NIGHTinGALE Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 19:08, 'mondeo2' napsal: S tím souhlasím, na netu jsem taky jen jako Mondeo2 nějak nepotřebuji měnit svoji identitu. A co až si koupíš jinej auťák?
mondeo2 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 19:12, 'NIGHTinGALE' napsal: A co až si koupíš jinej auťák? ono jako další plánuji nové Mondeo No ono jako další je plánované zase mondeo, ale kecal jsem na Mondeo ford foru jsem pod svým přímením a na aukru taky tak nevím...............
Pavel K. Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 19:07, 'MarcelG' napsal: jiný nick nemám. a tak nějak těm alternativním identitám zde nerozumím. Když má někdo takovou potřebu, větřím z toho něco nekalého - VŽDY Na to mám podobný názor. Buď něco nekalého, nebo se dotyčný stydí za své názory. Pak je ale lepší radši držet hubu, když nemá koule se pod svůj názor podepsat. Tím teď nemyslím nikoho konkrétně, ale obecně na dvojí identity tady.
Peta-Biker Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Jo a Kamil má vkus, málem bych zapomněl. Jeden z mých oblíbených.
ggrand Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Zajímavé, jak se někomu povede odvést pozornost od svého vadného(já tomu říkám podrazáckého) inzerátu na naprosto nepodstatný a zástupný problém jiného nicku.
Chumpus Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:01, '?po' napsal: ano :-) ..... já bych Kamilovo téma ještě povýšil na úrověň ---- nick x rodinná přízeň -- aneb kolik "nás" u rodinného krbu používá jeden nick a "kdo komu hraje na ruku" --- to by mohla být větší p...l Jako že long a jacob jsou otec a syn? Koho by to napadlo, že...
tmoris Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 19:40, 'ggrand' napsal: Zajímavé, jak se někomu povede odvést pozornost od svého vadného(já tomu říkám podrazáckého) inzerátu na naprosto nepodstatný a zástupný problém jiného nicku. vzhledem k tomu, ze to pseudo priznavaci vlakno zavrel ten samy kdo zalozil toto, tak to otvira zajimavou konspiracni teorii
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 20:07, 'Chumpus' napsal: Jako že long a jacob jsou otec a syn? Koho by to napadlo, že... A máš s tím snad problém?
ivan_989 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 20:07, 'Chumpus' napsal: Jako že long a jacob jsou otec a syn? Koho by to napadlo, že... V nahlom navale konspiracie, parhodinoveho pobytu na slnku a pohara ribezlaku mi napadlo ze to bude jedna a ta ista osoba s dvoma nickami. Asi budem menej chodit na slnko. Ribezlak opustim az ked sa to nezlepsi
Chumpus Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 20:13, 'jacob' napsal: A máš s tím snad problém? Proč bych s tím měl mít problém?
sery.vlk Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:31, 'jacob' napsal: Máš pravdu . Upozornit na chybu je správně, o tom žádná. Ale já se tady celou dobu bavím asi o nečem jiném, anebo mě nechcete chápat. Tolja se prezentuje jako longa dobrý známý (co jsem tak slyšel :)). A potom mu jako Pepahop (mohl mu napsat SZ, zavolat, napsat email, ...) dvakrát napíše do vlákna. Píšu to asi potřetí, ale pro mě je to normální sviňárna a podraz. Připomínám, že se stále pohybujeme na poli dohadů. Z hlediska chronomagu jako celku (nebo módněji komunity) bylo řešení Pepahopa lepší. Lepší než kamarádské upozornění, po němž by se ta "voňavka" mohla decentně zamést pod koberec (to by byla normální sviňárna a podraz na zbytek fóra, Jacobe). Zato nějakému Pepahopovi zasloužilý člen napsal bez uzardění, kde ta vteřinovka je... Tož na dvojí identitu lze nahlížet i z této perspektivy. Čímž se vracím k tématu vlákna. Jsme na internetu, v kyberprostoru svobody. (Pravdaže sledované .-) Navrhuji pravidla fóra neměnit a o vícenásobné identity se nestarat. Případy, kdy to vadí (vyhýbání se banu, dříve honění 50 příspěvků) zatím moderátoři efektivně eliminovali, děkuju. petr
XXXfazerXXX Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 21:07, 'sery.vlk' napsal: Připomínám, že se stále pohybujeme na poli dohadů. Z hlediska chronomagu jako celku (nebo módněji komunity) bylo řešení Pepahopa lepší. Lepší než kamarádské upozornění, po němž by se ta "voňavka" mohla decentně zamést pod koberec (to by byla normální sviňárna a podraz na zbytek fóra, Jacobe). Zato nějakému Pepahopovi zasloužilý člen napsal bez uzardění, kde ta vteřinovka je... Tož na dvojí identitu lze nahlížet i z této perspektivy. Čímž se vracím k tématu vlákna. Jsme na internetu, v kyberprostoru svobody. (Pravdaže sledované .-) Navrhuji pravidla fóra neměnit a o vícenásobné identity se nestarat. Případy, kdy to vadí (vyhýbání se banu, dříve honění 50 příspěvků) zatím moderátoři efektivně eliminovali, děkuju. petr Já se taky musim přiznat.Muj druhej nik je Dantechno...pánové sorry....kdyš m.dník,tak pořádnej.
utrejch Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 21:22, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: Já se taky musim přiznat.Muj druhej nik je Dantechno...pánové sorry....kdyš m.dník,tak pořádnej. Ja jsem si to myslel.
petr_cha Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Už se v těch dětech, synech a otcích slušně přestávám orientovat, úplná řecká tragédie (tragikomedie).. To sery.vlk: plný souhlas.. virtuální prostor přináší holt virtuální identity.. pokud někdo nechce škodit, tak ať si dělá, co chce.. To Dan: vždyť jsi se už tak dříve podepsal v nějakém příspěvku.. takže žádná novinka.. Abych byl úplný, tak já mám jedno jméno a navíc složené z reálného.. na těch pár nákupu seik.. :-) doufám, že jednou mě kvůli tomu někdo neškrtne ze seznamu kupujících, až se jednou dohrabu do rolex prodejního vlákna :-) Sent from my MB526 using Tapatalk 2
funf5 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 19:40, 'ggrand' napsal: Zajímavé, jak se někomu povede odvést pozornost od svého vadného(já tomu říkám podrazáckého) inzerátu na naprosto nepodstatný a zástupný problém jiného nicku. ano Čtu to od začátku ve všech různých vláknech. Jsme na internetu, kolik má kdo nicků je mi šumák. Čemu nerozumím je probíhající obhajoba jasného a záměrného uvedení v omyl, prostě nevěřím tomu, že o absenci nevěděl. Chápu, že se někdo s někým zná, další má víc identit, ale proč se v tom společně samohrabate? Abych nebyl "offtopic", nick mám jen jeden a to na většině webů, které navštěvuji.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Je to prostě prasárna. Tyhle bokovky. To mně nikdo nevymluví. Asi nejlepší by bylo, kdyby se musel každej takovej odhalenej majitel falešnýho nicku od toho svýho duplicitního nicku veřejně distancovat. Prostě říct, že nejednal v souladu s obvyklým postojem obvyklého člena fóra a takový podobný věci. A aby to nemusel vymejšlet, tak bysme to napsali do pravidel. Takovou nápovědu pro případ odhalení. Ovšem ideální by bylo, kdyby se ten pravej nick nebál a toho falešnýho rovnou udal. Ještě lepší. Protože za schizofrenii nikdo nemůže a myslím, že je nás tady dost gentlemanů, aby jsme takovým politováníhodnejm jedincům dokázali následně pomoct. Pro začátek navrhuju založení vlákna "Složme se na léky pro schizofreniky"...
Jay Doll Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 21:53, 'Ludwig Wittgenstein' napsal: Protože za schizofrenii nikdo nemůže ... "Složme se na léky pro schizofreniky"... Přečti si prosím někde význam slova schizofrenie. Děkuji
Peta-Biker Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 21:55, 'Jay Doll' napsal: Přečti si prosím někde význam slova schizofrenie. Děkuji Ludva si nic číst nemusí, sečtělý je dost.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 21:57, 'Peta-Biker' napsal: Ludva si nic číst nemusí, sečtělý je dost. Ba ne, mám takovej pocit, že jsem byl nachytanej na nějakým ovoci. Ale protože chci jít příkladem, tak otevřeně přiznávám, že občas používám jeden falešnej nick. Označil jsem ho na obrázku. Ale na svou obhajobu musím říct, že ho používám jenom v neděli a nebo když je chanuka. A pokud to pomůže tomu, že byste mně eventuelně odpustili, tak musím otevřeně říct, že jím upřímně opovrhuju. Vůbec nevím, proč jsem to udělal...
kdojinej Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 21:55, 'Jay Doll' napsal: Přečti si prosím někde význam slova schizofrenie. Děkuji Koukám, že na to upozorňuješ už podruhé v krátkém čase, tak jestli dovolíš: "Schizofrenie je stav, který je způsoben ďáblem a projevuje se žravostí, oplzlostmi, svlékáním do naha, ztrátou paměti a nezvyklými způsoby pohybu." Pro většinu lidí schizofrenie = rozdvojená osobnost. "Rozdvojená osobnost" by ale přesněji byla tzv. mnohočetná porucha osobnosti, pojem schizofrenie označuje spíš než rozštěp osobnosti dezintegraci vnímání, myšlení a emocí. Konec psycho-vsuvky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se