obchod, výborná cena" To jsou velké plusy, ale za mě velkej mínus absence vteřinovky, pokud koukám správně" Já osobně jsem měl hodinky bez vteřinovky jednou a už nikdy více, protože jsem si nikdy nebyl jistej jestli vůbec jdou :oneeyed02: Ale to je na tobě, jak se s tím popereš"

Odesláno

Výborná značka, výbornej obchod, výborná cena" To jsou velké plusy, ale za mě velkej mínus absence vteřinovky, pokud koukám správně" Já osobně jsem měl hodinky bez vteřinovky jednou a už nikdy více, protože jsem si nikdy nebyl jistej jestli vůbec jdou :oneeyed02: Ale to je na tobě, jak se s tím popereš"

díky za názor

Odesláno

Toho jsem si nevšiml, jinak souhlas se vším, ale absence vteřinovky by mi taky vadila... :(
Odesláno (upraveno)

já bych řekl že tam je :worried_anim: také jsem na ně včera koukal,jen mít volných 25

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem vraby

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...