Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat na Váš názor na tyto hodinky. Jestli by jste do nich šli nebo ne popřípadě důvody. Hodinky se mi líbí, ale nějak se pořád nemůžu rozhoupat. Popřípadě můžete poradit alternativu. Děkuju moc za Vaše názory

Hodinky zde : http://www.certina.com/Collection/Gent-Automatic-Collection/DS-Podium-Valjoux.aspx?m=5

Odesláno

aký máš rozpočet lebo tieto hodinky myslím si že sú dosť drahé a dali by sa za ne kúpiť aj iné kúsky :)

Rozpočet je takový, že víc než kolik stojí tyto hodinky určitě dávat nebudu , takže 3O-35K je stropPosted Image
Odesláno

Tvůj finanční strop by zahrnoval i lepší kousky,nic proti Certině,ale za ty peníze pořídíš už i zvučnější chrona jako Breitling,Longines,atd.,pro info si projeď prodejní sekci,ovšem jen v případě že nechceš funglovky.

Odesláno

Breitling od Jakubiska v prodejni sekci za 38 tisíc je parádní volba!

Pod to bych se podepsal. Za ty prachy to nejkrutější, co teď v prodejní sekci je.
Odesláno

Ještě je taky důležité,na jaké příležitosti ty hodinky mají být,ale za tyhle peníze bych teda zvolil určitě jinou značku.Ale je to i tím,že Certina je mi nesympatická a nelíbí se mi jejich hodinky.Já bych radši koupil třeba Damasko,Glycine,steinhart,třeba i nějaké Seika atd. atd.Ale pokud se ti líbí hodně,tak krok úplně vedle to není,ale dají za ty peníze koupit mnohem zajímavější hodinky,aspoň z mého pohledu.

Odesláno

No ono s tim limitem to bylo původně tak, že jsem chtěl chrona v automatu do 20 000,- pak to bylo do 1000 eur a dál, proto jsem se zařekl že to je opravdu maximum co za to dám. Určitě máte pravdu Brajtle jsou Brajtle, ale moc se mi nechce dávat pomalu 40 000,- za přinejmenším 10-ti leté hodinky, ovšem tím neříkám, že nejsou pěkné. Navíc bych tam rád měl průhledné dýnko, vím že je to detail v praxi asi nevyužitelnej, jen bych to tam chtěl mít, líbí se mi to. Děkuji za příspěvky a přeji veselé VelikonocePosted Image

Odesláno

tak se podívej na chronoshop,Laco,Archimede,Steinhart

Pravda steinhart nav b-chrono 2 byly dlouho muj favorit, ale musim rict,ze certiny se mi libi o kousek vic.
Odesláno

Vybral sis dobře - hodinky se strojkem Valjoux. Teď už je jen na tobě jaký dizajn hodinek toho či onoho výrobce je ti bližší a co dovolí tvoje peněženka. Certina je poměrně kvalitní značka, takže s kvalitou zpracování by neměl být problém a pokud se ti líbí tak jdi do nich!

Jako alternativu vidím třeba Victorinox Chronopro (7750, WR100m, 42 mm, safír+3xAR coating...)

Odkaz na ten e-shop je ryze informativní, zkušenost s prodejcem nemám.

post-10024-048287700 1333978584.jpg

Odesláno

Pravda steinhart nav b-chrono 2 byly dlouho muj favorit, ale musim rict,ze certiny se mi libi o kousek vic.

ono máš pravdu že tvary pouzdra u certiny jsou přitažlivé a u štajnů je to klasika jako na 90% pilotek,ale musíš sám vědět že za mírny rozdíl designu dáš v tomhle případě o asi 15tis.víc

Odesláno

ono máš pravdu že tvary pouzdra u certiny jsou přitažlivé a u štajnů je to klasika jako na 90% pilotek,ale musíš sám vědět že za mírny rozdíl designu dáš v tomhle případě o asi 15tis.víc

Uz mam vyjednanou slevu a pomerne zajimavou :-)
Odesláno

Vybral sis dobře - hodinky se strojkem Valjoux. Teď už je jen na tobě jaký dizajn hodinek toho či onoho výrobce je ti bližší a co dovolí tvoje peněženka. Certina je poměrně kvalitní značka, takže s kvalitou zpracování by neměl být problém a pokud se ti líbí tak jdi do nich!

Jako alternativu vidím třeba Victorinox Chronopro (7750, WR100m, 42 mm, safír+3xAR coating...)

Odkaz na ten e-shop je ryze informativní, zkušenost s prodejcem nemám.

Nevypadaji vubec zle, diky za tip ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...