MarvinX Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Kamil: Ukazoval jsi v tomto vlákně asi o tři strany zpět. Rozhodně to jsou zajímavé hodinky. Osobně se mi oranžová varianta moc nelíbí, přesto uznávám, že Samuraiům sluší, i když vhodnější je pro Monstra. Nicméně limitovaná edice "Ninja" je něco trochu jiného. To se mi moooc líbí.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Tak jsem našel jinou fotku.
MarvinX Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Procházím internet a vidím, že existují dvě paralelní řady Samuraiů, SNM a SBD. Hlavní odlišnosti těchto dvou řad: SNM / SBD Ocel / Titan Strojek 7S35 / Strojek 7S26 Ciferník bez dvojitých indexů na 12, zakulacené rohy indexů / Dvojitý index na 12, obdélníkové indexy Odlišné vizuální pojetí lunet Vystouplá šroubovací korunka / Šroubovací korunka částečně krytá he dvou stran Víc se mi nepodařilo zjistit. Nevíte někdo jestli se tyto dvě řady liší ještě něčím jiným? A také další otázka, v jakých všech barvách se Samuraie vyrábějí, respektive dělají se obě řady ve stejných barvách nebo ne?
lassie Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 No mam takovej pocit ze treba bilý se v titanu nedelaj. A jeste jeden rozdil, aspon co sem si ja vsim, tak ocelovy maj pekne mrizkovanej cifernik, ale titan maj rovnej. Jinak rozdil mezi kalibrem 7s35 a 7s25 je mam takovej pocit jen nepatrnej. Ale sou to fakt suprovy hodinky
kubson Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 titanové jsou made in japan - rozdíly strojku jsou zanedbatelné - 2 rubíny navíc, které drží nějaký můstek - funkčně žádná změna, největší rozdíly ve vizuálu jsou ten ciferník a barva datumky jinak souhlasím, jsou to opravdu jedinečné hodinky...
pavel23 Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Souhlasím s kubsonem. Jinak Kubo není možné někde sehnat lunetu k mým samurajům černou a za kolik? Jde vyměnit jen ta vložka nebo musí jít celá luneta? Nějak jsem jí škrábnul, tak do budoucna ať je za co vyměnit na perfektních hodinkách. Díky....
kubson Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Souhlasím s kubsonem. Jinak Kubo není možné někde sehnat lunetu k mým samurajům černou a za kolik? Jde vyměnit jen ta vložka nebo musí jít celá luneta? Nějak jsem jí škrábnul, tak do budoucna ať je za co vyměnit na perfektních hodinkách. Díky.... mohu zkusit sehnat.. myslím že stačí vyměnit tu vložku - prosím napiš mi to do mailu ať na to nezapomenu..
MarvinX Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Díky za odpovědi, sám jsem ještě pátral a dopátral jsme se těchto barevných provedení Samuraiů: SNM (Ocel) Bílé SNM009K, Černé SNM011K, Limitovaná edice "Ninja" SNM017K SBD (Titan) Černé SBDA001, Modré SBDA003, Oranžové SBDA005. Je škoda, že se v titanu nedělají i ty bílé, bylo by to hezkých Sedm Samurajů k radosti Akira Kurosawy:)
pavel23 Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Kubo jasně napíšu ti. Byla by to paráda kdyby šla vyměnit jen ta vložka.
Návštěvník Ondra Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Zkoušel jste někdo pátrat po historii hodinek Seiko Samurai? Mně se zatím nedaří...
safi Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Zkoušel jste někdo pátrat po historii hodinek Seiko Samurai? Mně se zatím nedaří... mě také ne :-)
Návštěvník Ondra Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 mě také ne :-) Že bychom se zeptali Katsu-sana...? ;-)
kubson Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 historie? dyk jsou relativně nové... 2004
safi Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 historie? dyk jsou relativně nové... 2004 fakt? ja někde četl že jsou dvacet let staré....
Návštěvník Ondra Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 ja někde četl že jsou dvacet let staré.... To se bude spíš týkat použitých kalibrů...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 ... 2004 Kdes to našel? ;-)
kubson Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 fakt, 2004 SBDA001, použitý kalibr 7S25 se akorát nedávno dočkal B revize - změny mi nejsou známy zkusím zjistit, jinak jsem vyčetl že jsou to asi jediná seika určená pouze pro japonský trh s tímhle kalibrem, krom nedávno prezentovaného exotu Seiko ANA
danycz Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Jaka je podle majitelu white samuraju citelnost ciferniku. Nemate s tim nekdy problem? Bily cifernik+svetle rucky Jinak predpokladam, ze jako hodinky je budete chvalit. Ja bych delal to same.
Radimk Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 Proč jenom chválit...Můžu porovnávat , protože mám bratříčky black and white.... Můžu říct, že ty bílé jsou ... vís sexy.... mám je na léto do hicu, jsou super, a ladí mi k nim i manželka v letních šatech s bílou kabelkou Čitelnost bez problémů, svítivost za šera parádní...Opticky vypadají větší než černé... sakra které já to mám vlastě radši.....
Radimk Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 To Kuba: No pokud by se měla objednávat nějaká ta luneta, asi bych se přidal. Jen tak so rezervy- bílou, černou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se