Prochy68 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Díky i vy užívejte Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Děkuji... neskutečné hry barev v kombinaci s deštěm, mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Ještě pár fotek z cest po Guadeloupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 @african Tady včera taky, dnes to vypadá na azuro Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 https://www.topky.sk/cl/11/2320911/V-Himalajach-sa-stratilo-turisticke-lietadlo-s-22-ludmi-na-palube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 před 23 hodinami, milan79 napsal: https://www.topky.sk/cl/11/2320911/V-Himalajach-sa-stratilo-turisticke-lietadlo-s-22-ludmi-na-palube Koukám, že je našli https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/v-nepalu-nasli-havarovane-letadlo-40398472#source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Našli vyzerá to strašne. Tu píšu že pravdepodobne nikto neprežil. Ach jaj... https://www.topky.sk/cl/11/2321167/V-Nepale-objavili-trosky-zmiznuteho-lietadla--Pravdepodobne-nikto-neprezil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 V 28. 5. 2022 v 23:50, pciza napsal: Ještě pár fotek z cest po Guadeloupe Všecko paráda, krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Tak jsme byli konečně na Márovi, dokument hezký a zajímavý... a Mára standardně (nekonečně) ukecaný Je to šikovnej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Co se to děje s těma letenkama do Nepálu šajze? Pokaždé létám s předstihem okolo 14, teď pod 24 na příští seźonu nemůžu nic sehnat Budu to hlídat a snad to spadne....to je mazec co se děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Zajeď k benzínce, natankuj plnou a stojan ti prozradí odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 9 minutami, Tom4 napsal: Zajeď k benzínce, natankuj plnou a stojan ti prozradí odpověď Jasný, zdražení chápu Jde o to že Kathmandu je o deset, všechny ostatní destinace třeba jako Johannesburg o tisícovku, dvě max...nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Tak akorát méně populární destinace zdražují pomaleji bych řekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Jasný, zdražení chápu Jde o to že Kathmandu je o deset, všechny ostatní destinace třeba jako Johannesburg o tisícovku, dvě max...nechápu.Koupil jsem letenky na podzim do ktm skoro za 30k...s qatarem..2 roky jsem tam nebyl, mavnul jsem nad tím rukou... nelitam tam každý tyden...Žena litá permanentně na sluzebky po Evropě/blízkém východě/Asii....takže pozorujeme jak to rosteSent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 V 10. 6. 2022 v 21:16, Vlcak1980 napsal: Koupil jsem letenky na podzim do ktm skoro za 30k...s qatarem..2 roky jsem tam nebyl, mavnul jsem nad tím rukou... nelitam tam každý tyden... Žena litá permanentně na sluzebky po Evropě/blízkém východě/Asii....takže pozorujeme jak to roste Sent from my iPhone using Tapatalk Pro To je masakr a upřímně 30k za Kathmandů je sakra hodně To si dám radši rok pauzu a dám znovu Zéland, který je defakto za stejný peníze co Nepál, anebo Jihoafrickou za půlku....25 letenka Nepál je nesmysl, nevěřím moc že to tak zůstane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 No jo, ale když za 1. Mám abstak2. Chci prostě letět do Nepalu a nikam jinam2. Chci konkrétní termín3. Chci letět pouze Qatarem. Vychází mi to pořád nejlépe když to přepočítám na čas...Měj sem tam nasbírané mile za předchozí lety tak jsem to měl o pár tisíc levnější. Ale kluci co se mnou letí už neLetíme 27.10 až 21.11. a chceme si to pořádně užít a dát 3 passes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Jinak já teda nemám m9c rád plánování az moc dopředu, takže to řešíme jen pár měsíců před. Žádná letenka na rok plus. Zároveň už Qatar neumožňuje nové refund, a teď nevím ani jestli to prebookovani jako za covidu..Platí to pro lety pouze do září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 před 2 hodinami, Vlcak1980 napsal: No jo, ale když za 1. Mám abstak 2. Chci prostě letět do Nepalu a nikam jinam 2. Chci konkrétní termín 3. Chci letět pouze Qatarem. Vychází mi to pořád nejlépe když to přepočítám na čas... Měj sem tam nasbírané mile za předchozí lety tak jsem to měl o pár tisíc levnější. Ale kluci co se mnou letí už ne Letíme 27.10 až 21.11. a chceme si to pořádně užít a dát 3 passes Jasná věc, jde o to si to všechno pořádně užít, jinak prašule jsou druhořadé, dost mých známých létá Nepál první třídou, proč ne. Ale jsem prostě dal čtyřikrát kolem dvanácti, čtrnácti tisíc maximálně, to i s Quatarem, tak mě prostě těch dvacet pět přijde trochu proti srsti. Asi si budeme prostě muset zvyknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 před 7 hodinami, jožko napsal: Super hodinky... a kdepak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se