cretino Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Zaujali ma tieto hodinky, podla specifikacie to vyzera na vyborny pomer cena/vykon.. co si o nich myslite? SPECIFICATION Movement: Japanese Miyota 9015 Automatic Movement Case : Stainless Steel Crystal: Sapphire Crown: Screw Down Dial : Enamel Burst Dial / Superluminova on dial and bezel Bracelet : Stainless Steel with Divers Wetsuit Extension, Push button Deploy With Safety clasp Bracelet Measurements: 9" L x 22mm W ( 22mm at the clasp ) Case Measurements: 46mm excluding crown / 51mm lug to lug Case Thickness: 17mm Water Resistance: 1000 meters - 3000 feet Features : Helium Escape Valve
jacob Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Líbí se mi modrá vteřinovka. Pomohla by jim keramická a možná o něco užší luneta.
Tommy_PP Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Mne osobne by napríklad prekážal reliéf ciferníku - ručky mi zanikajú.
cretino Odesláno 24. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 dakujem za postrehyasi mate pravdu s tymi rucickami, trosku sa obavam aj sirsej lunety a mensieho cifernika aby rucicky nejak nezanikaly.. co ma na nich zaujalo je v podstate novy strojcek Miyota s hackingom a aj rucnym natahom, hruby zafir 1000m vodotesnost s heliovym ventilom a v neposlednom rade velkost..okrem ineho je to cele za cenu cca 350? za nove hodinky, tak mi to pride ako celkom lakava ponuka..
jacob Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 okrem ineho je to cele za cenu cca 350? za nove hodinky, tak mi to pride ako celkom lakava ponuka.. Pokud Ti nevadí Rolex design, tak Steinhart Ocean 44 bych bral v podobné cenové hladině já. Je v nich ETA, safír s antireflexem, safírová luneta, Super Luminova, ...
cretino Odesláno 24. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Pokud Ti nevadí Rolex design, tak Steinhart Ocean 44 bych bral v podobné cenové hladině já. Je v nich ETA, safír s antireflexem, safírová luneta, Super Luminova, ... pozeral som sa na ne uz aj ja, lenze vcera mi prisli Steinhart Apollon s priemerom 45mm a subjektivne mi prisli na ruke ako celkom male hlavne teraz, ked nosim 47mm pilotky.. takze sa trosku obavam priemeru 44 na ruke, aj ked ju mam cca 19-19,5cm..
jacob Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 pozeral som sa na ne uz aj ja, lenze vcera mi prisli Steinhart Apollon s priemerom 45mm a subjektivne mi prisli na ruke ako celkom male hlavne teraz, ked nosim 47mm pilotky.. takze sa trosku obavam priemeru 44 na ruke, aj ked ju mam cca 19-19,5cm.. Já bych se jich nebál, té velikosti :-). Steinhart Apollon mají hodně výraznou (podle mě až moc) lunetu a musím napsat pravdu, že mně se naživo příliš nelíbí. Ty Ocean 44 jsem si chtěl koupit na léto (podle mě opravdu povedené hodinky), ale nakonec jsem koupil něco z trochu jiné kategorie,
Jakubisko Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Vidím v tom Blancpain, Seiko, špetku Rolexu a kapku IWC. Ale jako celek to (až na ty prťavé ručky) nepůsobí rušivě. Poměr cena/výkon je příjemný. Otázka je, jaká bude kvalita zpracování a funkčnost heliáku.
cretino Odesláno 24. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 ..pri snorchlovani (5-7m) a v kancli ten heliak asi aj tak nemam sancu vyskusat kazdopadne sa este po nejakych popozeram, pripadne pockam az sa tu objavi na predaj nejaky zaujimavy kusok..
Petr Svenda Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Disproporční, přeplácané, navíc nějaký hnusný He ventil. Mozna jim skodi ta fotka, ale mne se nelibi.
T1000 Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Poměr cena/výkon se mi zdá velmi dobrá ( miyota řady 9000, Blancpain+SDDS look jak psal Jakubisko, lumi indexy taky na lunetě, extenze tahu, prostě kus železa ...) Jen škoda, že safír asi nemá antireflex, asi. Pokud se ti líbí jdi do nich, za cenu jakou uvedls jsou to parádní potápky. Edit: Tady jsem ještě něco o nich našel. Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem T1000
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se