Návštěvník tolja Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Nejsem pyšný na to, že jsem upozornil na vadu nabízených hodinek pod jinou identitou, že jsem to nenapsal jako tolja. Co mě k tomu vedlo rozebírat nebudu, domnívám se, že je to vcelku zjevné. Za to Vám náleží má první omluva. Druhá omluva je za to, že jsem pod pláštíkem anonymity, v návalu "spravedlivého" hněvu a hlavně nebetyčné blbosti problém s chybějící vteřinovkou, respektive podivnou komunikaci rozmázl, a Vy jste to museli číst.
ivan_989 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 uplne ta chapem a nemam ti zo za zle, upozornenie ocenujem. Ucel v tomto pripade svati prostriedky (podla mna).
funf5 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 tolja Díky, stručně a jasně. Udělat to podobně long, už se o tom dávno nikdo nebaví.
Boudy Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Panove, to, ze Tolja rozmazl rucicku je dle meho ok. To ze se tu virtualne deje smelina s vice nickama ok neni. Napr.od mozneho financniho zkreslovani u prodejnich inzeratu az po nevinne hlasovani, kdy nektere klany maji nasobne vyssi volebni pravo. Ze nekdo ztrati prihlasovaci udaje je neco hineho, ale mit vice nicku kvuli nakupu a prodeji je prusvih- ztraci se kontinuita ...
Filipes Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) a mě to docela bavilo - bylo to takový online mysteriózní drama edit: hrubice Upraveno 9. května 2012 uživatelem Filipes
kamilb Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Bublinka splaskla,beru zpět své přiznání a prosím mody o jeho smazání,12345 nejsem já je to můj strýc se kterým matka počala mého syna.
Návštěvník 12345 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) Mýlíš se! Já totiž nejsem tvůj strýc. Jsem tvůj syn. Upraveno 9. května 2012 uživatelem 12345
Street Glide Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 12:20, '12345' napsal: Mýlíš se! Já totiž nejsem tvůj strýc. Jsem tvůj syn. ....Táááátooo.......
pikec Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Jeden nick. Nějak to nechapu proč jich mít více, zrovna na tomto fóru.
Jay Doll Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 12:16, 'kamilb' napsal: Bublinka splaskla,beru zpět své přiznání a prosím mody o jeho smazání,12345 nejsem já je to můj strýc se kterým matka počala mého syna. V 9. 5. 2012 v 12:20, '12345' napsal: Mýlíš se! Já totiž nejsem tvůj strýc. Jsem tvůj syn. tohle je přesně situace, kdy rozdávám bany. Chceš
Ludwig Wittgenstein Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 14:37, 'Jay Doll' napsal: tohle je přesně situace, kdy rozdávám bany. Chceš A jaký bany by jsi, prosimtě, chtěl rozdávat? Humor přece do komediálního vlákna patří, ne?
Peta-Biker Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) V 9. 5. 2012 v 14:52, 'Ludwig Wittgenstein' napsal: A jaký bany by jsi, prosimtě, chtěl rozdávat? Humor přece do komediálního vlákna patří, ne? Ba ne, vypadám jako vrchní . Tohle až uvidí prdlavka. Upraveno 9. května 2012 uživatelem Peta-Biker
kamilb Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) V 9. 5. 2012 v 14:37, 'Jay Doll' napsal: tohle je přesně situace, kdy rozdávám bany. Chceš Pokud dle tvého,věci prospěje,konej svou povinnost. Upraveno 9. května 2012 uživatelem kamilb
Street Glide Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 14:37, 'Jay Doll' napsal: tohle je přesně situace, kdy rozdávám bany. Chceš .....toto je úplně normální a obyčejný "chronoincest",.................tak nač se hned ohánět banány :-)
kuncák7 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Nějak jsem už v tomhle vlákně zabloudil, je to tu samej příbuznej .Jinak, jak jsem již psal, já používám jen jeden nick, nestydím se za něj a trochu mě uniká důvod mít na tomto foru více "identit".
kamilb Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 15:30, 'kuncák7' napsal: Jinak, jak jsem již psal, já používám jen jeden nick..., Začínám mít obavu co se stane,když to napíšeš potřetí.
gougy Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 15:40, 'kamilb' napsal: Začínám mít obavu co se stane,když to napíšeš potřetí. třeba už napsal, pod jiným nickem :D
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Já jsem za těch pár let tady vystřídal nicky myslím celkem čtyři, ale nikdy (až na jednu výjimku) současně: salamio byl první.Pak onen jediný nick, který byl používán současně s jiným - jednoúčelová LuŠtěLa. Provinění bylo o to horší, že tenhle nick používali současně čtyři (i když vlastně spíš jen dva) členové. LuŠtěLa taky přispěla na nový server.Občas jsem se (salamio) pokoušel upozornit na to, že jeden bývalý člen inklinoval k řekněme nestandardnímu nakládání s fotkami hodinek. Bylo mi doporučeno se spakovat a tak skončil nick salamio, který byl poté na mou prosbu i smazán - s ponecháním příspěvků, ať fórum nepřijde o některé perly :-) Třeba tady, tady nebo tady. Sakra, to byly časy... No a s fotkama to pak na celém fóru dopadlo, jak to dopadlo.Následovala rok a půl dlouhá pauza, kdy jsem na Chronomag nepřispíval, jen v podzemním hnutí pomocí SZ. K tomu - a k prohlížení fotek - jsem ovšem potřeboval nick a nejvhodnější byl Němý Bobeš - všimněte si počtu příspěvků.Pak jsem sem kdovíproč zase vlezl a vyvstala potřeba oddělit minulost od přítomnosti - Bobeš byl uložen k spánku a oslím můstkem se došlo k mému současnému nickuSakra, jak se tak na to dívám, chce to mít trojku v žíle k alespoň částečnému pochopení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se