wawrik Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Kde v Európe je kamenná predajňa, v ktorej si ozaj môžem ohmatať lepšie Seiká? Že by boli v SK/CZ ani nedúfam, ale prekvapilo ma, že som ich nenašiel trebárs ani vo Viedni... Ide mi najmä o chronografové Spring Drive alebo Ananty atď. Apropó, robia sa aj nejaké chronografové hibeaty? Zároveň prosím o nejaké doporučenia Seiko Spring Drive so športovejším (alebo aspoň nie tak zdržanlivým) dizajnom. Jediné, čo sa mi naozaj páčia, sú Spacewalk - spĺňajú väčšinu mojich predstáv o nových hodinkách, ale sú tak trochu mimo budget, dostupnosť aj veľkosť :-) Čo je napríklad toto za model? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Zkus se mrknout tudlenc : http://www.grand-seiko.com/store/europe/index.html
Dantechno Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 A tady tri tipy za me : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Par kousku maji v prazskem Koscomu.
Micey Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 V Koscomu maj teďkonc i Ananty Spring drive chrona.. Slušnej kousek, fakt že jo.
wawrik Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Zkus se mrknout tudlenc : http://www.grand-seiko.com/store/europe/index.html Jo, tak som sa dostal k tej Viedni, ale bol som sklamaný. Jeden kus SD, pár Anánt a zvyšok baterkové... Preto chcem skôr osobné doporučenie. Niekde som zachytil, že v Paríži je predajňa s dobrým výberom, ale to bol len taký osamelý výkrik do tmy. bandicoot: V Koscome Na poříčí? Bol som tam koncom minulého roka a SD ani jedny. Asi som zle pozeral.
Chumpus Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Kde v Európe je kamenná predajňa, v ktorej si ozaj môžem ohmatať lepšie Seiká? Že by boli v SK/CZ ani nedúfam, ale prekvapilo ma, že som ich nenašiel trebárs ani vo Viedni... Ide mi najmä o chronografové Spring Drive alebo Ananty atď. Apropó, robia sa aj nejaké chronografové hibeaty? Zároveň prosím o nejaké doporučenia Seiko Spring Drive so športovejším (alebo aspoň nie tak zdržanlivým) dizajnom. Jediné, čo sa mi naozaj páčia, sú Spacewalk - spĺňajú väčšinu mojich predstáv o nových hodinkách, ale sú tak trochu mimo budget, dostupnosť aj veľkosť :-) Čo je napríklad toto za model?Na obrázku je model SDAA003 neboli Seiko izul. Jsou z roku 2007 (myslím). Kulervoucí hodinky, ale už se nevyrábí. Odkazy na prodejny v EU máš od Dana, v pražském Koscomu mají pár modelů Seiko Ananta. Kompletní přehled aktuálně vyráběných GS najdeš tady. Hi-beat v chronografu není a myslím, že u Seika ani nikdy nebyl. Tam budeš muset k Zenithu. Jo, tak som sa dostal k tej Viedni, ale bol som sklamaný. Jeden kus SD, pár Anánt a zvyšok baterkové... Preto chcem skôr osobné doporučenie. Niekde som zachytil, že v Paríži je predajňa s dobrým výberom, ale to bol len taký osamelý výkrik do tmy.Ano, Seiko Center. Pokud chceš slušnější výběr, tak buď tam nebo v Londýně u jura watches. Upraveno 26. března 2012 uživatelem Chumpus
Dantechno Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Jo, tak som sa dostal k tej Viedni, ale bol som sklamaný. Jeden kus SD, pár Anánt a zvyšok baterkové... Preto chcem skôr osobné doporučenie. Niekde som zachytil, že v Paríži je predajňa s dobrým výberom, ale to bol len taký osamelý výkrik do tmy. bandicoot: V Koscome Na poříčí? Bol som tam koncom minulého roka a SD ani jedny. Asi som zle pozeral. Seiko ma butik v Parizi a Amstrdamu jestli se nepletu - tam by meli mit slusny vyber...
Návštěvník eleven Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Měl bych takovej vedlejší dotaz. Zdá se mi to, nebo drtivá většina modelů Grand Seiko nemá luminiscenci? Respektive, zdá se mi, že luminiscence je pouze na potápkách. Teda jako ne, že by mě to odrazovalo od koupě...GS je cenově mimo moje sféry..
Chumpus Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Nezdá se ti to, opravdu hodně modelů nemá luminiscenci. Někde bych si jí dokázal představit, ale na decentnějších modelech by byla navíc.
instant Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Jo, tak som sa dostal k tej Viedni, ale bol som sklamaný. Jeden kus SD, pár Anánt a zvyšok baterkové... Preto chcem skôr osobné doporučenie. Niekde som zachytil, že v Paríži je predajňa s dobrým výberom, ale to bol len taký osamelý výkrik do tmy. bandicoot: V Koscome Na poříčí? Bol som tam koncom minulého roka a SD ani jedny. Asi som zle pozeral. To uz vo Viedni na letisku maju toho viacej.. Kompletnu seriu Ananta vratane ciernej limitky Izul z prveho prispevku sa uz sice nevyraba, ale este je na predajniach, ak na to mas tak chod do toho LINK. Inak kolegovia uz asi zodpovedali vsetky otazky. btw, osamely vykrik? no to snad nie..
Chumpus Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 jj, o Seiko Center v Paříži je tu toho nakecáno víc než dost. V Koscomu zase mají 130th Aniv limitku.
instant Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) jj, o Seiko Center v Paříži je tu toho nakecáno víc než dost. V Koscomu zase mají 130th Aniv limitku. no tu som mal na mysli. tu ciernu so zlatymi tymi.. je to snad jasne kazdemu nie? edit: som po tyzdnovom alkoholickom zatahu, zene pre istotu hovorim "milacik" aby som sa nesekol v mene Upraveno 26. března 2012 uživatelem instant
wawrik Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Myslíš SPS009? To je skvelé, presne na tie mám zálusk, len som nedúfal, že ich ešte niekde zoženiem... Edit: Aha, vy myslíte SPS011... Škoda tých zlatých ručičiek a indexov, zato titan by som si nechal ľúbiť... btw, osamely vykrik? no to snad nie..OK, za domácu úlohu si toho na fóre o Seiko predajniach prelúskam viac. Prisahám na červenú, že som to skúšal, ale to vyhľadávanie tu na fóre naozaj funguje nejako divnô... :-) Btw, bez letenky sa do bezcolnej zóny nedostanem, však? Upraveno 26. března 2012 uživatelem wawrik
instant Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Myslíš SPS009? To je skvelé, presne na tie mám zálusk, len som nedúfal, že ich ešte niekde zoženiem... Edit: Aha, vy myslíte SPS011... Škoda tých zlatých ručičiek a indexov, zato titan by som si nechal ľúbiť... OK, za domácu úlohu si toho na fóre o Seiko predajniach prelúskam viac. Prisahám na červenú, že som to skúšal, ale to vyhľadávanie tu na fóre naozaj funguje nejako divnô... :-) Btw, bez letenky sa do bezcolnej zóny nedostanem, však? nedostanes. toto forum ma funkcne vyhladavanie? fiha..
instant Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 myslel som mechanicke ananty, ale aj SPS009 tam maju, aspon tak pred tromi tyzdnami mali. Pripadne vydrz o dva tyzdne letim do Ciny tak ti pozriem
wawrik Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Ale ja si ich práve potrebujem pozrieť sám. Či mi nebudú veľké alebo ťažké...
Chumpus Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 edit: som po tyzdnovom alkoholickom zatahu, zene pre istotu hovorim "milacik" aby som sa nesekol v meneHlavně, jestli máš v pořádku hodinky OK, za domácu úlohu si toho na fóre o Seiko predajniach prelúskam viac. Prisahám na červenú, že som to skúšal, ale to vyhľadávanie tu na fóre naozaj funguje nejako divnô... :-)Používej google, je to nejlepší. No a jaká černá? Černá, no
instant Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Ale ja si ich práve potrebujem pozrieť sám. Či mi nebudú veľké alebo ťažké... nebudu. usetril si kopu casu prave
instant Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Hlavně, jestli máš v pořádku hodinky Používej google, je to nejlepší. No a jaká černá? Černá, no hodinky znesu, su podobnej konstrukcie ako vychodnari, len sa viacej lesknu. takze nabeton tam mali prostredne a tie napravo /ukazujem to ako ozzy po tretej runde/, a zda sa mi ze aj tie napravo l.e. so zlatymi indexami. ale nech nekecam, fotku nemam a nezameriaval som sa na to nijako specialne. Najlepsie napisat do Seikocenter Paris, pripadne zavolat, tam by mali vediet poradit. Uzivatel EpsteinBarr tam kupoval MM300 tak mozno povie svoj nazor. Upraveno 26. března 2012 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se