zekon7302 Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Od dneška mi dělaj radost tyto krásné modrásky,sice už jedny potápky mám(seiko orange monster),do nich se však zakoukala moje drahá polovička,tak jsem si musel pořídit tzv.pracovní hodinky.Už delší dobu jsem pokukoval po Orintech a rozhodla vynikajíci nabídka od člena Jerrys,velikost je 42mm,ostatně je zde každý zná,takže další technický popis ani nebude zapotřebí.Perfektně sedí na ruce a tah je příjemný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Gratuluju k navoněným kráskám. Sám jsem měl 2x pepsi. Ale nějak mi neseděly na ruce,luneta šla zbytečně ztuha a ani moc nesvítily, tak šly. Ale ta modrá byla boží K monstrům pěkný slušňácký doplněk.
zekon7302 Odesláno 17. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Je pravda že lumi nemůžu srovnávat s monstrama,u mně luneta v poho,ale stejně se chystám na Ocean II od štajnů ,a tím bude asi rodinka potápek kompletní .
ggrand Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Kdyžtak ber bílé, abych si je vyzkoušel
kuncák7 Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Taky o nich na léto uvažuju, fakt pěkné.
zekon7302 Odesláno 17. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Kdyžtak ber bílé, abych si je vyzkoušel právě že se mi líbi ty modré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 (upraveno) kuncák7: určitě, v létě to je bomba. Taky bych zvážil pepsi variantu. Tam má červený konec vteřinovky nějaký smysl.Edit: ještě mě tak napadá drobný tuning-sehnat si tah z Ray, ten se mi líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zekon7302: Taky schvaluju, alespoň je nebudu chtít Upraveno 17. května 2012 uživatelem ggrand
zekon7302 Odesláno 17. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2012 kuncák7: určitě, v létě to je bomba. Taky bych zvážil pepsi variantu. Tam má červený konec vteřinovky nějaký smysl. Edit: ještě mě tak napadá drobný tuning-sehnat si tah z Ray, ten se mi líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zekon7302: Taky schvaluju, alespoň je nebudu chtít ještě to zvážim samozřejmě,tah od Ray mi příde jako nepovedený ,,buznatah" ,tenhle je tak nepřeplácany
ggrand Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 (upraveno) To víš, jsem pokřivený sumama : Můj odkaz; Můj odkaz Upraveno 17. května 2012 uživatelem ggrand
zekon7302 Odesláno 28. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2012 po delším nošení jsem s nima nad míru spokojenej,avšak nemám v oblibě tahy tak jsem přezul a těm hodinkám to sluší, aspoň dle mého vkusu i na kůži,ve vodě téměř nepoznám že mám něco na ruce,na léto a trošku tvrdší zacházení mohu jen doporučit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 3. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2012 jenom tak jsem zkusil tuning tahu a renovaci původního,ale fakt nevím který je lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 (upraveno) avšak nemám v oblibě tahy tak jsem přezul a těm hodinkám to sluší, aspoň dle mého vkusu i na kůži Nj, a pak se spolu máme bavit o tazích na úrovni Ohledně renovace tahu, lesklý tah je škaredý a nepraktický. Ale abych se přiznal, tak jsem nepochopil, který je před a který po. Edit: Aha, nenačetly se mi všechny fotky. Origo je lepší. Jako jeden z mála je skutečně skládaný z malých dílků, většinou se dneska i ve vyšší cenové hladině tah neskládá, ale jenom naznačí frézováním jakoby spoj. Upraveno 3. července 2012 uživatelem ggrand
Flipik Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ta modrá musí být na slunci zajímavá. Můžeš dát časem vědět, jak je na tom ten tvůj kus s přesností? Mě dělají cca -10/den. Díky.
zekon7302 Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Ta modrá musí být na slunci zajímavá. Můžeš dát časem vědět, jak je na tom ten tvůj kus s přesností? Mě dělají cca -10/den. Díky. Ano můžu,jsem na tom podobně,ale nijak mi to nevadí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se