bohus76 Odesláno 20. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 DSCN3081.JPG Tož tyto poslední se mi líbí nejvíc.Vždy jsem si říkal,že když hodinky,tak s datumem,pak došel financ s limitkou a accutron s takovou peckou,líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Jsou krásné...Škoda že se nepovedlo zachovat tu mimostřednou vteřinovku...Ale i tak jsou úžasně elegantní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 hmm, veškerá invence žádná, ale aspoň je fakt, že na nich nebylo co zkazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Ale pánové,nenechte prchlivost cloumat svým majestátem.Možná je pravda,že by mohly být dvě varianty a to ty poslední s centální vteřinovkou a pak ty s mimostředkou,viz.foto.Ale líbí se mi,že se prim vrací k plastickým indexům. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Tak to je v pytli, ty staré jsem nikde doma nenašel, mám jen podobné s logem místo dvanáctky... A teď zase nepůjdou sehnat, to zase bude depka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Tak ty se blbě shání už nějaký čas. A ty ceny :-(Ty nový jsou asi naživo pěkný, na fotce působí rozpačitě. Poměr korunky k tělu hodinek je bolest Eltonu, plastický indexy mi přijdou trochu moc. Nechat čtvrťový, nebo naopak čtvrťový vynechat...Jestli je cifr stříbřitý, jak to Elton umí, tak to musí být paráda. Pouzdro vypadá nadějně, spácháme limitku? :-)Rozhodující bude cena. Kolik to koštuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Tak ještě jsem našel nějaké foto, takže srovnání generací. A ceny ? Ptal jsem se na ně, a pokud jsem si to dobře zapamatoval, tak 83 a 93t s datumem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 hm, tak mě už to přešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 jsou to blázni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Ceny v úrovni nových Diplomatů a Elegantů....no, co jste pánové čekali ? Dvacku ? Cenová politika Eltonu je nekompromisní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Zas to nebude mít každý. Rolady jsou konfekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 To určitě, bude to totální rarita. Já jsem třeba dodneška nenašel nikoho, kdo má nové Diplomaty. Ani jsem je na nikom neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Tak ještě jsem našel nějaké foto, takže srovnání generací. A ceny ? Ptal jsem se na ně, a pokud jsem si to dobře zapamatoval, tak 83 a 93t s datumem. DSCN3180.JPG DSCN3181.JPG DSCN3182.JPGChybí tady ten blicí smajlík, vždyť to furt říkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Tak to mně pěkně doběhli - takovejhle rámec jsem fakt nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 To určitě, bude to totální rarita. Já jsem třeba dodneška nenašel nikoho, kdo má nové Diplomaty. Ani jsem je na nikom neviděl. Ja jo, velký i malý. Malý byly prezent, majitel si je nekupoval. A náš nejvyšší má Tycho de Brahe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 To určitě, bude to totální rarita. Já jsem třeba dodneška nenašel nikoho, kdo má nové Diplomaty. Ani jsem je na nikom neviděl. To jsi mi vzal přímo z úst...já vím jen o jedněch Kupkách v okolí...a přitom Diplomatky v černé jsou NÁDHERNÉ hodinky! Za dvacku bych je už měl...ale to je ten problém - komu teda ten Elton prodává??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 To určitě, bude to totální rarita. Já jsem třeba dodneška nenašel nikoho, kdo má nové Diplomaty. Ani jsem je na nikom neviděl. No já jich pár viděl, i když ty hodinky jsou moc krásný, tak na to, dát za ně skoro kilčo, bych fakt neměl koule. Nedávno se je někdo pokoušel udat na Aukru za 70 a nepřihodil ani nikdo se čtyřlístkem, tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 hm, tak mě už to přešloUrčitě nepřešlo,jen by se to muselo "splácat" jako traktory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 To by už nebylo ono, traktory staci jedny. Na co mraky hodinek na jedno brdo. Invence, inovace, imitace.Vzit tohle pouzdro, plastovy sklíčko, klidne bez pruhledu, dat tam kal. 66 a puvodni bruselsky cifernik s frezovanymi indexy. Nejak tam zapracovat logo Prim manufacture...25k bych dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Viděl jsem je dneska naživo a jsou fakt pěkný, jen ta cena se mi trochu nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se