sect Odesláno 12. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Takže už jsi je zpizdil? Ani u AT se mi to nelíbilo, takže to bylo v plánu hned od začátku. A to je teprve začátek, ale nepředbíhejme....... Pekny detail rucek. Maj to pekne zpracovane, skoro jako Seiko Těší mně že jsi prozřel , v době temna by jsi je srovnával s Damaskama.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Ale ja neprozrel Tome, kdybych si mel vybrat a jedny musel prodat, Damaska by to nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Ale ja neprozrel Tome, kdybych si mel vybrat a jedny musel prodat, Damaska by to nebyly.Jehovistu nepředěláš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Obdivuju odvahu se s tím takhle nesrat. U mě je u dražších hodinek vrchol rebelie a tuningu výměna původního strapu za Šímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 (upraveno) Vypadá to super Už jsem to obdivoval na kafíčku u Sibiře... Já na to neměl, nechat to udělat Máš foto spony? Upraveno 14. března 2014 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Nádherné Rolexy, podařené fotky, dobrý výběr "hodinek na furt". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Další změna prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Dobrý nápad. Hezké fotky.Jak ty rybičky čumí, co jim to tam zase přistálo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Místo žrádla, šmuky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 kdo ti to brousil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Šrouby a matice (mobilem)..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Secte, na tohle bych asi neměl nervy...snažím se kontaktu hodinek s jiným kovem vyhybat jak to jde, ale chápu, že na fotku se to dá dobře naaranžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Tatry ........ještě že to mám takový kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Romantika pod pavučinou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Moc pěkné fotky! Hlavně ta se zaostřenou pavučinou kde je skrz díru vidět rozostřená korunka a ROLEX nápis, to je fotka podle mého gusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Bezvadné fotky Secte (č. 3 vede ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 No pekne se s nimi mazlis. Je videt, ze je mas rad. Fotky krasne, hlavne ta ctvrta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Jo, myslím že tyto už fakt jsou Nafurt. Zatím jsem na nich nenašel nic, co by mi nějak zásadně vadilo. Dík všem za chválu, i když zrovna ta třetí fotka vznikla díky špatnému zaostření, původně jsem se snažil zaostřit jaké u té čtvrté......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Jo, myslím že tyto už fakt jsou Nafurt. Zatím jsem na nich nenašel nic, co by mi nějak zásadně vadilo. Dík všem za chválu, i když zrovna ta třetí fotka vznikla díky špatnému zaostření, původně jsem se snažil zaostřit jaké u té čtvrté......... Parádní fotky Vono na nich ani nic nenajdeš, spíš okolo je spousty hodinek, co jsou taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 suprácký fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se