Přejít na obsah

Valis: hodinar zlatnik, zlatnik hodinar

Doporučené příspěvky

Proste veskera omacka kolem stranou, je to frajer ! Nekteri z vas vi, ze se mne povedlo brutalne drbnout moje limitni iwc vintage ing laureus ... A to tak, ze hodne. Na nozce dva velmi, ale velmi hluboke zaseky, ktere nelze vylestit a iwc to klasifikovalo jako vymena pouzdra v cene 1600eur. Smiren s timto jsem jako posledni pokus nechal hodinky v dilne u Valise a necekal nic dobreho. To co jsem dnes prevzal me doslova sokovalo, hodinky ve stavu v jakem jsem je odnasel z oriosy. Ty zaseky dokazal zaletovat a vylestit puvodni kombinaci ploch, vysoky lesk - jemne podelne brouseni. Timto mu dekuju a smekam !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, Valis je frajer, mě opravil Strely, nad kterými jiní zlomili hůl, že nejsou díly.

Člověk který vymění baterku v hodinkách nemusí být hodinář. Je to krásný řemeslo a myslím že pomalu zaniká poctivá práce hodinářů za což nemůžou hodináři ,ale doba ve které se dnes pohybujeme.Jo není hodinář jako hodinář to už jsem pochopil. :crying_anim: :crying_anim: :crying_anim: PS:ještě nějaký jsou :smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Valis je v pohodě. Práci, kterou pro nás kdy dělal odvedl vždy bez zbytečných výmluv, dobře a za férovou cenu. A dokonce si u nich v obchodě (zlatnictví/hodinářství) v Chomoutově u Olomouce můžete koupit i dobý víno ze Zaječí. :smile_anim:

Kontakt na něj je 737410503 a jmenuje se Jirka Valenta.

Odkaz ke komentáři

Valis je v pohodě. Práci, kterou pro nás kdy dělal odvedl vždy bez zbytečných výmluv, dobře a za férovou cenu. A dokonce si u nich v obchodě (zlatnictví/hodinářství) v Chomoutově u Olomouce můžete koupit i dobý víno ze Zaječí. :smile_anim:

Kontakt na něj je 737410503 a jmenuje se Jirka Valenta.

jo, diky za info! :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Díky kladným referencím na chronu jsem nedávno navštívil člena Valise s tahem na TH a opravdu jsem nelitoval. S čím si jiní nevěděli rady, (nebo spíš nechtěli otravovat), na tahu mat/lesk dokázal Valis velmi dobře vyřešit. Vymyslel postup a za den práce byl tah opět jako nový. Ještě, že tu jsou mezi námi opravdoví hodináři. Valise mohu vřele doporučit.

Odkaz ke komentáři

Díky kladným referencím na chronu jsem nedávno navštívil člena Valise s tahem na TH a opravdu jsem nelitoval. S čím si jiní nevěděli rady, (nebo spíš nechtěli otravovat), na tahu mat/lesk dokázal Valis velmi dobře vyřešit. Vymyslel postup a za den práce byl tah opět jako nový. Ještě, že tu jsou mezi námi opravdoví hodináři. Valise mohu vřele doporučit.

post-2260-018987500 1343165566.jpg

Odkaz ke komentáři

• Po letech...
  • po měsících...
  • po měsících...

Úkon - vyčištění a promazání strojku ETA 7750 v hodinkách Mido, avizovaná doba trvání 2 měsíce.

Posloupnost:

- hodinky odeslány 10.02.2014

- po několika urgencích vráceny někdy v září 2014, to je doba trvání cca 7 měsíců

- asi po dvou týdnech vypadl šroubek + další díl, který zablokoval rotor (viz. foto)

- hodinky Mido a SEIKO (low end divers na vyčištění a promazání) odeslány zpět k Valisovi

- dnes je 10.03.2015, což je - bez doby, kdy jsem měl Mido doma - asi jeden rok (!!!)

- na otázku, kdy se dočkám, se mi dostane odpovědi, že se na to příští týden podívá a pošle mi to. A tak je to každý telefonát. Ne, kecal bych, naposledy svou odpověď obohatil vyjádřením, že kdybych se      připomněl před dvěma týdny, udělal by to. To už si ze mě k.u.r.v.a dělá p.r.d.e.l...

Závěrem je, že Valise z důvodu naprosté ignorance NEDOPORUČUJI, a to tak, že ZÁSADNĚ.

post-2237-0-84738800-1426024247_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...