filo-boxer Odesláno 5. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Na sber lesnich plodu je jeste brzo, nebo uz pozde (na ostruzinach a se jeste pracuje, orechy zelene, houby sezrane slimaky), takze je cas se venovat jinym vecem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Treba kesovani. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Schvalne, jestli nekdo pozna, co to tamhle vykukuje ve vzdalenosti 36,1 kilometru? (Vzdusnou carou) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Spravne! je to Frankfurtska Skyline. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teren je clenity, cesta narocna, je potreba si odpocinout a posilnit se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kopecky, vesnicky, to jeden dostane zizen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dopito, jede se domu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Nádhera, hlavně ta fotka v písku. Jsou to pro mě prostě nejhezčí Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Párádní fotky...zas a znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Dekuju kluci, cervenam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Diky za info z vyletu. Ja mit takove RLX, tak bych se o ne bal:) Na kolo radeji digosky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 No, ja prave potrebuju hodinky, o ktere nemusim mit strach, ktere si muzu vsude vzit sebou, na ktere je spolehnuti, proste hodinky, ktere zijou se mnou. A to vse tyhle 115200 splnuji. Na kole s nima jezdim kazdy den do prace a zpet, ale to neni zadna divocina, ca. 18 km po asfaltu nebo zpevnenych lesnich cestach. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Samozrejme, zamerne je nerasuju, kdyz vim, ze budu cely den na kole a bude to hodne drncat, necham 115200 doma a beru sve druhe definitivni - Seiko digi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Přesně! Tu tvou první větu, teda souvětí, by patřilo uložit mezi all star komenty chronomagu. Rád se sem chodím inspirovat a kochat právě tím soužitím. Chronomagorství na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Super inspirativní vlákno. Narovinu napíšu že mi otevřelo cestu k Rolexu .... do této doby jsem kolem této značky "chodil" bez zájmu, nic pro mě a teď v tom ležím, študuju jednotlivé modely OP a Explorer 1 ... zatím jen tak pro radost.Lukáši díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 (upraveno) Kluci, jsem rad, ze se vam tohle vlakno libi a motivuje vas! Ono to je vlasne oboustranne, vase pozitivni zpetna vazba zase motivuje me k dalsimu foceni. Upraveno 24. července 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Nedavno jsem zhledl hodne zajimavy snimek "Cerveny stan" a ten mi otevrel dvere k, pro me, doposud opomijenemu tematu polarnich expedici na prelomu 19. a 20. stoleti. Opravdu neuveritelne, co tihle dobrodtuzi podnikali ve jmenu vedy a pokroku za silenosti, vzhledem k vybaveni a moznostem tehdejsi doby. Amundsen, Nansen, Nobile... Tak ted ctu a ctu a kroutim hlavou nad pribehy, ktere si uz dnes clovek ani nedokaze predstavit. Skoda, ze se zminka o hodinkach omezuje na chronometry, ktere byly potrebne k urceni presne pozice vetsinou ztracenych polarniku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Konkretne knizka z roku 1929 od Cechoslovaka Frantiska Behounka, ktery se dvou expedici zucastnil a jen zazrakem za to nezaplatil vlastnim zivotem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Pozri na knihu Na hraniciach zeme. To by Ťa teoreticky mohlo zaujať. Inak vlákno fajn, pořád mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Áááá, škrábanečky . Nosím teď 36 mm s otočnou lunetou, nejspíš bych snesl i těch 34 mm bez. Škoda, že se tato reference s černým ciferníkem nevyskytuje v prodejní sekci častěji, protože za hranice pro ně fakt nepojedu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 V 24. 7. 2016 v 18:55, McStinger napsal: Pozri na knihu Na hraniciach zeme. To by Ťa teoreticky mohlo zaujať. Inak vlákno fajn, pořád mě baví Diky za kompliment a doporuceni, kniha uz je na ceste. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V 24. 7. 2016 v 19:37, VitekB napsal: Áááá, škrábanečky . Nosím teď 36 mm s otočnou lunetou, nejspíš bych snesl i těch 34 mm bez. Škoda, že se tato reference s černým ciferníkem nevyskytuje v prodejní sekci častěji, protože za hranice pro ně fakt nepojedu .Po sesti letech na zapesti je safirove sklicko to jedine misto bez skrabancu. Jinak jsou solidne doje*ane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Tak jsem tu dlouho nebyl a zase jsem se zrelaxoval. Je tu fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 V 24. 7. 2016 v 20:09, filo-boxer napsal: Diky za kompliment a doporuceni, kniha uz je na ceste. Ja som ju čítal ako malý chlapec, tak si myslím, že Ťa bude baviť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Pěkně mě štvete, už jsem si ji také objednal (v angličtině). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 V 25. 7. 2016 v 16:51, McStinger napsal: Ja som ju čítal ako malý chlapec, tak si myslím, že Ťa bude baviť Jako, ze jsem na mentalni urovni maleho chlapce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 V 25. 7. 2016 v 17:05, filo-boxer napsal: Jako, ze jsem na mentalni urovni maleho chlapce? a jeste s malejma hodinkama:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 jak už nejsi moderátor, tak si dovolujou, co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se