hejdik Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Zdravím,vím,že se to moc nenosí,nicméně spousta značek se inspirovalo jedinečným tradičním designem Rolex Submariner,ať už třeba Invicta OB8926,Steinhardt Ocean 1,atd atd.Nemáte typ na takovéto hodinky,ale v quartzu?Zajímá mě ovšem něco kvalitnějšího,než rádoby repliky od kdovíjaké značky.Ideálně se spolehlivou WR min.100 m a více,šroubovací korunkou aeventuelně kovovým tahemA jak jsem již psal,mělo by to být něco kvalitnějšího s dobrým a ověřeným quartzovým strojkem.Cenová relace tak 4-5 tis Kč.Lze něco takového najít???Díky za typy.
Peta-Biker Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Seiko SBCM023 Cena bude ale o něco málo vyšší. Nic lepšího v quartzu za uvedené peníze neseženeš. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker
hejdik Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 V 30. 4. 2012 v 9:51, 'Peta-Biker' napsal: Seiko SBCM023 Cena bude ale o něco málo vyšší. Nic lepšího v quartzu za uvedené peníze neseženeš. Díky, nicméně já jsem měl spíše na mysli něco ,co opravdu vypadá jako onen zmyňovaný ROLEX. Našel jsem jedny CASIA,co by mohli odpovídat,ale zdroj kde bych je pořídil nemám,nebo něco takového....
zibarek Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Něco trochu podobného.http://www.znackovedoplnky.cz/doplnky-10/casio-mdv-106d-1a1Co je to za model, co jsi postoval?
hejdik Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Co je to za model, co jsi postoval? casio MTD 1043 Co se týká tvého odkazu,tak ty znám,ale není to prostě ono...mají je i na AUKRU... Nicméně dík. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem hejdik
hejdik Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 V 30. 4. 2012 v 10:15, 'vraby' napsal: ale v automatu ORIENT V automatech bych mohl přebírat,ale já bych rád quartz. Ale díky.
hejdik Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Nikdo neví?Kdyby byl alespoň nějakej typ na ty Casia...kde sehnat?
hejdik Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 V 30. 4. 2012 v 19:06, 'Ondra' napsal: Mrkni No momentálně kupovat nehodlám,páč mám ještě nějaké nesplcené závazky,ale rozhodně díky za typa,alespoň vím po čem můžu jít. Píšu si 1) Casio 2)Sandoz
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Prohoď pořadí, Sandoz je minimálně o level výš oproti Casiu
Gilius Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 V 30. 4. 2012 v 19:24, 'Ondra' napsal: Prohoď pořadí, Sandoz je minimálně o level výš oproti Casiu fakt ?? v čem ??
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 V 30. 4. 2012 v 19:33, 'Gilius' napsal: fakt ?? v čem ?? ve všem G-Shock beru jako samostatnou řadu a na tu to neplatí.
Gilius Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 V 30. 4. 2012 v 19:35, 'Ondra' napsal: ve všem G-Shock beru jako samostatnou řadu a na tu to neplatí. Ale to máš přece šumák. Co se tejká quartzových modulů, Casio je špička, rozhodně patří do top 3 na trhu. Třeba moduly řady Oceanus se směle vyrovnají HeQ modulům od "věhlasnějších" značek ( kde Casio neprezentuje jako HeQ ... )......."obyčejné" Casia za pár šupů jsou leckdy vejš, než konkurence.....u Casia máš za málo peněz spoustu muziky. Stejně, jako třeba u Seika......taky relativně levné hodinky a ...... proto bych byl, možná, opatrnější s tím srovnáváním. Dávat nějakej Sandoz před Casio.....ehm..... Sice chápu, že Casio je pro spoustu lidí synonymum levných hodinek......jenže za ty prachy dostávají opravdu kvalitní kus. Teď si naseru do vlastních řad, protože Festiny mám rád, ale porovnej s Festinou......násobně dražší a kvalitativně nižší. A , narovinu, než třeba Breitle v HeQ, radši Casia Oceanus....alespoň já. Samozřejmě je to ale o vkusu, spousta lidí uvidí značku Casio a myslí si, že je to levnej šunt......znalec vidí Oceanus a ví, že jsou to kousky třeba s pěti nezávislejma modulama za víc jak 1000 emerickejch bubáků. ALE HLAVNĚ, MODULY OD CASIA JSOU PROSLULÉ SVOU VÝDRŽÍ !!!!!!
quaero Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Já měl od Sandozu automaty a lá Submariner a zpracování opravdu výborné. S Casio nemůžu srovnáno, i když jsem taky jedny vlastnil, ale to byl vyloženě low end model. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem quaero
Gilius Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Pozor, nesrovnávám mechaniky a quartzky....to se nedá...automaty jsou na bobek, to mi nesmí přes práh ( ale to je jen poznámka, to se tu o mně ví - snesu ruční nátah a baterkáče, automaty ne-e ).A hlavně, jak už jsem psal, každý dle svého gusta.....aby tu nevznikl nějaký flame kvůli zbytečnosti
mmcmxcix Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Casio je urcite o tridu vys jako Sandoz. Porovnavani tehle dvou neni na miste. Pri Sandozu je potreba davat pozor, firma jako takova uz neexistuje, jeji podily byli rozprodany do tovaren ve svycarsku, cine a singapuru. Sandoz (je jedno kde) do svych hodinek sice montuje svycarske strojky, ale kvalita zpracovani se skutecne lisi kus od kusu. Narazit na kvalitni Sandoz je rarita, ve mnohem vetsi mire prevladaji sice hodinky se svycarskymi strojky, ale zpracovani pokulkava na urovni cinskych hodinek za par supu.
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Každej to máme nastavený trochu jinak, podle mě je výše uvedený model Casio ve srovnání s mnou uvedeným modelem Sandoz minimálně o třídu níže. Nemám nic proti Casiu, umí udělat i kvalitní a zajímavé hodinky, ale hlavně v řadě G-Shock a Pro Trek. Ostatní je masová produkce pro spotřebitele s minimálními požadavky za přijatelnou cenu. Nic víc, nic méně. Proto mají své jisté místo na trhu. V 30. 4. 2012 v 20:02, 'Gilius' napsal: A hlavně, jak už jsem psal, každý dle svého gusta.....aby tu nevznikl nějaký flame kvůli zbytečnosti Přesně tak Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Ondra
ggrand Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Gilius: jo a taky spousta těhle obyč kvarců od Casia má ve vnitř Miyotu, tak o co jde... A co je komu tady ve vlákně o alá submarinerech po oceanusech... To je jako říkat, že Dacia Logan je super, protože Renault jezdí formule 1... Edit: hejdik: myslím, že až si projdeš tohle, tak už nebudeš ty Casia moc chtít. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem ggrand
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se