Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díváte se na to pánové moc povrchně. On není blbej, on je až moc fikanej. Ty rekvizity co na sebe věší, to jen marketingovej trik, prostě součást image, kterou mu blbý masy žerou, tak proč by si nevydělal. Dobrej byznys, když nemusíš téměř nic umět.

Odesláno

byznys, když nemusíš téměř nic umět

No... minimálně musíš umět ten byznys.

Navíc Rytmus podle mě umí nejen byznys, ale i ten produkt. Upřímně, když ho slyším na Spinu, rozhodně nemám potřebu přeladit.

Odesláno

No to mě poser! Takový množství snobismu se fakt vejde do jednoho člověka? Obdivuji jeho pajšl, že tohle všechno dokáže na sebe navěsit.

SI ZABIL !

Rozumbrado, je to stále dokola. On již něco dokázal .

Viděl jsi již někdy snoba ? A viděl jsi ho někdy s dvěma kousky béček najednou a s dvěma řetězy naráz ?

Jak píše BANDI je hodně jinejch týpku kvůli kterým přeladím stanici.

Odesláno (upraveno)

SI ZABIL !

Viděl jsi již někdy snoba ? A viděl jsi ho někdy s dvěma kousky béček najednou a s dvěma řetězy naráz ?

Panove ja mam tu moznost delat tet pro jednoho snoba spise velkeho bohace a je to zajimave,nevim rytmuse ja osobne nemusim jeho hudba mi nic nerika ale asi to nese tak mu to prejme.

Upraveno uživatelem ddalf
Odesláno

SI ZABIL !

Já mu neberu právo nosit řetězy, prsteny, ohavný béčka a 20 tisíc euro jen tak po kapsách, ale nikdo mi nemůže bránit si udělat na něj svůj názor, byť se nemusí shodovat s většinou. Píšeš, že již něco dokázal. Z mého pohledu je to dost diskutabilní. Viděl jsem ho pouze v nějakých upoutávkách na nějakou hudební soutěž na komerční televizní stanici a nalezl jsem si jeden videoklip na You Tube. Zjistil jsem, že to není můj šálek kávy a že svůj pohled na hudbu a na tyhle týpky na stará kolena asi nezměním. Samozřejmě chápu že tyto borci můžou mít spoustu obdivovatelů, ale já bohudík mezi ně nepatřím. Na mých oblíbených rozhlasových stanicích tuto "hudbu" nehrají, takže si ušetřím práci s přeladěním na jinou stanici.
Odesláno

Hudební vkus je naprosto subjektivní, takže líbí nelíbí bych tady nehodnotil, ale třeba co se týče těch klipů, tak jich má spousty a rozhodně patří vizuálně k tomu nejlepšímu co v CZ/SK vzniká.

Návštěvník brequet
Odesláno

Jsou lidé,kteří tohle žerou,nic proti nim nemám,jen kdyby nebyli,nebyli by také takoví snobové.

Dobře mu to řekla ta holka,co jí vyhodil,že je jen jeden ze sedmi miliard,on to neunesl,měl se nad to povznést,potom bych ho cenil,i když ta holka měla lehce vypito,ale právě proto mu řekla,co si o něm myslí.

Můj názor je ten,že to co má na ruce je vrchol nevkusu,ale patří to k jeho image,tak to ani neodsuzuji,jen si myslím svoje.

Odesláno

Ta holka byla ožralá feťačka, která se přihlásí do pěvecké soutěže, kde mají být soutěžící pod vedením koučů (ať už to je kdo to je, jestli Michal David nebo Marie Pojkarová) a ona se opije a začne tam po všech pokřikovat, jak nikoho nepotřebuje a jak jsou všichni kreténi. Nevím no...

Ale už jenom to, že tady je tohle téma, které řešíme na dvou stránkách, tak dokazuje, že to dělá dobře. Za mě je to prostě businessman a ví, co lidi chcou (i když ho poslouchá jiná sorta lidí, než Bacha a Vergilia v originále asi taky nečtou). Imho každá ta fotka tísíců eur v ruličce a diamantových Béček má smysl. A nepokrytě přiznává, že do těch různých hlasů a superstár chodí, protože stotisiceuro...

Já mu fandím...

Návštěvník brequet
Odesláno

OK,já ne.

Není to žádný muzikant.

A ta holka,ať je to jak chce uměla alespoň dobře zpívat,on to neumí,ale nechci to řešit,je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuji.

Odesláno

Kvůli tomu nečtu bravíčka a jiný časáky pro děti, totiž, abych se nedozvěděl, že vůbec takový "lidi šoubiznysu" existují. Hm. tak se to dovím na chronomagu... Posted Image

Návštěvník brequet
Odesláno

Naprostý souhlas,nemá vůbec cenu se tady o tom bavit. :baaasmiley:

Odesláno (upraveno)

Já se pokusím specifikovat řemeslo, které Rytmus ovládá z mého pohledu: Dělá hudbu která mě jako hudba nepřipadá, neustále se opakující hudební smyčka (soudím z jednoho videoklipu, který jsem viděl). Zpívá stylem který mě jako zpěv nepřipadá, něco do tý hudby žvaní. Jako pracovní prostředky používá ty doplňky, které dokáží určitou část populace šokovat. Jistě má spoustu obdivovatelů, kteří v něm vidí něco, co se odlišuje od běžné produkce a běžného životního stylu. Také má velkou část zatracovatelů, kteří mu svou kritikou dělají nepřímo reklamu, takže je k úspěchu potřebuje téměř stejnou mírou. Všechno to vidím, ale jenom nedokážu nějak to řemeslo nebo ty jeho schopnosti pojmenovat. Zpěvák? Zpěvák to není, nezpívá - žvaní. Hudebník? Možná, ale mě to nějak úchvatný nepřipadá. Je to třeba šoumen a je sním sranda a lidi se mu chechtaj a zaplatěj za to. Pokuste se mě nějak nasměrovat. Kde to je? V čem to je? Chci to pochopit!

Upraveno uživatelem habadej
Odesláno

Abych jen doplnil ten jeho zpěv - na každém svém albu se projevuje i melodicky a on každý cikán má v sobě rytmus a pěvecký um... Rytmus umí zpívat, tuším, že i teď naposled v TV zpíval a bylo to úplně ok. Plácido Domingo to není, ale co by za to Kaney West dal, takhle umět zpívat :)

A už to vážně asi stačí s tou diskusí, já nijak oddaný fanoušek nejsem, sám jsem hudebně založený a můj styl to úplně není, jen jsem chtěl dokázat, že nemá smysl za každou cenu "hejtovat"...

Odesláno

Jeste k ty divcine... To ze od ni Rytmus chtel disciplinu, coby hlavni podminku budouciho tahu na branu, svedci taky o necem... On to, milankove, zadnej linej blb s blingbling beckama na ruce asi nebude...

Proste se to chce na nej divat s nadhledem a ne se ho snazit pochopit. Nechapu spousty lidi, co delaj obchodaky, co delaj rukama, co delaj advokaty, presto je muzu respektovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...