Návštěvník Ondra Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Díky skvělým fotkám se mi ty hodinky líbí. Teď bych je asi nenosil, ale jako starší pán si je umím dost dobře představit
Jakubisko Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 (upraveno) Já vám dám dámské! Je to úplně normálně nositelný rozměr na zápěstí 17,5cm. Ten tah navazující na pouzdro dělá hodně. Obdobnou konstrukci má AP Royal Oak nebo VC Overseas. V porovnání s Constellation jsou ale tlustší Zajímavé na těchto třech řadách hodinek je i to, že mají v rodokmenu Geralda Gentu. Pán byl opravdu plodný Je to opravdu věc vkusu. Mi se líbí moc a beru, když někomu ne. Rozhodně to ale nejsou ty z hodinek, které nechávají člověka bez emocí... Upraveno 17. dubna 2012 uživatelem Jakubisko
Viktor Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Full gold. No to mě pos.er . A ještě k tomu tyhle vocucaný.Následovat budou diamanty, co taky kua jinýho?Jsi ďábel
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Já nevím. Ty ať si vezmeš jakýkoli divný hodinky, tak mě při pohledu na úzkou chlupatou ruku přesvědčíš, že je to tak správně. Od Panerai po Orlík..... Platí to i s těmi Omegami, o kterých pochybuju, že si je někdo soudný může nasadit na ruku. Jseš prostě unisex uniwatch
555EN Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Az doteraz som za pre mna akceptovatelne Omegy povazoval tie, ktore sa vraj dostali na Mesiac a aj spat a par verzii Bondoviek. Ale tieto fotky ma dostali. Az by som sa ich bal nosit, tak su spracovane do detailu, ako keby to bolo umelo retusovane pre katalog. Skutocny sperk a aj ta presnost je spickova. Obdivujem a zavidim.
sibirnaya Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 takhle jsi zacal: a takhle jsi dopad: zajimavej progress, kazdopadne prijmi mou co nejsrdecnejsi gratulaci a dovol mi jednu vsetecnou otazku - prumer?
Jay Doll Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Proč jsi se vlastně rozhodl pro Omegy?
Jakubisko Odesláno 18. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Proč jsi se vlastně rozhodl pro Omegy? Vždyť to víš, tak pro se tak blbě ptáš? sibirnaya: krutý srovnání! Ale jsi kousek vedle. Moje první byly Prim Diplomat... i tak, měl jsem spoustu jiných zlatých Naměřil jsem necelých 36mm. Navážil 176g.
Bert Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Kubo, velká gratulace ke krásným, svébytným a v kontextu předchozích komentářů i odvážným hodinkám. Nic si z toho nedělej, o mých zlatých Piagetech zase jeden zasloužilý člen chronomagu prohlásil, že je v téhle verzi nosí pouze Elton John. Kruh se ale uzavírá, protože na ty Piagety jsi mne upozornil právě Ty :-)
Tomak Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Zajímavé hodinky, chtělo by to ještě odhalenější wristshot. Též je mám zafixované jako dámské, hlavně proto, že je denně v trošku jiné barvě a velikosti vídám na kolegyni v práci - krásná ženská i hodinky, radost pohledět.
lastam Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 slusny, moc slusny, v goldu jim to sekne... Ómmmmmmmm
Hoonza Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Z tech fotek vypadaji vyborne. Moc se mi libi textura cifru. Gratulace
jakrez Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Mne pridu ako take super pohodlne, sportove hodinky na tenis... perfektne sa musia nosit.
Otto Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Určitě se musí dobře a pohodlně nosit. Já stejně furt podvědomě tíhnu k hodinkám s menším průměrem na moji pazouru o obvodu 17,5 cm (koukám, že máme stejný obvod zápěstí). Zajímavé je, že jsem tyhle hodinky, tedy ne ve zlatě, viděl u několika hodinářů na ruce. Že by to o něčem vypovídalo???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se