Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak dlouho jsem se nemohl rozhodnout, jestli se mi víc líbí Glycine Incursore 44mm California Dial Automatic, nebo Manual, že jsem nakonec koupil oboje. Teď je mám doma a pořád váhám. Jsou krásně zpracované, mají pěkný AR na klenutém sklíčku, výbornou lumi atd., ale pořád se nemohu rozhodnout, které zůstanou doma a které půjdou na fórum. Oboje neuživím. Poradí někdo?

post-987-086443300 1334305973.jpg

post-987-054562900 1334305984.jpg

Upraveno uživatelem šíma
Odesláno

Já něco spáchám, ale focení na makro mi vysloveně nejde (asi blbej foťák, co jinýho :smile_anim: ). Je ale fakt, že na oficiálních fotkách např. vůbec není vidět, že indexy a čísla mají svoje plastické chlívečky s lesklými okraji a teprve v nich je lumi vrstva, že ručky jsou provedeny obdobným plastickým způsobem, že nápisy jsou krásně ostré a bezchybné, že sklíčko má fialový AR atd. Teď jen co bude na těch mých fotkách... Na automatech se mi líbí ten červený nápis Automatic, manuály mají modrou lumi, ale sekundovka svítít zeleně (!). Pro běžné denní nošení budou lepší automaty (nemusí se natahovat, mají datum), pro nesoustavné nošení by byly lepší manuály, jsou víc ryzí, nemají datumovku a MUSÍ se natahovat. To je blázinec...

Odesláno

hlasujem za manual, ten datum u automatik je tam fakt jak past na oko, a ten cerveny napis mi tam tiez nesedi... :)

Odesláno

taky hlasuju pro manual, prijdou mi "cistsi"

V 13. 4. 2012 v 10:13, 'Quasar007' napsal:

Za mne manual, mimostředka se mi líbí více než datumka u automatik.

Odesláno

Z těch s california cifrem bych bral manuály, datumovka a centrální vteřinovka k nim prostě nejde.

Ale jinak bych bral výše uvedené 46mm, ty jsou bomba.

Odesláno

Taky bych dal přednost těm prvním, respektive těm, které navrhuje Jirka68...ale jsem pouze začátečník ;)

Odesláno

Ty 46 mm jsou už prakticky přeshraniční velikost (jak pro koho, samozřejmě), i když ty 2 mm dělá pouzdro, cifr je evidentně stejnej. Taky řemen (tah) 24 mm je znát. No a plus 6 kilokorun proti 44 mm je znát taky...

Odesláno
  V 13. 4. 2012 v 11:44, 'šíma' napsal:

Ty 46 mm jsou už prakticky přeshraniční velikost (jak pro koho, samozřejmě), i když ty 2 mm dělá pouzdro, cifr je evidentně stejnej. Taky řemen (tah) 24 mm je znát. No a plus 6 kilokorun proti 44 mm je znát taky...

To je všechno pravda, ale ten minerál tě bude do budoucna mrzet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...