Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Padla na mna otázka ohľadom power biznis vôní. Ze ci viem poradiť parfem pre 40+ manažéra, na dôležité denne schôdze, rokovania atd  . Ci nemám v tomto skúsenosti a co si myslím o vonach Clive Christian. 

V podstate som len nieco habkal (o biznis power vonach som doteraz nepočul a o Clive Christian tiež nic). Mate s tymto nejaké skúsenosti? Rad sa nieco naučím 😊 

Odesláno

Já mám s CC dvě zkušenosti - obě špatné. Pravda, obě subjektivní. Vůně jsou občas totální overkill, kdysi jsem koupil holce flakón za 15 táců, kterej na krámě voněl skvěle a za půl hodiny z toho byla vyčpělá cikánská maringotka plná sušenýho ovoce a oslích chlupů na dece.

Vesměs, až na totální výjimky, jsou to takový nicmoc běžný vůně, který koupíš kdekoli za 10 % ceny. Nicméně všechny na mě působí hrozně řvavě - hele, mám prachy, koupil jsem si drahou voňavku. Prostě něco jako Breitling :D.

Ale vím, že @Bukoowsky testoval nějakou town/country či co a ta byla prej dobrá.

Byznys vůně imho neexistujou - jestli chce univerzál, ať si koupí voňavkou v Abercrombie :). Každopádně z toho běžně diskutovanýho portfolia, co tu běhá, bych se držel osvědčenejch modelů. Musc Ravageur, Grand Soir, Crystal Saffron, Oud Stallion anebo něco ostřejšího - Santal Vulcaniq, Papyrus Moleculaire apod.

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, KFL napsal:

Vesměs, až na totální výjimky, jsou to takový nicmoc běžný vůně, který koupíš kdekoli za 10 % ceny

Dik, aj som si myslel. Mam síce nutkanie nakúpiť zopár vzoriek CC, ale kukám ze to su celkom drahé vzorky 🤔 no asi si nieco najprv prečítam o tom ...mne napadlo poradiť PDM Layton (poznam) alebo Monsieur...no neviem teraz.

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno
před 38 minutami, ivan_989 napsal:

Dik, aj som si myslel. Mam síce nutkanie nakúpiť zopár vzoriek CC, ale kukám ze to su celkom drahé vzorky 🤔 no asi si nieco najprv prečítam o tom ...mne napadlo poradiť PDM Layton (poznam) alebo Monsieur...no neviem teraz.

Jak říká @KFL - já se nechal v Ingr oblbnout a zkusil jsem Town & country...první dojmy byly, že je to po všech ohledech naprosto dokonalá vůně, ani ne moc sladká, tak akorát ostrá, plná na všechny strany - pokud to mohl Churchill, můžu to i já. Odešel jsem s testerem, protože s ohledem na cenu flakonu jsem usoudil, že to je i na magora mého typu dost overkill, vzít to jen tak od boku...

Párkrát jsem to na sebe stříkl a začal převládat pocit, že to je na všechny strany plné až trochu moc...a čím víc jsem se v tom nimral, tím víc mi přišlo, že jedna dokonalá složka přebíjí druhou a dohromady je to na mě takový koktejl, který asi ani nechci :) Samozřejmě je to subjektivní - když někdo dokáže nosit a milovat Mortel, proč ne tenhle kus, který je rozhodně daleko rafinovanější.

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak já si teď pořídil tohle, jsem unešen, jen od pani dostávám čoud, že to s ní nosit nemám, že ji to voní jak nějaká upocena školní tělocvična 0ea058335c9d12bccf8d47b6873666b7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, richiecerny napsal:

Tak já si teď pořídil tohle, jsem unešen, jen od pani dostávám čoud, že to s ní nosit nemám, že ji to voní jak nějaká upocena školní tělocvična emoji53.pngemoji3.png0ea058335c9d12bccf8d47b6873666b7.jpg

Jako moje žena. Aventus styl vůně, který naprosto žeru, jí smrdí jako mravenci - neptejte se proč a jak, sama to nechápe 😂 Podobně je to jako s každou jinou vůní, která mě uhrane. A jak mám nějakou klasiku jako Sauvage, Eros nebo nedej bože 1 Million Parfum, může se z toho zbláznit a člověk ji musí snad i krotit :D Prokleté, prostě. 

• Like 1
Odesláno
Jako moje žena. Aventus styl vůně, který naprosto žeru, jí smrdí jako mravenci - neptejte se proč a jak, sama to nechápe Podobně je to jako s každou jinou vůní, která mě uhrane. A jak mám nějakou klasiku jako Sauvage, Eros nebo nedej bože 1 Million Parfum, může se z toho zbláznit a člověk ji musí snad i krotit  Prokleté, prostě. 

Presne, cernej chanel, sauvage, ysl y apod, ale udela si clovek radost necim “lepsim” a dostane bidu

Odesláno

Aesop Virere

Drevo, seno a citron dokopy. To nemôže fungovať. Ako keby som pretrel rúčku od starej lopaty v stodole starou vyprchanou Diavou, asi tak 24 rokov po záruke. Ale nie ledajakou Diavou, ale špeciálnou vylepšenou Diavou s vôňou citrusu. Takých bolo prvých 5 minút. 

Potom sa to trochu zladilo. Ale aj tak, už to skúšať nebudem.

Odesláno

V sobotu sem se pekelně vožral a to tradičně nakupuju píčoviny.

Medvěda sem koupil, protože medvěd. Mám rád medvědy.

A to druhý, protože asi Dior nebo já nevím co sem měl za myšlenkový pochody.

Teď na to čtu recenze a medvěd asi pojede zpátky, protože to je zřejmě nějaká divočina.

Co ty na to @KFL Kadle jako expert ... než to načnu?

Budou báby klapat blahem protézama?

IMG_2367.JPG

• Haha 4
Odesláno
Just now, YPO said:

Teď na to čtu recenze a medvěd asi pojede zpátky, protože to je zřejmě nějaká divočina.

Neznám, nevim :D

Odesláno
před 7 minutami, YPO napsal:

IMG_2367.JPG

U Sauvage stoprocentně budou a je to největší klasika. Je to etalon padajících kalhotek a snad nejprodávanější parfém ever. Neznám ženskou, která by z toho nebyla naprosto mimo. To je to, co jsem řešil výše. Medvěda neznám. 

Odesláno

Cajk. Tak já to příležitostně načnu a když to bude průser, tak to budu stříkat na sedadla vo pauze.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...