Bells Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Až teď jsem na toto vlákno narazil a uff ani nemám slov...je to nádhera, okamžitě se připsali na můj dreamlist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Hamilton nemusím, ovšem tohle je nádherná výjimka. Mají vše co kvalitní hodinky mají mít ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Nadhernej stroj. Hamiltonum se podaril uvarit desert, za ktery by se nemusel stydet ani michelinsky chef. tenhle model by mohl jednou byt pod heslem H.ve wikipedii:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Pro tyhle hodinky mam v posledni dobe velkou slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Dnes bylo venku krásně a tak jsem po dlouhý době trochu nafotil i Pan Europy, sluníčko jim opravdu svědčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Krása. Jak hodinky, tak fotky. Tenhle vintage styl se mě moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Nádherné fotky. Co to na nich máš prosím obuto za řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 To je racing od Ondry, na předchozí stránce je detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 No jo, jsem trdlo:-( Každopádně díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 sashator-nádhera,parádní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Fotky skvělé, o tom žádná, nicméně já na tebe budu mít takový laický, možná trochu neználkovsky hloupý dotaz. Na co je na těch hodinkách ten levý subciferník, když na něm ta ručička - pokud mne tedy při sledování videa z předchozí stránky nešálil zrak - běží v podstatě úplně stejně jako ta hlavní, velká vteřinová? A jaký maximální časový úsek je vlastně možné na těch hodinkách stopovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Velka rucka je vterinovka chronografu, tudiz bezi pouze pri zapnutem chronu. Subcifr na 9. hodine je klasicka vterinovka a subcifr na 3. hodine je tricetiminutovy citac chrona(tudiz maximalni meritelny usek je tech 30minut). Snad jsem to napsal srozumitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Krásný hodinky i fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 V 6. 2. 2015 v 6:42, sashator napsal: Velka rucka je vterinovka chronografu, tudiz bezi pouze pri zapnutem chronu. Subcifr na 9. hodine je klasicka vterinovka a subcifr na 3. hodine je tricetiminutovy citac chrona(tudiz maximalni meritelny usek je tech 30minut). Snad jsem to napsal srozumitelne. Jo, popsal. Díky. To mě vůbec nenapadlo, že by to mohla být malá sekundová ručička, která běží furt. Inu, jak jsem napsal, hloupý dotaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Toto jsou momentálně v mém žebříčku "definitivních " hodinek č.1. Můžu jen tiše závidět, máš je fakt pěkný a ten řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Náádherný fotky! 8262 pošli letos na kalendář, pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Doufám, že se autor vlákna nebude zlobit, když sem přihodím pár dnešních ufonovek černých bratříčků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 (upraveno) Klidne sem obcas neco prihod, kazda z verzi ma neco do sebe, chtelo by to jeste stribrnaky a bylo by to kompletni Upraveno 6. února 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Dovolím si také trochu přispět, snad to nebude vadit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Waw paráda, doufám, že je přineseš na nějaký nadcházející sraz, strašně rád bych tydle Hamiltony viděl naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se