Street Glide Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 .....sekce AP oproti Rolex je tady bohužel zcela ochrnutá a přitom jsou to tak bezvadné hodinky,....tak jsem se jal, to tady s dovolením zase trochu provětrat,....musím ale říct,že mi dávájí ty příspěvky finančně celkem zabrat,..........tak už mi s tím trochu někdo kluci pomožte :-)) D. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
montemar Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) ... ty voe... to je věc.... e.d.i.t. : líbilo by se mi víc, kdyby ty šroubky na lunetě / resp. drážky na šroubovák /, nebyly tak přísně symetrický... Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem montemar
Boudy Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 ... ty voe... to je věc.... e.d.i.t. : líbilo by se mi víc, kdyby ty šroubky na lunetě / resp. drážky na šroubovák /, nebyly tak přísně symetrický... Ty voe ... ptávě to, že jsou symetrický je úplně dokonalý ... Právě ta dokonalost je úžasná ...
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Týýý jo, ty sem sypeš pecky, krásný hodinky. Byť mám teda AP zafixovaný na tahu, ta kůže je zvláštní.
Andrew Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 ..........tak už mi s tím trochu někdo kluci pomožte :-)) D. Ani nevíš, jak rád bych Ti s tím pomohl.., ale brání mi v tom ten popisek v podpisu
robo Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 No fajne congrat , ale v tejto sekcii ti nepomôžem, proste na to nemám
tombed Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 hustokrutopřísný hodinky a hlavně jiné než pořád zde omílané značky, gratuluji
Harlequin Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 ,....musím ale říct,že mi dávájí ty příspěvky finančně celkem zabrat,..........tak už mi s tím trochu někdo kluci pomožte :-)) D. Jo hochu rád bych, ale ... Jinak
Sorbus Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Pro hodinky Audemars Piuget mám slabost, i když zatím je to jen platonický vztah. Blahopřeji!
jacob Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Včera jsem se na různé Audemars Piguet díval na internetu a říkal jsem si, zda-li je vůbec někdo na Chronomagu má. Za mě veliké plus pro krásné a osobité hodinky .
Jay Doll Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Glide jich má několik. Jinak nevím, zda je tu někdo má
Street Glide Odesláno 1. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Glide jich má několik. Jinak nevím, zda je tu někdo má :-))....Jayi,ty to máš ale zmapované,.... i když je pravda,že jsem nějaké AP obměnil,......až budu mít čas,dám ještě jeden AP příspěvěk,ale to už bude fakt konec :-)))) ....ani já nevím,jestli se tady někdo AP zabývá,ale v mém okolí ,a řekl bych že snad i díky mým referencím a zájmu,se tato značka celkem vyskytuje a nejeden známý v AP našel ty správné hodinky. D.
Jay Doll Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Nojo furt, ty jsi vždycky o krok napřed před ostatníma tady na fóru . Ale jen postuj další, někdo s tím tady začít musí. Třeba to tady díky tobě někoho chytne a z Rolexáků se stanou APčáci. Já je mám v merku už dlouho, dokonce jsem se jednou už skoro rozhodnul. Ale pak z toho zase sešlo a teďka se mi doma hromadí Omegy a Rolády
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se