Jeronimo Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Nejhezčí Primky? Jasně.. Igen, Orlík, Traktory, Diplomat, Pavouk, PS II. Já přidám neprávem opomíjené Eleganty, které tu v černé barvě postoval Tolja. Mě ty černé nejdou za boha vyfotit, všechno se v nich odráží. Proto si nakloňte monitor do správného úhlu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
simsa Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 (upraveno) Ty černé jsou fantastic-bombastic Upraveno 2. října 2013 uživatelem simsa
Georgeisin Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Jen nevím proč kal.55,když se dá použít klasická 66 a čudlíky Ti udělají kde si řekneš.Půlka lidí odpadne jen proto,že nebude mít kal.55.A další věc je, jaké pouzdro použiješ o průměru 36mm s pavoučíma nožkama?Asi takhle, cal. 55 mě nenapadnul z nějakých čistě logických důvodů...prostě se mi líbí a jeho dnes již těžší dostupnost by hodinkám zase přidala něco na exkluzivitě. Aby bylo jasno, já ho doma nemám , takže bych se také musel snažit, vím ale kam bych pro něj měl jít. Což by tady pro většinu PRIM matadorů neměl být problém. Jelikož se PRIMkami spíše jen bavím, neštuduji, nesbírám...samozřejmě mě nenapadlo, že by se tím mohly hodinky výrazně prodražit kvůli jinému uchycení cifru na strojku než aktuálně Elton nabízí. Pokud by se to potvrdilo, pak je jasná volby 66, na cifru může být Rubínů 17 . Co se pouzra týče, to byl Honzovo nápad a má pravdu, pavouk je opravdu neokoukaný. Já žil v tom, že je pavouk jen 34 mm a menší, pak jsem tady narazil např. v již prodaných (viz. odkaz) na 36 mm, takže by Elton měl mít pro pouzdro podklady. Ale jak jsem již říkal, moje znalost PRIM nesahá příliš do hloubky, takže moje domněnky případně korigujte. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58361-prim-pavouk/?hl=%2Bprim+%2Bpavouk Díky, Jirka
bohus76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Já žil v tom, že je pavouk jen 34 mm a menší, pak jsem tady narazil např. v již prodaných (viz. odkaz) na 36 mm, takže by Elton měl mít pro pouzdro podklady. Ale jak jsem již říkal, moje znalost PRIM nesahá příliš do hloubky, takže moje domněnky případně korigujte. Díky, JirkaV odkazu je velikost pouzdra špatně,pavouk má jen slabých 34mm.Takže buď traktorové pouzdro s 36mm,nebo pouzdro elegantů s 39mm /asi za víc peněz jak traktor/ a nebo nové pavoučí nerezové ale to bude raketa.
Georgeisin Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Pak je to jasné. Nechal jsem se zmást doporučením pavoučího pouzdra, když už jsem přestím uváděl, že 34 mm je málo. Myslel jsem, že Honza mi ho doporučuje s vědomín mého postu, že 34 ne. Poté jsem si jeho domnělou existenci letmo potvrdil v tom odkazu. Takže to vychází jasně na traktor. Díky za osvětlení.
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Nene, nenapadlomi - automaticky vím, že traktor je jediný s 36mm. Jen jsem doporučoval tvar pouzdra - a ony traktory působí dost robustně.
bohus76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Pak je další věc,že kalibr 55 nedostaneš do traktorového pouzdra -muselo by být jiné tzn. vyšší dýnko.
financ Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Opravím, kal. 55 se běžně v Traktorovém pouzdru vyskytuje. Pouzdro je vybaveno vyšším dýnkem.
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Já se nechci hádat, ale jsem si téměř jistý, že doma mám pavouky šupináče s centrálkou = kalibr 55.
bohus76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Opravím, kal. 55 se běžně v Traktorovém pouzdru vyskytuje. Pouzdro je vybaveno vyšším dýnkem.Díky Davide za upřesnění,je to přesně jak říkáš.Hádat se Honzo /Manta/ nemusíš,ano v pavoucích bývá kal.55 s centrálkou,ale pouzdro nemá 36mm /jen 34mm/.
Georgeisin Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Když nad tím znovu přemýšlím, vidím to jako pasé, traktortistů už je nás tu dost, stavět to teď na traktorovém pouzdru je jako Škoda Octavia ve třetím vydání, neurazí, nenadchne a rozhodně nepřekvapí. Leda bychom snesli těch 34 mm na pavoucích anebo 34 tis. za fungl nové pouzdro . Zkusím jen tak cvičně napsat paní Krskové, třeba mi vnukne nějakou myšlenku.
mischa Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Nejkrásnější Primky jsou ty, ke kterým máme nějaký příběh. U mě jsou to modré sporty 2.1, po kterých jsem několik let toužil, až mi je děda sehnal a k narozeninám daroval. Mám k nim silný citový vztah a tak když na aukru identické vidím, i když vím, že to není ten můj kus od děty, chci klikat a klikat...V podstatě jsou to všechno celkem ubohé hodinky s mírně podprůměrnou kvalitou, žádné nemají designový formát "konkurence", jsou technologicky zastaralé a zpracováním nepřesvědčivé. Jediná deviza kterou mají je, že jsou naše. Z toho pramení naše nadšení a láska k nim, politici by se mohli přiučit, co je to češství..... 1
Honza.manta Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Už jsem to jistě ventiloval, ale nejhezčí primky jsou černé Igeny - howg. A trochu jinak - nejzdařilejší primky jsou Orlíky - ty asi ve své době byly i konkurence schopné vůči mnohem slovutnějším značkám - klobouk dolů před tehdejšími tvůrci!!!
Georgeisin Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Napsal moderátor...-----------------------------Ještě k myšlence limitky pavouků. Obdivuju ty, kteří kdy vyjednali s paní Krskovou nějakou limitku. Mohla by závodit ve stručnosti, zřejmě je to dáno jejím pracovním vytížením. Napsal jsem jí 4 poměrně hezky strukturované dotazy, načež mi přislo jedno souvětí, že kal. 55 nee. Vše zůstalo nezodpovězeno, vlastně nevím nic . Při jejích zkušenostech by jí odpověď na vše neměla zabrat více až 2-3 minuty. Ještě jednou použiji tlačítko reply, pak to vzdávám. Upraveno 10. října 2013 uživatelem Georgeisin
villain83 Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Napsal moderátor...-----------------------------Ještě k myšlence limitky pavouků. Obdivuju ty, kteří kdy vyjednali s paní Krskovou nějakou limitku. Mohla by závodit ve stručnosti, zřejmě je to dáno jejím pracovním vytížením. Napsal jsem jí 4 poměrně hezky strukturované dotazy, načež mi přislo jedno souvětí, že kal. 55 nee. Vše zůstalo nezodpovězeno, vlastně nevím nic . Při jejích zkušenostech by jí odpověď na vše neměla zabrat více až 2-3 minuty. Ještě jednou použiji tlačítko reply, pak to vzdávám. Napodobne,ja si s pani Krskovou psal za posledni tyden asi trikrat,bud mi odpovedela na uplne neco jinyho,nebo me utrela jednou,velmi strohou,vetou:-)
pebe Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 ona si to tu určitě čte a má z toho srandu :-)
Georgeisin Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Nečte, na to nemá čas, jelikož jí ho zabírá stroze odepisovat na naše debilní dotazy .
long Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 No nezbýva Vám než zamyslet se nad tím co jí za moudra klucí píšete ?Napodobne,ja si s pani Krskovou psal za posledni tyden asi trikrat,bud mi odpovedela na uplne neco jinyho,nebo me utrela jednou,velmi strohou,vetou:-)
odjinud Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2013 No, pí.Krsková to asi chytla - banda chlapů s povahou dětí a ona se ke všem musí chovat jako k dospělým :-) BTW - aniž bych to četl, vzpomněl jsem si o víkendu na tohle vlákno s tím, že bysme konečně mohli rozjet to hlasování. Příští týden bych Vám tedy předložil k návrhu ofiko seznam "soutěžících" vč. metodiky a pak bychom to rozjeli. Co Vy na to?
Georgeisin Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 No nezbýva Vám než zamyslet se nad tím co jí za moudra klucí píšete ? Jaká je paní Krsková osobně, je pěkná?, možná by se za ní dalo dojet. Já ji nikdy neviděl. Nemůžete sem někdo postnout její fotku .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se