African Odesláno 29. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Dík za tip, už ji mám taky:-). Parádní..na mě možná až moc teplá:-)To jsem rád, je to super hadr :-) Já dnes poslal M i L zpátky, nepasovali, jsem smutný :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Je to tady kamarádi, Manaslu nás očekává :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Štasnou cestu a dobré pořízení! Těším se na report a fotky z tůry kolem 8.156 m n.m. Pozdrav ve Lho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Afri,ať se daří . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Děkuji kluci :-) Miluji to tady, super a navíc Nepálci nezklamali, čtyři hodiny na letišti ve frontě a baťohy nedorazili, jaj, všechno jsme museli překopat, protože zítra jsme měli vyrážet do hor :-( Jestli nedorazí do tří dnů, máme vážný problém a asi budeme muset nakoupit vybavení.... Au, ale je tady krásně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Tady mohu zodpovědně říct- závidím ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Taky, Afri užij si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Afri super, těším se na reporty a jakékoliv tipy, ať vím, co na podzim očekávat ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Takže reporty budou kluci :-) Ráno jsem zašel za mým hindů kamarádem, vysvětlil jsem mu problém se zavazadly, pomodlil se a jukejte...v 23:00 Nepál času jsme si vyzvedli batohy po dlouhém boji s úřady, masakr tady. Jdeme balit, ráno v pět na autobus a hurá k Manaslu :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Afri držím palce :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Děkuji kamaráde :-) Jsme pěkně zlití v Arughat, nálada super..cesta autobusem rovných jedenáct hodin, naplněna dobrodružstvím a tisíci miliony vůní od kanálů až po čerstvě kvetoucí květiny, wow, fascinující den :-) Zítra několik výškových do Soti khola a pak dále do Soti Khola, počasí nic moc právě, prší a navypadá opět nikterak lépe, asejc globální oteplování bo čím ti to je, ale Afričan se sluncem v duši přijel a se sluncem na nebesích bude pokračovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Je to tam dost naprd....zase....http://www.netky.sk/clanok/video-zrazka-lietadla-s-vrtulnikom-nehodu-neprezili-traja-ludiaDufam budete vsetci ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Ahojte kluci, několik dní úplně bez signálu a připojení, ideální pro vyčištění hlavy a uvědomnění si opět toho podstatného :-) Trek jde krásně, nohy drží, počasí všelikajaké, ráno modro do jedny, dvou hodin a pak lijavec, vichr a buřiny, takže už jsme si také užili svoje. Konečně pod nádhernou Manaslu, která mi vyrazila dech a upřímně jsem se do ní hned zamiloval :-) Krásný kopec, zkusím pár fotek ale neručím za to, první trocha signálu nic moc a lepší se ne rýsuje. Až budeme v Káthmandů, podám report. Zítra jdeme v rámci aklimatizace do základního tábora, kam se moc těším, bohužel hodně poslední dobou chumelilo nahoře tak nevím jestli se tam dostaneme. Všude po cestě padají prý laviny, a už týden se tam nikdo z této verze treku nedostal, no uvidíme. Posílám krásný pozdrav Chronomagu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Fotka Manaslu je z pod kláštera ve Lho? Parádní!!! Ať Vám všecko vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Krásný ... ,tak hlavně vofafrně Afriko.Držím vám palečky - i u nohou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Ano, ve Lho. Děkuji bobi, všechno super dopadlo, prošli jsme celý okruh i přes to že všude stále haldy sněhu. Do základního tábora jsme neprošli, ale údajně se Manaslu letos ani neleze. Manaslu je brutál kopec jak má být, jižní stěna kterou dělal pan Messner v roce 1972 je šílená, nepochopitelné jak ji může někdo prolézt. Celý trek je krásný a nabitý dobrodružstvím, poslední den průchod Larka passem je tak trochu expediční, vychází se ve tři na čelovky, projde se sedlem 5200 a pak se zase kilometr spadne, okolo padající laviny a seraky jsou dechberoucí. Prostě každý dobrodruh si přijde na své, doporučuji :-) Dnes Káthmandú a jelikož bez těch nosorožců nemůžu žít, zitra odjezd opět do Chitwan parku na pár dní...se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 (upraveno) Afri,na co to saháš na tý poslední fotce? Sem si tak říkal,buď si v tom ohřívá gulášovku,anebo,že by nějaké urny ? Upraveno 26. dubna 2019 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Motlitební válce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Moc pěkný fitky Afri :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Včera jsme potkali v Káthmandú Máru Holečka s Háčkem, no a pěkně jsme se střískali, krásný večer :-) Mají další ďábelsky extrémní výstup, snad se to klukům povede. My akorát dorazili do Chitwanu, po Krůgerově parku mé další nejoblíbenější místo na zeměkouli, tak hurá za nosorožci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se