Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Milda: Chválím, přesně takovou kombinaci chci i já. Ten kožený silný řemen dává Saurajům úplně jiný rozměr. Prostě nádhera!!! Vidím, že na poslední fotce ti ze samé radosti i slza ukápla :)

To jo, take jsem s nima naprosto spokojeny, nemohl jsem si na ten ocelovej tah vubec zvyknout a navic ty hodinky jsou dost tezky, ale s tim remenem nadhera. Bral jsem ho z chrono.cz mely by mit ted i nejake remeny na sklade, tak se na ne nebude muset cekat cely tyden, tak to muzes zkusit hned. Daval jsem sem odkaz ze lidi z fora tam maji 15% slevu, je to fakt a ta sleva potesi.

Abych mohl zkusit řemen, musím napřed mít Samuraje :) Nákup hodinek a řemenu plánuji na příští měsíc. Ehm, prosím Mildo jaká je rozteč nožiček na Samurajích? Tipuju 20mm, ale nejsem si jist.

• Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Milda: Díky za informaci.

Filipes: Neboj nezkazíš radost, mě se bílé samurajky s hnědým koženým řemenem líbí mnohem víc než s kovovým tahem. Jak už psal Milda, je to otázka vkusu každého člověka. A tak beru i tvůj názor.

Odesláno

Mildo musel jsi při objednávce specifikovat na jaký model hodinek ten pásek chceš? Mám Samuraie černé v titanu a premýšlím o stejném řemenu jako jsi koupil ty akorát nejsem ještě rozhodlej pro barvu černou, nebo hnědou?

Odesláno

Objednal jsem si na chrono.cz uz konkretni barvu. Zkus se ale dohodnou s panem Varhanikem, kdyz jsem s nim mluvil, rikal mi ze ma par remenou u sebe tak treba bude mit i nejake barevne modifikace aby si si mohl vybrat.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jak to tak vidím, taky bych se docela rád stal majitelem samurajek, černejch titanovejch SBDA001

jako jsou tady http://www.higuchi-inc.com/sbda001.html

ale chtěl bych alespoň nějakou záruku ... a neplatit clo a DPH, které jistě hrozí při nákupu z Japonska.

Nevíte o nějakým místě v EU, kde by se daly slušně pořídit originál zabalený se zárukou?

Tady http://www.azwatch.cz/hodinky/se202-seiko-...titan-blue-dial mají akorát modrý a relativně drahý.

Jako variantu mám Junkers Flugweltrekorde G38 6270-2(kůže)/6270M-2(titanovej tah), prý jsou v nějaký nový verzi 10 ATM ... ?

Odesláno

To guru Kubson:-)

Jasně, to jsem si už spočítal, vyjde to sakumprásk v nejhorším případě na cca 6900,- ... ale pořád mám mrazení v zádech s tou zárukou. ... kdo mi ty Seika eventuelně seřídí, opraví? Moc se v tom nevyznám ...

V Japonsku jsem si koupil pár objektivů, ale ty maj mezinárodní záruku ...

Odesláno

pka : No seřídí je například hodinář, to nakonec zvládne i ofic zastoupení, kdybys nedůvěřoval nějakému starému mistrovi, který se v kolečkách vyzná, akorát bys to tam zaplatil (teď myslím opravu). Nevím co si kupoval za objektivy, ale řekl bych, že cena nebyla 5,000, takže tam je záruka na místě. Možná, že až mi přijdou ty monstra a budou dělat minutu do mínusu, budu větší skeptik, ale vezmu je a půjdu k hodináři a poprosím ho o seřízení, on to udělá a řekne si něco okolo 50,- 100,-.

Čím víc sleduju komplikace na celnici a čtu, jak neschopné ALTRO haní individuálně dovezené hodinky a radí jejich 2x předražené quartzky, tím vetší chuť mám na hodinky od Pokémona a spol.

Odesláno

RomanP: Díky, hodinář ... to by mě nenapadlo:-) Jsem tu docela nový jak jsem psal, moc se v tom nevyznám, jen se mi líbí hodinky. Měl jsem dojem, že dneska všechno opravujou jenom autorizovaný servisy. Higuchi taky píše, že záruka je na všechno kromě mechanickýho Seika, který se opravuje přímo u výrobce ... btw. uvítal bych příklad nějakého takového pražského mistra "Hanuše":) Znám jenom jméno Bechyně:)

Nicméně en co se mi higuchi ozve, objednám ...

Odesláno

Ja sem uz mesic stastnym vlastnikem ocelovejch bilejch samuraiu, kdyz sem je poprvy vytah z krabycky, byl sem z jejich vahy a velikosti vrozpacich :D ale za 2 dny sem si zvyk a ted sem nadmiru spokojen, proste ty hodinky sou na ruce cejtit :D . Zatim presnost moc nemerim nechavam zabehnout, prvni tejden delaly cca 20 sec+/den uvidime kolik to bude zamesic, snad min. Jinak sem je koupil pres Kubsona (jeste jednou diky), hodinky byly ume 10tej den, pouze v krabicce s polistirenem a staly malinko pres 4k.

Jediny z ceho mam trosku obavy je pripadnej servis, ale to zatim neresim a doufam ze dlouho resit nebudu.

Odesláno

Já je mám v titanu, černý a taky od Kubsona, ještě jednou dík. Jdou mi o 20 sec+ den. Zatím i hodinář říkal, že je mám nechat, tak čas ukáže.Jinak nad míru spokojený. Koupím ještě řemen a je to. Jinak když je prodávají na AZ watch, tak že by tu byl už servis?...Ale ta cena hodinek a servisu....Kup je přes kupsona...

Odesláno

pka : Nevím odkud jsi, ale hodinář, se kterým jsem spokojen bydlí o dva tři baráky dál než já (Praha 6).

Každý doporučení je na nic, není nad vlastní zkušenost, někam vejdi a zkus rozlišit, zdali je tam měnič baterek a zkracovač tahů

či hodinář. Ten můj má za sebou desítky tikajících záležitostí jako jsou starý palubní letecký hodiny, budíky a různý zajímací kousky,

to je možná první vodítko.

Odesláno

RomanP: Jsem z Prahy (9) a opravdu nevím, kam bych vešel. Mám spíš přehled o tom, kde dělají dobře věci na focení. Za nějaký tip na dobrého hodináře v Praze bych byl vděčný, díky.

Odesláno
RomanP: Jsem z Prahy (9) a opravdu nevím, kam bych vešel. Mám spíš přehled o tom, kde dělají dobře věci na focení. Za nějaký tip na dobrého hodináře v Praze bych byl vděčný, díky.

Václavské náměstí, pasáž Alfa.

Odesláno

pku : Tak zkus tu alfu, nikdo tady o ni nepsal špatně...naopak. Ten chlapík co jsem u něj byl je o několik paneláků dál v prostorách bývalé "kočárkárny" a já kolem toho jezdil strašnou dobu a až když jsem se začal zajímat o hodinky, tak se mi to nějak spojilo. Člověk si takových věcí nevšímá dokud se o ně nezačne sám zajímat. Oscanuj Prosek, i tam někdo bude.

Odesláno

Hodinářství nad Muzeem (těsně pod ČRo, jak se kdysi stříllo) - paní prodavačka má bejvalýho, kterej mi oživil několik hodinek...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...