Street Glide Odesláno 1. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Dík,ale sám si to nemyslím,je to otázka vkusu,co se komu líbí a do čeho je člověk ochotný investovat a nebo prostě do toho jen tak vletět :-)......tady na fóru je spousta jiných a stejně zajímavých hodinek u kterých třeba mnohem většího odhodlání k nákupu. ...co se Rolex týká,tak je to jistě,jak říkáš, dobrá průprava na krok o něco výše,ale i mně to trvalo asi 10 let,než pro mne začaly existovat i jiné hodinky,které by mne braly :-))))...jinak i když je AP oproti Rolex opravdu jiná třída,.....Rolex je pro mne "Legenda" a nikdy je neopustím pro jejich nesrovnatelné vlastnosti.
Jumbo Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Věřím tomu, že AP by tady chtělo hodně lidí, ale jenom chtít nestačí. Když srovnáš chrona od JLC a AP RO O, tak AP jsou cca 2x dražší, což je hranice, kam už se moc lidí nedostane. Takže to nevidím jako celkovou "nechuť" k AP, ale čistě finanční problém. Kdyby se jeté RLX prodávaly za 200 tisíc, taky by je tady moc lidí nemělo.Jinak samozřejmě super stroje, gratulace!
bandicoot Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 To je moc pěkný, ty černý čísla a subcifry.
jacob Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 a teďka se mi doma hromadí Omegy a Rolády A jsi z toho celý smutný .
agentzgor Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Moc hezký, připojuji se s gratulací
mrakodrap Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 To je moc pěkný, ty černý čísla a subcifry. Myslím, že jsou tmavě modrý.
Kazaam Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 tak tohle chce už hodně odvahy...proti AP i Rolex bledne závistí...gratulace!
Street Glide Odesláno 2. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Myslím, že jsou tmavě modrý. Jak říká mrakodrap,subciferníky,arabské číslice a výplň ruček jsou temně modré......v noci ty velké indexy a ručky svítí tak,že to místy trochu nasvětluje i ostatní místa číselníku,aligátoří řemen je taktéž temně modrý. Budu muset asi pořídit nový foťák,jak teď na to také koukám.
neuromancer Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Glide jich má několik. Jinak nevím, zda je tu někdo má Já bych řekl, že minimálně jedny má/měl speedmaster, viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34052-audemars-piguet-royal-oak-offshore-diver/page__p__512576__hl__%2Bpiguet+%2Bdiver__fromsearch__1&do=findComment&comment=512576 , a to zrovna ty, které mně (poté, co jsem je viděl ve výloze v Palazzu v Las Vegas) nedávají spát, zítra si je snad vyzkouším v Dubaji, jak by sedly, nejsou to zrovna nejmenší hodinky Nakonec to možná skončí, pokud to během několika měsíců pravděpodobně nerozchodím nebo manželka za ten nápad nezabije , asi tímhle http://www.audemarspiguet.com/en/watch-collection/royal-oak/royal-oak-selfwinding#ref:15400ST.OO.1220ST.03, ty jsou přeci jenom více univerzální a nositelné ke všemu a všude.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se