bcmike Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Spíše byl řekl, šílenec. Já bych skončil už v La Manche
Zdenek1307 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Afri, tak to my máme jiné starosti, zítra doprovod na první přijímačky Užij si to
bcmike Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 10. 4. 2025 v 12:53, African napsal: Fajnové být zpátky, už bylo smutno Rozšířit Tak tam pozdravuj. Užijte si Himaláj. Na podzim se tam taky doufám vrátím.
African Odesláno 11. dubna Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna V 10. 4. 2025 v 20:27, Zdenek1307 napsal: Afri, tak to my máme jiné starosti, zítra doprovod na první přijímačky Užij si to Rozšířit Tak hlavně ať Vám to klapne Jinak díky kluci... zítra už hurá do kopců, i přes to že nepálští kámoši ukecávají ať zůstanu, že trochu zapaříme 1
African Odesláno 11. dubna Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 15:24, Harwey napsal: Tie decka ako by ti z oka vypadli;) Rozšířit Děkuji, běhá mi tady toho dost 1
Prochy68 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 15:24, Harwey napsal: Tie decka ako by ti z oka vypadli;) Rozšířit Jen od minule trochu povyrostly
Zdenek1307 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 15:39, African napsal: Děkuji, běhá mi tady toho dost Rozšířit Tak tady je ta podoba ještě větší
Beet Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Ja dnes byl taky na kopci. Nejvyšší vrchol Dánska. Celych 170 m.n.m. 2 2
African Odesláno 13. dubna Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna Tak jsme si to udělali trochu pestřejší a začátek místo údolím Langtangu jsme si hned vyběhli na 2700mnm do Sherpy village, kde s Nepálci trochu paříme Zítra do údolí a hurá směr Lirung. Počasí na potvoru, něják se opozdilo a furt prší, to jsem v dubnu nikdy nezažil. Kámoš včera volal z Island Peaku že kvůli počasí nevylezli, tak uvidíme jak to půjde.... 1
African Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) Zdrarec z Langtangu Aklimatizace včera dopadla na jedničku, počasí se udobřilo, jde se na věc. Nechápu jak Mára s Ondrášem mohli dát tu stěnu Lirungu, to je strašná hrana, divoši, každý tu o nich mluví, nadlidská záležitost Upraveno 17. dubna uživatelem African 11 1
Zdenek1307 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 17. 4. 2025 v 2:26, African napsal: Zdrarec z Langtangu Aklimatizace včera dopadla na jedničku, počasí se udobřilo, jde se na věc. Nechápu jak Mára s Ondrášem mohli dát tu stěnu Lirungu, to je strašná hrana, divoši, každý tu o nich mluví, nadlidská záležitost Rozšířit To je úplně fantastický!!! Snad to taky jednou v životě zažiju. Pořád tady kolem někde hopsáme, ale jednou se tam musíme podívat Myslím, že to musí mít i dokonalou atmosféru.
African Odesláno 19. dubna Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna V 17. 4. 2025 v 10:07, Zdenek1307 napsal: To je úplně fantastický!!! Snad to taky jednou v životě zažiju. Pořád tady kolem někde hopsáme, ale jednou se tam musíme podívat Myslím, že to musí mít i dokonalou atmosféru. Rozšířit Jasná věc, Nepál je opravdová pecka, kterou si nemůžeš nechat utéct a Langtang úplně úžasný Yala peak nás pustil nahoru za úplně luxusního počasí, měli jsme to na den, dnes už lijavec a fujara. Kámoše lízla výškovka, tak to měl jak kdyby lezl Everest, sakra dostal za uši, ale nevzdal se 2 3
Zdenek1307 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Jsme teda o pár tisíc metrů níž a blíž, ale stojí to za to, i když trochu přituhuje. To dnes bude zajimavá noc 1
Prochy68 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Něco málo z víkendu, žádný velký kopce, ale pěkný to bylo. I trochu sněhu jsem viděl 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se