BrotHell Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Zdravim, přemejšlim, že bych si pořídil nějakej tablet, zatim se mi nejlip jeví iPad,ale rád bych slyšel i další názory a zkušenosti s jinýma značkama a systémama.Prostě a jednoduše měli jste nějakou takovoudle hračku, jakou a jak k čemu všemu jste ji využívali Díky
quest987 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Používám iPad kupoval jsem ho ještě v době kdy nebylo moc z čeho vybírat,ale kdybych kupoval dnes tak znovu by to byl iPad. Jsem poměrně náročný na zpracování a použití materialů u mobilních zařízení a u většiny tabletů na trhu ať je to Samsung,Asus,Ace.... mi vadí, že jsou plastové. Možná výhoda je, že jsou lehčí než iPad, ale při přenášení na mě pusobí dojmem, že se displej musí víc namáhat , ktroutit a tím pádem větší náchylnost na nějaké mechanické poškození.Ipad používám dnes prakticky na vše,od zahnání nudy nějakou hrou,procházením netu,čtečku knížek tedy spíše časopisů.ty jsou velmi dobře zporacované a jejich ukrytý multimedialní obsah(fotografie,videa) je skvělý. Ono hodně závisi na tom co od toho očekáváš někdo nedokáže vydýchat to, že Apple nepodporuje flash, mě to nijak při běžné činnosti neomezuje.Druhou věcí nepřipojíš ext hdd nebo flash disk, ale tuto potřebu taky nemám, většinu věcí co potřebuji mám uloženou na nějakém cloudu( dropbox,box.net...řešení je spoustu) a odtud to tahám pak do ipadu. Vyhovujeme rychlost zařízení a jednoduchost systému. Nějak jsem nepřišel nachuť Android os. v tabletech působí na mne zateným dojmem, ale dle recenzí a obecným zájmem ostatních uživatelů je hodně chválený Asus Prime.Ale za mne výtězí Apple se svým iPadem.Pokud by tě něco zajímalo ptej se
Maker Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Zdravim, přemejšlim, že bych si pořídil nějakej tablet, zatim se mi nejlip jeví iPad,ale rád bych slyšel i další názory a zkušenosti s jinýma značkama a systémama. Prostě a jednoduše měli jste nějakou takovoudle hračku, jakou a jak k čemu všemu jste ji využívali Díky Jedine ipad Spracovanie, spolahlivost na 1. Teraz bude ipad2 za dobru cenu
Návštěvník Tada Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Samsung Galaxy 10.1 Jsem spokojený Umí to spoustu věcí, na obrázky se na tom jde dívat a tak...
obchodnik-o3 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Asus Eee Pad Transformer Prime (TF201) skus si pozriet toto,doma zatial maximalna spokojnost
Almi Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Taktiez davam hlas iPadu...ako spominal kolega, 2ka bude za dobru cenu a teraz don dali aj novy čip, cize 2ka bola inovovana. 3ka je uz niekde inde, ma navykovy retina display. Nezavrhujem vsak ani Samsung Galaxy, ako alternativu. Ale iPad je proste iPad
gorlo Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Tohle pišu na novem Ipadu(3).Vyhoda je určitě displej,při prohlížení stránek nemusíš zoomovat,displej je jak namalovanej.Co nejvíc proklínám je itunes a chybí mass storage.Musí se to krkolomě řešit přes cloud,dropbox atd. Vyšší hmotnost která je znát,ostré hrany,které řežou do břicha:-). Ipad jsem si koupil hlavně kvůli displeji,jaký ještě nemá konkurenci a chvíli ho mít nebude. Mám bílou wifi verzi s 32GB prostoru.
quest987 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Co nejvíc proklínám je itunes a chybí mass storage.Musí se to krkolomě řešit přes cloud,dropbox atd. Ono se to případně dá řešit i takto: klik klik klik
gorlo Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Ono se to případně dá řešit i takto: klik klik klik Na filmy jsem si zakoupil buzz player a do ipadu přenáším data po wifi. Jinak zajimavé alternativy a ještě zajimavější ceny.
BrotHell Odesláno 7. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2012 iPad 2ka je zatim favorit, stale cekam kdy nekdo ohlasi neco s WP8 trebas Nokia (mam Lumii a spokojenost). Applu se nebranim, mám macbooka a s iPhonem sem měl zkušenost skoro 4roky. Po zkušenosti s androidem na HTC Sensation se mi do něj moc nechce... 2ka bude za dobru cenu a teraz don dali aj novy čip, cize 2ka bola inovovanaJak inovovana? Kdy? Nějak sem takovoudle informaci uplně prošvihl... ;D
montemar Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 mám jabko III 4g.. dlouho se nabíjí, občas hřeje, 1x zamrz.. ale jinak jsem spokojenej..
Almi Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Jak inovovana? Kdy? Nějak sem takovoudle informaci uplně prošvihl... ;D skús tu Bolo to vraj potichu, bez nejakeho väčšieho PR http://www.zive.sk/apple-potichu-vylepsil-ipad-2-viac-vydrzi/sc-4-a-300951/default.aspx
BrotHell Odesláno 8. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2012 skús tu Bolo to vraj potichu, bez nejakeho väčšieho PR http://www.zive.sk/a...51/default.aspx Hmmm děkuju, škoda, že to jde blbě zjistit, jaká je to verze ;/
Pavlucha Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 S výdrží u dvojky (o tom je ten HW update) si hlavu nelámej - nabíjím ho jednou za dva dny. Už ani na chalupu si nabíječku nevozím a používám ho celkem dost.Jestli jsi pro něj nalomenej - tak do něj jdi. Myslím, že není lepší systém.
Moty Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Za me urcite iPad, 2 ted koupis dobre, akorat pisu z iPadu, mam ho jak na praci(mail, poznamky, kontakty. Skype...) i na zabavuKamard mel i gaalaxy tab, pohadali jsme se kvuli tomu do krve, prvni tyden tvrdil jak je lepsi nez iPad, ze ma tegru a tak, po tydnu prisel s omluvou, ze galaxy porad tuhne a ze ho nechce ani videt a cloud je taky super, mam to i na iPhonu i notebooku a maximalni spokojenost
quequeek Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 iPad 2ka je zatim favorit, stale cekam kdy nekdo ohlasi neco s WP8 trebas Nokia (mam Lumii a spokojenost). Applu se nebranim, mám macbooka a s iPhonem sem měl zkušenost skoro 4roky. Po zkušenosti s androidem na HTC Sensation se mi do něj moc nechce... pokud máš s izařízením zkušeností asi není o čem...iPad jasná volba, mě štve, že jsem si narychlo koupil dvojku, ještě za starý ceny, stačilo počkat měsíc a moh sem mít za podobný peníz new iPad, možná bych na tvým místě šel spíš do Novýho ipadu, retina displey je prý pecka.
Bert Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Zítra na mne čeká v práci nový Fujitsu Stylistic Q550 3G. IPady máme z bezpečnostních důvodů zakázaný. Koncem týdne tedy písnu první dojmy o Fujitsu.
BrotHell Odesláno 8. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2012 pokud máš s izařízením zkušeností asi není o čem...iPad jasná volba, mě štve, že jsem si narychlo koupil dvojku, ještě za starý ceny, stačilo počkat měsíc a moh sem mít za podobný peníz new iPad, možná bych na tvým místě šel spíš do Novýho ipadu, retina displey je prý pecka. To sice je pecka ale ta cena je stále dost jinde=/
montemar Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 jo, nevím jak dvojka, ale mě trojka vydrží na jedno nabití tejden (když jedu jen wifi, zaplej letovej režim)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se