farkyostrava Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Vyzerá, že na meshi sedia celkom dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Toť lesk - jak blesk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Přezuto na Isofrane. Spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 hajzéldekórfótó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 sto roku v šachtě žil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 na slusnaka ...remen z brejtli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 A takovy pekny hodinky mas farky a ty je chces pustit. Co jsem je dal na ISO, tak jsou na ruce furt a neprestavaji me bavit. Uz jsem mel cukani,ze ti poslu sz,ze je beru ale ustal sem to. Setrim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 mas pravdu...jdu to zamknout ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 A takovy pekny hodinky mas farky a ty je chces pustit. Co jsem je dal na ISO, tak jsou na ruce furt a neprestavaji me bavit. Uz jsem mel cukani,ze ti poslu sz,ze je beru ale ustal sem to. Setrim mas pravdu...jdu to zamknout ;-) Jooo, to si mel reagovat rychle, jak farkyho chyti tyhlety spliny, pousti do sveta hodinky a pak toho lituje...Ja z nej takhle mamil Crepasy par mesicu a jednou takhle v patek v noci to na nej prislo a ja nezavahal... ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 mas pravdu...jdu to zamknout ;-)Myslim,ze by te to pak Fakt mrzelo. Jsou to moje prvni hodinky,na ktere reaguje kladne i nehodinkove okoli a to musi prece neco znamenat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 A rána jsou zde tichá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Jedna starší https://www.instagram.com/p/BZMfnewgKV_/?taken-by=vintagechronolover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 a furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Taky furt. Když vezmu cokoliv jinýho tak mě to baví maximálně do setmění. Ta lumi od Doxa je prostě nepřekonatelná. Gesendet von meinem E6683 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALmen Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 na slusnaka ...remen z brejtli...IMG_20170906_183609.jpgSupr na tom řemenu ! Pěkný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Leto se blizi, tak doufam, ze Doxa maniaci vylezou ze svych der. Ja pridam jednu trosku provokativni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Andy to vypadá dobře!!!!! To bych nečekal! Do vody to neni,ale Fakt to vypadá pěkně a pohodlně. Mě se moje vrátily z lázní od Hodináře Praha tak se zase tetelim blahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Jedna volantovka, když sem nikdo nic nedává. To ty Doxa nikdo nenosíte nebo co? Já je tahám furt. Na tom sluníčku je to taky pěkně vědět jak jsou už doiebaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se