sibirnaya Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 nerad to rikam, ale zpracovani tohohle tahu je vazne docela dobre, kdyz sem kdysi ujizdel na MM - ne, opravdu nemyslim MarineMaster - tak sem ho mel a byl jsem docela prekvapenej..
bandicoot Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 (upraveno) No to je pravda Asi bych vypadal jako homoinstalatér No, už takhle vypadáš jak šéf motorkářů a vona je strašně tenká hranice mezi bikerem od angels a barmanem od modrý ústřice, takže bacha, právě ten mesh by to zrovna mohl překlopit směrem k tomu baru. edit: Ten původní tah ála ochrana korunky je dobrej, ale já osobně bych třeba na něco takovýho neměl odvahu. Upraveno 20. března 2012 uživatelem bandicoot
Vit Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Pokud mesh, tak jedině něco takového (pokud ti to na hodinky vejde): Jsou to fotky člena HB63, doufám, že mu reklama nevadí.
Návštěvník Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 (upraveno) Hele nechte si to vy chytráci Jsem proste chlapec zvidavej, co zkousi rad nove veci. Anebo mozna zmlsanej. Mam na PAMech uz skoro vsechno tak si rozsiruju obzory no Franto,tys mel na OP skoro vsechno? Chlape, ja mel bezmala prubezne asi 30 remenu, skoro celou ZOO (co si vpomenu zabu, krajtu, kozu, slona, pstrosa, kravu, krokouse), soubezne nekolik cernych remenu a jine kraviny a pritom jsem mel pocit, ze jsem jen na zacatku reminkovych orgii. Nenaplnene plany byly remen z baseballove rukavice a basketbaloveho mice. Stihnul jsem jen municni brasnu a pak jsem paneraie prodal. Kruci, ja si je snad zase koupim. Upraveno 20. března 2012 uživatelem Roman I.
Frantik Odesláno 21. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Franto,tys mel na OP skoro vsechno? Chlape, ja mel bezmala prubezne asi 30 remenu, skoro celou ZOO (co si vpomenu zabu, krajtu, kozu, slona, pstrosa, kravu, krokouse), soubezne nekolik cernych remenu a jine kraviny a pritom jsem mel pocit, ze jsem jen na zacatku reminkovych orgii. Nenaplnene plany byly remen z baseballove rukavice a basketbaloveho mice. Stihnul jsem jen municni brasnu a pak jsem paneraie prodal. Kruci, ja si je snad zase koupim. Dekuju ti kamaráde, dal si mi nadeji, ze cesta jeste pokracuje
Baker Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Franto jsem na tom uplne stejne jako Ty ... kdyby nekdo chtel 111, piste
Frantik Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Franto jsem na tom uplne stejne jako Ty ... kdyby nekdo chtel 111, piste Pockej ty je chces pustit?!?!? To ja ne. Jen experimentuju
Peta-Biker Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Dneska jsem to taky málem pustil. Bylo to jen tak tak.
Baker Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Pockej ty je chces pustit?!?!? To ja ne. Jen experimentuju Ja Ti nevim, jsem nejak hodinkove vyhorelej Ale az na neco prijdes, dej vedet, je fakt, ze uz jsem nad tim taky premyslel.
Frantik Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Ja Ti nevim, jsem nejak hodinkove vyhorelej Ale az na neco prijdes, dej vedet, je fakt, ze uz jsem nad tim taky premyslel. Ty vole vzchop se!!!! A nerouhej se!!! Hele treba si objedname tohle a to bude pecka https://teddy-straps.3dcartstores.com/Dive-Buckle-and-Strap_p_24.html
Frantik Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Dneska jsem to taky málem pustil. Bylo to jen tak tak. Hele ty zalez, MekKvíne
Baker Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Ty vole vzchop se!!!! A nerouhej se!!! Hele treba si objedname tohle a to bude pecka https://teddy-straps...Strap_p_24.html Uz jsem to mel, ta spona se neda nosit, je to velky jako prase. Tohle je dobry.
tombed Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Uz jsem to mel, ta spona se neda nosit, je to velky jako prase. Tohle je dobry. Co to je na konci? Holící strojek? Běžte do exotiky nebo jak tady onehdá postoval Cyril, ty španělské Mustangy byly dobré... Myslím že odkaz je ve vlákně o jeho bronzovkách.
Baker Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Co to je na konci? Holící strojek? Silena megaspona, myslim, ze Cyrda ma tu samou k bronzovkam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se