taurus Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Byla to tak trochu náhoda. Před delším časem jsem narazil v jednom z vláken na tento charyzmatický model s odkazem na legendárního mořeplavce a etnografa, ale hlavně neskutečnýho dobrodruha. Semínko se ujalo a pomalo rostlo a sílilo. Až asi před měsícem jsem jen těsně prošvihl jeden inzerát na Německým fóru. Přesto mi to nedalo a poslal jsem SZ že pokud si to rozmyslí, tak že bych měl zájem. Napsal, že sorry a nic nebude. Za 14 dní si to ale fakt rozmyslel. No nebyl jsem si uplně jistej, byl to docela ranec... ale co, kdo se bojí se-re v síni. Tak jsem to vzal. Jsou to takový leštěnky blískavý ale sednou parádně. Protože tady se o nich zatím psalo jen teoreticky tak přidám pár katalogových informací. Stroj: ETA Calibre 2824-A2 28,800 A/h Rezerva:38h Pouzdro:Leštěná ocel, Průměr 44mm bez korunky, Výška 13,7mm, Otočná luneta, dýnko s pořadovým číslem LE Koupání: 200m/20bar Cifr:Černý hladký s indexi s luminiscenčím potahem Sklo: AR safír Tah: kartáčovaný retro mesch s dobovou sponou a extenzí. Přikládám pár neumělých ilustračních záběrů:
Peta-Biker Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Nejkrásnější Eterny a jedny z nejhezčích Diver hodinek vůbec, upřímně gratuluju. Jediné potápky, kde se mi líbí i ten mesh.
financ Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Slint :-)Jsou nádherný a kdyby ses jich někdy chtěl zbavit, stavím se do fronty
xjr1 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) Nádhera, krásný chlapský hodinky! A navrch od sympatický značky... Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem xjr1
panedge Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Bomba,to je presne podle myho vkusu,gratulace velika
Horhe Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Všechno co jsem chtěl říct už řekl Peta-Biker. Gratuluju, jsou fakt nádherný.
kloubik Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Přidávám se s gratulací, jedny z nejhezčích potápek..navíc ten mesh, celkově prostě špičkový.... užívej si je!
Pavlucha Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Jsem ujetej na potápky a mám rád meshe. V tvém případě je ta kombinace fakt dokonalá! Gratuluju!
stopa99 Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Paradne Gratulujem....Musim sa priznat ze som tiez o nich dlho premyslal...
Micey Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Paráda, velká gratulace! Pár otázek - jak vydrží svítit ta lumi? Luneta je klasicky hliniková? Jakej má chod, jednostrannej/120 cvaků, nebo nějak jinak?
GMT Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 gratuluji, nádherné. Pro mě mají 5 NEJ 1) nejhezčí potápky2) nejhezčí na meshi3) nejhezčí Eterny4) nejvíc nadčasový design5) nejlepší ročník
marosh Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Jo, jsou hezké. Až moc hezké. Pouzdro super, stejně tak cifr, mesh k nim fakt dobře sedne.Ale nějak nemůžu zkousnout ručky, ani jednu.Nějak tam vidím u nich jistou disproporcitu.
Leviathan Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 jedno slovo: Supis. Jedina vec co mi vadi je: Ten mesh ma rovnaku sponu ako napr. Seamaster 1000... a trochu by som sa bal, ze ich vo vode stratim. Mesh spona z dvoch casti...
taurus Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Paráda, velká gratulace! Pár otázek - jak vydrží svítit ta lumi? Luneta je klasicky hliniková? Jakej má chod, jednostrannej/120 cvaků, nebo nějak jinak? pár odpovědí- Lumi se zdá být dobrý. Vydrží dýl než já v tmavém kumbálu. Luneta má 120 "cvaků"anticlockwise a materiál nevím, nechci zatím pokoušet magnet i když by to nemělo vadit. Jsme spolu přecejen krátce. Pokud jde o připomínky k ručičkám, tak je pravda, že čitelnosti to moc nenapomáhá, ale dá se na to zvyknout. Jinak díky za všeobecnou podporu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se