Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nerad to rikam, ale zpracovani tohohle tahu je vazne docela dobre, kdyz sem kdysi ujizdel na MM - ne, opravdu nemyslim MarineMaster :) - tak sem ho mel a byl jsem docela prekvapenej..

Odesláno (upraveno)

No to je pravda Posted Image Asi bych vypadal jako homoinstalatér Posted Image

No, už takhle vypadáš jak šéf motorkářů a vona je strašně tenká hranice mezi bikerem od angels a barmanem od modrý ústřice, takže bacha, právě ten mesh by to zrovna mohl překlopit směrem k tomu baru.

edit: Ten původní tah ála ochrana korunky je dobrej, ale já osobně bych třeba na něco takovýho neměl odvahu.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Pokud mesh, tak jedině něco takového (pokud ti to na hodinky vejde):

Posted Image

Posted Image

Jsou to fotky člena HB63, doufám, že mu reklama nevadí.

Odesláno (upraveno)

Hele nechte si to vy chytráci Posted ImagePosted Image Jsem proste chlapec zvidavej, co zkousi rad nove veci. Anebo mozna zmlsanej. Mam na PAMech uz skoro vsechno tak si rozsiruju obzory no Posted Image

Franto,tys mel na OP skoro vsechno? Chlape, ja mel bezmala prubezne asi 30 remenu, skoro celou ZOO (co si vpomenu zabu, krajtu, kozu, slona, pstrosa, kravu, krokouse), soubezne nekolik cernych remenu a jine kraviny a pritom jsem mel pocit, ze jsem jen na zacatku reminkovych orgii. Nenaplnene plany byly remen z baseballove rukavice a basketbaloveho mice. Stihnul jsem jen municni brasnu a pak jsem paneraie prodal. Kruci, ja si je snad zase koupim. Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Franto,tys mel na OP skoro vsechno? Chlape, ja mel bezmala prubezne asi 30 remenu, skoro celou ZOO (co si vpomenu zabu, krajtu, kozu, slona, pstrosa, kravu, krokouse), soubezne nekolik cernych remenu a jine kraviny a pritom jsem mel pocit, ze jsem jen na zacatku reminkovych orgii. Nenaplnene plany byly remen z baseballove rukavice a basketbaloveho mice. Stihnul jsem jen municni brasnu a pak jsem paneraie prodal. Kruci, ja si je snad zase koupim.

Dekuju ti kamaráde, dal si mi nadeji, ze cesta jeste pokracuje Posted Image
Odesláno

Pockej ty je chces pustit?!?!? To ja ne. Jen experimentuju Posted Image

Ja Ti nevim, jsem nejak hodinkove vyhorelej :(

Ale az na neco prijdes, dej vedet, je fakt, ze uz jsem nad tim taky premyslel.

Odesláno

Uz jsem to mel, ta spona se neda nosit, je to velky jako prase. Tohle je dobry.

Co to je na konci? Holící strojek? Běžte do exotiky nebo jak tady onehdá postoval Cyril, ty španělské Mustangy byly dobré... Myslím že odkaz je ve vlákně o jeho bronzovkách.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...