Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kamarádi,

nějak jsem se chtěl po delší době odpoutat od zdejší divné nálady a blbé atmosféry a vyrazil jsem na hodně zajímavou akci, kde se jedná o spojení jednoho z nejzachovalejších zámečku v Čechách spolu s Top historickými automobily , které jsou, ale spíše nejsou, běžně v Čechách a na Slovensku k vidění.

Morální hodnota automobilů je pro majitele a vystavovatele samozřejmě nevyčíslitelná, ale peněžní hodnota se blíži k JEDNÉ MILIARDĚ KORUN !!!! (možná i ji překonává)

Je tam samozřejmě cca 65 Oldtimerů, ale krom těchto skvostů jsou tam samozřejmě auta mladší a samozřejmě jak vidíte i zcela nová. ( Některé z vystavovaných skvostů jsou hodně unikátní)

Máte li čas opravdu se tam zajeďte podívat !!!!!

http://www.zamekloucen.cz/concours-d-elegance

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Miro, chvili sem o tom premyslel, jeden zakaznik me porad lakal, ale nakonec sem radsi zustal v praci a letim pristi vikend misto toho na Mille Miglia. kazdopadne preji hezky kulturni zazitek :)

Odesláno (upraveno)

Sorry za OT: Ty máš takhle mladou přítelkyni?

To je moje :D. Jinak je tam expozice Hublot, kdyby jste to chtěl někdo spojit s hodinkama.

EDIT: vidět vedle sebe například červené Ferrari 250, vedle stříbrné Ferrari 250 a vedle Ferrari 330, to je moc příjemný zážitek :). Jinak třeba 2x Jaguar SS, RR Phantom I. a V. generace, nejstarší původně zachovalá Laurinka (tuším, že 1903), apod. Ta akce je tam ještě zítra. Má být hezké počasí a já doporučuji.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Miro, chvili sem o tom premyslel, jeden zakaznik me porad lakal, ale nakonec sem radsi zustal v praci a letim pristi vikend misto toho na Mille Miglia. kazdopadne preji hezky kulturni zazitek :)

Houby, to mam v todo listu uz dlouho! Zavist :).
Odesláno

Já jsem byl cca před pěti lety totálně unešen z každoročního Goodwood - Festival of speed. To se k jednou Lordovi na jihu Anglie sjedou mraky auťáků všeho druhu, od F1ček, přes rally speciály, sporťáky a to vše od začátku automobilismu po teď. http://www.goodwood.co.uk/festival-of-speed/what-is-it/what-is-fos.aspx.

Milovníkům vůně benzínu vřele doporučuji.

PS: Co by bývalý majitel WRX Sti jsem si v té době třeba pokecal se Solbergem a to byl zážitek :-)

Odesláno

No jak psal Jacob má ta juniorka samozřejmmě není a Jane s Itálií to nejde srovnat to MM je jiná liga s předlouhou historií, ale toto je na České poměry fakt dost pecka !

Dvě auta tam zapůjčilo například i muzeum Ferrari, mimo jiné jet ma od nich jedna z prvních formulí.

Navíc prezentace například Bonham, Bucheron, Hublot, Vertu, Moet atd atd

Ten kdo fandí kárám má oči vykulené jako žabák.:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Odesláno

Jako jeden z vystavovatelů jsem si některé Hubloty vyzkoušel na ruku. Je jich tam několik včetně dámských modelú, ve velikostech 41 - 48mm. Ty největší prý mají jejich vlastní strojek, ostatní ETU. Zítra je budu ještě zkoumat a možná sem hodím fotky. Ceny od 21 000 do 44 000 Euro

Odesláno

Posted Image No, slečna se mi líbí taky. Otázkou je, co je dostupnější. Posted Image

Mohl bych tady napsat svojí teorii, co je dostupnější z hlediska ceny, tedy co se dá levněji koupit.... ale Jacob by mě asi při prvním setkání namlátil, tak to říkat nebudu :shutup:
Odesláno

Mohl bych tady napsat svojí teorii, co je dostupnější z hlediska ceny, tedy co se dá levněji koupit.... ale Jacob by mě asi při prvním setkání namlátil, tak to říkat nebudu :shutup:

Jacob je hodný a klidný kluk po tátovi, ale musím ti bohužel říci,že si myslím, že obě dvě věci budou asi tak stejně nedostižné navíc s tím, že nebepečí ti bude hrozit již při prvním doteku jelikož to majitelé neradi vidí.:sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...