Přejít na obsah

Výstup do b.c Mount Everestu a jiné krásné kopečky

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
před 9 minutami, Tom4 napsal:

Zajeď k benzínce, natankuj plnou a stojan ti prozradí odpověď ;)

Jasný, zdražení chápu :D Jde o to že Kathmandu je o deset, všechny ostatní destinace třeba jako Johannesburg o tisícovku, dvě max...nechápu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, zdražení chápu Jde o to že Kathmandu je o deset, všechny ostatní destinace třeba jako Johannesburg o tisícovku, dvě max...nechápu.

Koupil jsem letenky na podzim do ktm skoro za 30k...s qatarem..2 roky jsem tam nebyl, mavnul jsem nad tím rukou... nelitam tam každý tyden...

Žena litá permanentně na sluzebky po Evropě/blízkém východě/Asii....takže pozorujeme jak to roste

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Odkaz ke komentáři

V 10. 6. 2022 v 21:16, Vlcak1980 napsal:

Koupil jsem letenky na podzim do ktm skoro za 30k...s qatarem..2 roky jsem tam nebyl, mavnul jsem nad tím rukou... nelitam tam každý tyden...

Žena litá permanentně na sluzebky po Evropě/blízkém východě/Asii....takže pozorujeme jak to roste

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

To je masakr a upřímně 30k za Kathmandů je sakra hodně 🤪 To si dám radši rok pauzu a dám znovu Zéland, který je defakto za stejný peníze co Nepál, anebo Jihoafrickou za půlku....25 letenka Nepál je nesmysl, nevěřím moc že to tak zůstane.

Odkaz ke komentáři

No jo, ale když za
1. Mám abstak
2. Chci prostě letět do Nepalu a nikam jinam
2. Chci konkrétní termín
3. Chci letět pouze Qatarem. Vychází mi to pořád nejlépe když to přepočítám na čas...

Měj sem tam nasbírané mile za předchozí lety tak jsem to měl o pár tisíc levnější. Ale kluci co se mnou letí už ne

Letíme 27.10 až 21.11. a chceme si to pořádně užít a dát 3 passes

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Vlcak1980 napsal:

No jo, ale když za
1. Mám abstak
2. Chci prostě letět do Nepalu a nikam jinam
2. Chci konkrétní termín
3. Chci letět pouze Qatarem. Vychází mi to pořád nejlépe když to přepočítám na čas...

Měj sem tam nasbírané mile za předchozí lety tak jsem to měl o pár tisíc levnější. Ale kluci co se mnou letí už ne

Letíme 27.10 až 21.11. a chceme si to pořádně užít a dát 3 passes

Jasná věc, jde o to si to všechno pořádně užít, jinak prašule jsou druhořadé, dost mých známých létá Nepál první třídou, proč ne. Ale jsem prostě dal čtyřikrát kolem dvanácti, čtrnácti tisíc maximálně, to i s Quatarem, tak mě prostě těch dvacet pět přijde trochu proti srsti. Asi si budeme prostě muset zvyknout...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...