Chorche Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Keby ste vedla seba polozili tieto a nejake potapky od omegy, rolexu... s 0,0001s vahanim si vezmem tieto! Nadhera! Nebudu ti brát, že se tyhle hodinky povedly, líbí se mi taky, ale až to, o čem píšeš, opravdu uděláš a pak si skutečně vybereš Steinhart, tak ti to teprve uvěřím.
misoo Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 (upraveno) mas pravdu, realne by som si samozrejme vybral rolexky, predal, kupil tie stajny a zvysok by som pretancoval ale hypoteticky, ak by som ich nemohol predat, tak beriem bez vahania stajny! Upraveno 24. května 2012 uživatelem misoo
Chorche Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 mas pravdu, realne by som si samozrejme vybral rolexky, predal, kupil tie stajny a zvysok by som pretancoval ale hypoteticky, ak by som ich nemohol predat, tak beriem bez vahania stajny! Jak myslíš
mrazik Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Novinky letošního roku od Steinhartu. Tato novinka se mi velmi líbí. Za mne má Steinhart palec nahoru. Foto Steinhart
mrazik Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Další dvě barevné mutace. Foto Steinhart
tomtur Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Pekné sú tie oranžové ale bielej nejak neviem prísť na chuť. Každopádne za tú cenu asi nieje moc nad čím uvažovať...
quest987 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 toto je super tahle kombinace vypada asi nejlepe
SakalMarty Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 já zatím žádné diversky nemám, chtěl jsem si pořídit apollony v chronu, ale tyhle se mi docela líbí. Každopádně musím pochválit "štajny" protože po poslední novince Nav B-Uhr premium s upraveným unitasem, je toto další počin, který já osobně řadím mezi ty zdařilé. Vypadá to, že nakonec nás bude Steinhart mile překvapovat a těmito Oceany 2 se jim to povedlo. Jen tak dál...
dandy Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Ocean 2 sa vydarili. Páčia sa mi. Ručky aj ciferník sú super a dátum je velmi pekne zakomponovaný do celku.Pekné potápky.
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Mně se každopádně líbí a steinhard chválím.
Quido Morava Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 (upraveno) jsou povedené a pěkné a naštěstí se Aquatimerům moc nepodobají Upraveno 11. dubna 2013 uživatelem Quido Morava
Quido Morava Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Novinky letošního roku od Steinhartu. Tato novinka se mi velmi líbí. Za mne má Steinhart palec nahoru. Foto Steinhart fakt paráda - první potápky, co se mně osobně líbí v bílé...
Saso Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Ako ich vlastníkovi mi vadí na nich jediná vec a to datumovka. Je príliš malá a zle čitateľná. Kľudne by som sa bez nej obišiel.
Jirkasirka Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Už jsem byl pevně rozhodnut, že se mi momentálně žádné hodinky v mnou dostupné cenové hladině nelíbí...dnes jsem změnil názor a právě jsem se rozhodl pro bílé na tahu. Netušíte pánové někdo "čekačku"? Přeji Vám příjemně prožitý Den vítězství...Jirka
bacil.357 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Zdravím pánové.Mám dotaz na majite těchto hodinek. Zajímá mě jak je na tom "výdrž" luminiscence..Prostě jak dlouho je poznat ve tmě kolik je hodin a při jakém způsobu nasvícení nebo nenasvícení. Za případné postřehy děkuji..Omlouvám se za můj velmi laický dotaz, ale teprvě hodinkám přicházím na chuť.
mrazik Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Zdravím pánové.Mám dotaz na majite těchto hodinek. Zajímá mě jak je na tom "výdrž" luminiscence..Prostě jak dlouho je poznat ve tmě kolik je hodin a při jakém způsobu nasvícení nebo nenasvícení. Za případné postřehy děkuji..Omlouvám se za můj velmi laický dotaz, ale teprvě hodinkám přicházím na chuť.Dle mých zlušeností s lumi u Steinhartů budou čitelné celou noc a to bez speciálního nasvěcování. Samozřejmě, že neprodleně po nasvícení denním světlem budou ve tmě zářit a záře bude postupem času slábnout, ale číst je půjdou až do rána.
bacil.357 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Díky za odpověd. O to mi jde, abych až do rána rozeznal kolik je hodin. Právě že se rozhoduji mezi Marathon GSAR a Steinhart Ocean Two. Tritium me bere, ale to že po x letech přestane svítit už moc ne. Navíc Steinhart má antireflex a je levnější, tak to vypadá na Oceany.
patriknapr Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Díky za odpověd. O to mi jde, abych až do rána rozeznal kolik je hodin. Právě že se rozhoduji mezi Marathon GSAR a Steinhart Ocean Two. Tritium me bere, ale to že po x letech přestane svítit už moc ne. Navíc Steinhart má antireflex a je levnější, tak to vypadá na Oceany. Myslím, že tritium svítí tak 20 let s tím, že pak se svítivost snižuje. To ti ty Steiny nebudou svítit taky. A o morální zastaralosti daných hodinek nemluvě. Já bych raději teda ty Marathony.
mrazik Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Díky za odpověd. O to mi jde, abych až do rána rozeznal kolik je hodin. Právě že se rozhoduji mezi Marathon GSAR a Steinhart Ocean Two. Tritium me bere, ale to že po x letech přestane svítit už moc ne. Navíc Steinhart má antireflex a je levnější, tak to vypadá na Oceany.No a ty se jako domníváš, že když už ses tady registroval, tak budeš mít hodinky do konce životnosti tritia? Tedy pokud se jich z důvodu touhy po jiných nezbavíš sám, tak si troufám tvrdit, že svítivost hodinek, ať už tritiem či běžnou lumi bude ten poslední důvod, proč by hodinky měly vykázat sníženou funkčnost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se