Přejít na obsah

Prim Brusel /fotky+fanclub/

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 291
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ale pánové,nenechte prchlivost cloumat svým majestátem.Možná je pravda,že by mohly být dvě varianty a to ty poslední s centální vteřinovkou a pak ty s mimostředkou,viz.foto.Ale líbí se mi,že se prim vrací k plastickým indexům.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ty se blbě shání už nějaký čas. A ty ceny :-(

Ty nový jsou asi naživo pěkný, na fotce působí rozpačitě. Poměr korunky k tělu hodinek je bolest Eltonu, plastický indexy mi přijdou trochu moc. Nechat čtvrťový, nebo naopak čtvrťový vynechat...

Jestli je cifr stříbřitý, jak to Elton umí, tak to musí být paráda. Pouzdro vypadá nadějně, spácháme limitku? :-)

Rozhodující bude cena. Kolik to koštuje?

Odkaz ke komentáři

Tak ještě jsem našel nějaké foto, takže srovnání generací. A ceny ? Ptal jsem se na ně, a pokud jsem si to dobře zapamatoval, tak 83 a 93t s datumem.

Odkaz ke komentáři

To určitě, bude to totální rarita. Já jsem třeba dodneška nenašel nikoho, kdo má nové Diplomaty. Ani jsem je na nikom neviděl.  

To jsi mi vzal přímo z úst...já vím jen o jedněch Kupkách v okolí...a přitom Diplomatky v černé jsou NÁDHERNÉ hodinky! Za dvacku bych je už měl...ale to je ten problém - komu teda ten Elton prodává???

Odkaz ke komentáři

To určitě, bude to totální rarita. Já jsem třeba dodneška nenašel nikoho, kdo má nové Diplomaty. Ani jsem je na nikom neviděl.  

No já jich pár viděl, i když ty hodinky jsou moc krásný, tak na to, dát za ně skoro kilčo, bych fakt neměl koule. Nedávno se je někdo pokoušel udat na Aukru za 70 a nepřihodil ani nikdo se čtyřlístkem, tak nevím...

Odkaz ke komentáři

To by už nebylo ono, traktory staci jedny. Na co mraky hodinek na jedno brdo.

Invence, inovace, imitace.

Vzit tohle pouzdro, plastovy sklíčko, klidne bez pruhledu, dat tam kal. 66 a puvodni bruselsky cifernik s frezovanymi indexy. Nejak tam zapracovat logo Prim manufacture...

25k bych dal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...