Stepino Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) navsteva v TAG HEUER Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Stepino
Chumpus Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 dodám verzi s anglickým textem http://www.chronocentric.com/forums/heuer/index.cgi?page=1;md=read;id=52986
pavča Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 No výborně a teď si můžu tak akorát dojít pro ubrousek a utřít poslintaný počítač. Ach jo.
cody Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Perfektni link, diky. Tag, Heuer, i jejich spojenectvi jsou v historickem a soucasnem kontextu horologie neprehlednutelnym hracem produkujicim super inovace a desingy. A troufnu si rict i legendy. Na foru jsou nedocenene, podobne jako napr. Tissot. Lidi tu utraceji neskutecne penize za Etu co jak rad rikam spadla v Grovane z pasu, nebudu si pro klid radeji nektere firmy brat do ust:-)
Petr77 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Krasne jsem se pokochal a ted civim s vyrazem zamilovaneho pubertaka... moc pekna porodnice i s laznemi
6ndrasek Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 jj láska je láska HEUERky jsou prostě klasika.. modré monaca )
Onipep Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 V 30. 4. 2012 v 13:50, Stepino napsal: navsteva v TAG HEUER Jo je to paráda, když se to umí!!Zcela náhodou jsou TagHauerky jedny z mejch prvních fakt hodinek!Dokonce jsem zcela náhodou navštívil i manufakturku, znal jsem se s chlapíkem co vyrábí jejich časomíry na lyže!
Medák Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) To jsou moc pěkný fotky! Ty starý modely mají takové své specifické kouzlo, což ty dnešní už trochu postrádají.Ne že by byly ošklivé, ale už jsou trochu vizuálně zaměnitelné s jinými značkami. Ty staré člověk indentifikuje na první pohled. Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Medák
Remio Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Děkuji za super reportáž. Začínám toužit po TH ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se