pacient Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Ahoj všem, nedávno jsem si splnil hodinkový sen, a protože to dokonce bylo bez toho, abych musel kvůli novému kousku prodávat ten stávající (znáte to.....), rozhodl jsem se, že se s vámi o tuto radost podělím...k RLX jsem psychicky, finančně i názorově dospěl jako většina zde na fóru.....od Maurice Lacroix, TAG Heuer, Omega, Breitling, Panerai....jednoho dne prostě zjistíte, že RLX je jediná správná volba a nemůžete jinak.........dole posílám pár fotek svých aktuálních "kousků" P.S. tak dlouho jsem chtěl Daytony, že jsem z nich doteď nesundal ani folie a bojím se je nosit, abych si je neodřel....je to normální ??
patriknapr Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Velká gratulace. To je snad ideální duo každého chronomagora. Měl bych velkej problém každý ráno který si vzít na ruku. A ani nevím jak bych to vyřešil... že bych ty druhý nosil v pouzdru v kapse ... nebo jedny na jedný ruce a druhý na druhý ruce ... hmm nebo oboje na jedný ... nebo pro jistotu nenosit ani jedny .... aaaaa no fakt nevíííííím... uf .. mám naštěstí jen jedny
semi001 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Oboje krásné chrona, ale mé srdce patří Submariner a jednou je budu mít :-)Každopádně gratulace
obchodnik-o3 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 ahoj,tak to gratulujem!a ci je to normalne? no uz podla tvojho nicku ...odpoved poznas sam
sibirnaya Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 nejak nechapu, proc mas dvoje skoro stejny hodinky. jasne, jedny maj bilej cifernik a budicky a jedny cernej holej, ale jinak v tom nevidim rozdil.
Almi Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 wau, tak k tomuto poznaniu dospeje urcite raz kazdy chronopacient nadherna dvojka. Osobne som si RLX velmi nevsimal az po kym som nevstupil na forum, a teraz je to moje dreamwatch.Opravdu VELKA gratulacia, co viac si uz mozes priat
volfda Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 19:58, 'sibirnaya' napsal: nejak nechapu, proc mas dvoje skoro stejny hodinky. jasne, jedny maj bilej cifernik a budicky a jedny cernej holej, ale jinak v tom nevidim rozdil. Vole pacient: Velká gratulace! Akorát prodávám Milgaussy, abych pořídil Daytony a tím pádem získal identickou rodinku. Jsi fakt pacient
Chorche Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Pacient, jak má být Gratuluju! Nejlepší combo!
kulix Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Ja to rikam furt, bile D jsou bile D..Nic lepsiho neni..Congrat..
rorda Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Tomu říkám entrée na fórum ... Gratulace k posunutí se a nalezení své optimální dvojice ...
volfda Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 20:42, 'kulix' napsal: Ja to rikam furt, bile D jsou bile D.. Nic lepsiho neni.. Congrat.. A co třeba černé? Jako tohle kombo je super!
bandicoot Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Che, tak ten nic sedi... Gratuluju.
kulix Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Co cerne? Vyzkousej si na ruce oboje a pak sam uvidis, ktere jsou lepsi..
gougy Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Skvělá dvojka, gratuluji a akorát Tě poopravím, není to jediná správná volba, tak pozor, bude hůř
volfda Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 6:04, 'kulix' napsal: Co cerne? Vyzkousej si na ruce oboje a pak sam uvidis, ktere jsou lepsi.. Psals, že nic lepšího není, tak jsem reagoval, že třeba ty černé Daytonky Jen provokuju, beztak bych bral i ty tvoje bílé, cifr můžu doobjednat kdykoliv... Ale v kombu Suby + Daytona by mě asi opravdu bavil víc ten bílý cifr, jinak by se mi to přejedlo a musl bych si po čase pořídit Suby v zelenym
relativ Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Gratulácia, hodinky sú super. Majú jedinú chybičku - že ich nevidím...
Almi Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Včera ešte boli vidieť, dnes akosi uz nie...škoda, lebo boli fakt super.
Jumbo Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Jsem si myslel, že mám nějaký problém s PC v kanclu, ale vidím, že doma taky nic nevidím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se