Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Konečně jsem se dostal k tomu vystavit taky nějaký svůj kousek. Není to sice žádná Omega, ale jako první Seika si myslím, že je to víc jak v pohodě. Jde o model SNZD75, který tu už několikrát profrčel, ale nikdy jsem ho nechytl. Zato on chytl mě, a to přímo za srdce. Dvoubarevná luneta, hranaté vysoké pouzdro a hlavně ta modro-žlutá kombinace, to mi prostě nedalo spát. Záhy jsem zjistil, že v ČR jde o téměř nesehnatelné zboží, a tak mi nezbylo, než se vydat za hranice. Tedy aspoň virtuálně. Nakonec jsem uspěl, a to u obchodníka watches-bay na E-bayi. Nákup proběhl beze všech komplikací, ale to sem nebudu cpát, detailně je to vše popsáno v TOMTO vlákně. Nejdůležitější na tom všem byla cena. Celý nákup mě vyšle jen něco kolem 3000, a to včetně všech poplatků na celní poště. No pohádka. Získal jsem tak masivní těžké pouzdro, které překvapí svou výškou, ale ani na mé 17,5 ruce nepůsobí nepatřičně. Trochu vadí skládaný tah, ale už jsem si na něj zvykl, a teď mě spíš překvapuje tah masivní. Oproti lehkému skládanému je to nezvyk. Navíc, ten seriově dodávaný má stejný hranatý profil, jako pouzdro, a proto to dohromady zkrátka štimuje. Rezerva chodu je něco kolem 40 hodin, to je ovšem plus minus, přesně jsem to nikdy neměřil. Zkrátka, dva dny to nevydrží ani za boha, jeden a půl ale s přehledem. Hodinky se hodí skoro ke všemu, jen u obleku vypadají trochu nepatřičně. Nejlepší je, nosit je ke košili, to vypadá opravdu dandyovsky. Největší pecka je to ovšem k TOMUTO svetru, a myslím, že je jasné proč Na hodinkách mi vadí jen dvě věci: čísla na lunetě jsou vyvedená jen barvou, tj. časem půjdou možná dolů. Při seřizování dne člověk také mu počítat s tím, že každý název dne je vyveden i v arabské verzi, a tak trvá trochu déle, než dojedete na latinku. Ale jinak spokojenost:) P.S.: netušil jsem, jak těžké je dobře vyfotit hodinky. Příště to zkusím jinak a lépe:)
Flipik Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Gratulace k dobré volbě. Chtělo by to foto za denního svetla, to zkreslení je značné. A co lumi? Spokojenost?
hejdik Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Rozhodně pěkné a výrazné hodinky.Gratulace:smile_anim:
Gustaf Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 gratuju, moc pekny kousek..a za ty penize...parada.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Diky vse! Co se tyce lumi, zkusim to vyfotit, ale radsi toho moc necekejte:) Vsak uz jste videli, jaky ja jsem Saudek... Kazdopadne sviti jako das, jeste aby taky ne, kdyz jsou nove...
lany Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Ta žlutočerná je úžasná! Myslím, že by tomu slušel i nějaký černý NATO se žlutým proužkem :-)
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 To je prave bohuzel problem tech fotek, ona to neni zlutocerna, ale zlutomodra... A dost, jdu to nafotit jeste jednou:)
quaero Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Fot' za denního světla, ne večer pod lampou.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Bylo to vcera dopoledne, ale aspon teda v Praze bylo tak hnusne, ze to takhle dopadlo.. A kdybych cekal na svetlo, tak na to zase zapomenu:)
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Tak jak jsem slíbil, tady jsou fungl nové fotky, ze kterých by už aspoň mělo být znát, jak jsou hodinky barevné Jinak doplním že hodinky mají průměr 42mm s korunkou, ruka je pak 17-17,5 cm podle počasí
Dantechno Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 To uz vypada lepe Zajimave petky .... Co ten tah nechrasti uz od zacatku?
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Chrastí, ale podle mě už z principu, že je ten tah skládaný, a kvůli materiálu. Samotné dílky drží a zatím se neuvolňují. Ale je jasný, že s masivním tahem by vypadaly ještě o fous líp. Pokud by se našel nějaký, co bude mít stejný tvar, jako ten původní. I tak si ale nejsem jistý, jestli by mělo cenu narvat do nich ještě jednou tolik, co stály:)
Marfael Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 (upraveno) Parádní a hezké hodinky,taky jsem po nich pokukoval...Myslím,že by jim služela i nějaká decentní žlutá kůže...Nebo modrá se žlutým prošitím,ta by jim asi hodně slušela. Edit:dodatek Upraveno 13. dubna 2012 uživatelem Marfael
misuta Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Pekny kousek.Obecne moc nemam rad zlutocernou na ciferniku, ale tady to opravdu sedi.
xXx8xXx Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Pekny kousek. Obecne moc nemam rad zlutocernou na ciferniku, ale tady to opravdu sedi. A preto je cifernik zlto-modry a nie zlto-cierny
Chorche Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Gratuluju!Tyhle pětky jsou vynikající, chtěl jsem si je kdysi koupit jako své první automaty po vstupu na fórum, ale pak jsem na takové retro neměl koule a koupil SKX007. A taky mě odradil tah, ale když je teď vidím, tak jsem je asi měl zkusit, jsou fakt super.A s tím svetříkem to musí být terpve žůžo
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Gratuluju! Tyhle pětky jsou vynikající, chtěl jsem si je kdysi koupit jako své první automaty po vstupu na fórum, ale pak jsem na takové retro neměl koule a koupil SKX007. A taky mě odradil tah, ale když je teď vidím, tak jsem je asi měl zkusit, jsou fakt super. A s tím svetříkem to musí být terpve žůžo Tak do toho, jeste je maji:) i kdyz je mi jasny, ze s tim vybavenim, co mas ted, uz asi po petkach moc nekoukas:)
Chorche Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Tak do toho, jeste je maji:) i kdyz je mi jasny, ze s tim vybavenim, co mas ted, uz asi po petkach moc nekoukas:) Ale ne, já myslím, že nějaký Seika je třeba mít doma vždycky, to spíš, že nechci mít dvoje potápky... Navíc pořád přemýšlím koupit si zase SKX007. No, uvidíme, co chronoosud přinese Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží tobě
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Protože jsem trochu inovoval sbírku, Seika spadla do podoby outdoorových hodinek. Proto, a také proto, že mě už iritoval ten strašný skládací tah, jsem je vybavil NATO strapem ve švédských barvách. Je to trochu papouškovité, ale překvapivě to funguje! Úplně to mění náhled na hodinky a zase chvilku mě nudit nebudou:) Omlouvám se za rychlé fotky z mobilu, nemohl jsem to vydržet!
Locque Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Jó, to je moc hezký. Nenosil bych to při hokeji, ale vypadá to moc dobře...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se