gas Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Proste veskera omacka kolem stranou, je to frajer ! Nekteri z vas vi, ze se mne povedlo brutalne drbnout moje limitni iwc vintage ing laureus ... A to tak, ze hodne. Na nozce dva velmi, ale velmi hluboke zaseky, ktere nelze vylestit a iwc to klasifikovalo jako vymena pouzdra v cene 1600eur. Smiren s timto jsem jako posledni pokus nechal hodinky v dilne u Valise a necekal nic dobreho. To co jsem dnes prevzal me doslova sokovalo, hodinky ve stavu v jakem jsem je odnasel z oriosy. Ty zaseky dokazal zaletovat a vylestit puvodni kombinaci ploch, vysoky lesk - jemne podelne brouseni. Timto mu dekuju a smekam ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Ano, Valis je frajer, mě opravil Strely, nad kterými jiní zlomili hůl, že nejsou díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Za sebe a své 312 se připojuji, je to borec, těším se na další spolupráci neb mám pro něj další prácičku názorná ukázka před: po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Gasi gratuluji,že je máš zas vcajku,šetři je na podzimní sraz. Jirka je moc šikovný a pečlivý.Taky mi dělal pár věcí a vždy perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Valis nejen léčí pouzdra hodinek, ale umí udělat i takovéhle krásné strojky.Jedny hodinky u něj mám a další jsou připravené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Valis je frajer-tak jak mi dokázal vyspravit ťuklý Suma mě dostalo.Broušený/leštěný plochy jako na nových,prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Mohu jen doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Ano, Valis je frajer, mě opravil Strely, nad kterými jiní zlomili hůl, že nejsou díly. Člověk který vymění baterku v hodinkách nemusí být hodinář. Je to krásný řemeslo a myslím že pomalu zaniká poctivá práce hodinářů za což nemůžou hodináři ,ale doba ve které se dnes pohybujeme.Jo není hodinář jako hodinář to už jsem pochopil. PS:ještě nějaký jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Valis nejen léčí pouzdra hodinek, ale umí udělat i takovéhle krásné strojky. ... A hele, to vypadá jako moje Igeny Valis mi dával dokupy taky několik cibulí, výsledkem mi udělal radost. Je šikovný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 je na nej nekde odkaz ci adresa? diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Valis je v pohodě. Práci, kterou pro nás kdy dělal odvedl vždy bez zbytečných výmluv, dobře a za férovou cenu. A dokonce si u nich v obchodě (zlatnictví/hodinářství) v Chomoutově u Olomouce můžete koupit i dobý víno ze Zaječí. Kontakt na něj je 737410503 a jmenuje se Jirka Valenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Valis je v pohodě. Práci, kterou pro nás kdy dělal odvedl vždy bez zbytečných výmluv, dobře a za férovou cenu. A dokonce si u nich v obchodě (zlatnictví/hodinářství) v Chomoutově u Olomouce můžete koupit i dobý víno ze Zaječí. Kontakt na něj je 737410503 a jmenuje se Jirka Valenta. jo, diky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bengoro Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Díky kladným referencím na chronu jsem nedávno navštívil člena Valise s tahem na TH a opravdu jsem nelitoval. S čím si jiní nevěděli rady, (nebo spíš nechtěli otravovat), na tahu mat/lesk dokázal Valis velmi dobře vyřešit. Vymyslel postup a za den práce byl tah opět jako nový. Ještě, že tu jsou mezi námi opravdoví hodináři. Valise mohu vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bengoro Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Díky kladným referencím na chronu jsem nedávno navštívil člena Valise s tahem na TH a opravdu jsem nelitoval. S čím si jiní nevěděli rady, (nebo spíš nechtěli otravovat), na tahu mat/lesk dokázal Valis velmi dobře vyřešit. Vymyslel postup a za den práce byl tah opět jako nový. Ještě, že tu jsou mezi námi opravdoví hodináři. Valise mohu vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Tahám tohle 2 roky staré vlákno nahoru s doporučením Valise. Opravdu machr a příjemný člověk na pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Dávám na doporučení vážených členů Chronomagu a posílám po skvělé telefonické dohodě Vališovi svoje Seamastery 300 a Poljoty 3133. Jsem zvědav a podám report o výsledku. Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Úkon - vyčištění a promazání strojku ETA 7750 v hodinkách Mido, avizovaná doba trvání 2 měsíce. Posloupnost:- hodinky odeslány 10.02.2014- po několika urgencích vráceny někdy v září 2014, to je doba trvání cca 7 měsíců- asi po dvou týdnech vypadl šroubek + další díl, který zablokoval rotor (viz. foto)- hodinky Mido a SEIKO (low end divers na vyčištění a promazání) odeslány zpět k Valisovi- dnes je 10.03.2015, což je - bez doby, kdy jsem měl Mido doma - asi jeden rok (!!!)- na otázku, kdy se dočkám, se mi dostane odpovědi, že se na to příští týden podívá a pošle mi to. A tak je to každý telefonát. Ne, kecal bych, naposledy svou odpověď obohatil vyjádřením, že kdybych se připomněl před dvěma týdny, udělal by to. To už si ze mě k.u.r.v.a dělá p.r.d.e.l... Závěrem je, že Valise z důvodu naprosté ignorance NEDOPORUČUJI, a to tak, že ZÁSADNĚ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Za me osobne s Mistrem Valisem maximalni spokojenost. Vybornej borec. A s hodinkama carodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 U Valise generálka strojku a načančání (modření šroubků). Vyřízeno celé poštou k naprosté spokojenosti- je to hodinář virtuos.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Za mě 1* - práce vždy odvedená precizně, nic neodfláknuté, 100% spokojenost. Ano, čekací doby jsou delší, což je ale daň za přiměřené ceny a velké množství zájemců o opravy. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se