Pozorovatel Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Nestíhám tak fást Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Breasola, cibulák, řeřicha & domácí vejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Pro změnu jedna cestovní, nedomácí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Jedna hotelová z Egypta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 19 hodinami, Maxel napsal: Jedna hotelová z Egypta. Užívejte! Někdy je fajn, nic nemuset chystat a jen v klidu posnídat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna ...já už teda doma Bruncho-sporkové zátiší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Dnes mne ženy vytáhli na snídani do El patio v Pardubicích, dobrý to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna El patio neznám, kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna @Jiří Sedlák já taky ne, dokonce nejsem ani z Pardubic a stačilo to napsat do vyhledávače https://www.elpatio.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna To bude vono V Pardubicích bych to dal ale až za Dobrý kafe na Mozartové a za Galerie Café park na Sukové, tam jezdíme asi nejradši. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna (upraveno) Před hodinou, Pozorovatel napsal: @Jiří Sedlák já taky ne, dokonce nejsem ani z Pardubic a stačilo to napsat do vyhledávače https://www.elpatio.cz/ Protože je dobrý mít hodně příspěvků a tudíž nepoužívat ani možnost editace příspěvku, napsat vzápětí nový a to se počítá. Upraveno 22. srpna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna před 25 minutami, gunman napsal: To bude vono V Pardubicích bych to dal ale až za Dobrý kafe na Mozartové a za Galerie Café park na Sukové, tam jezdíme asi nejradši. Vidis, to je pekne ujety. Mam to vsechno “za rohem” a castecne jsem mimo. Dobry kafe fajn, u Holecka nevim, nechodim uplne rad, ale asi spis kvuli lidem - divnolidi, El patio jsem v podstate neznal. Nejcasteji si davame anglickou snidani v Bonte. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Jestli je Holeček Galerie, tak nám divnolidi nevadí - vytuněný bičis s kapesními psíky, bezkofejnové laté ze sojového mléka s alternativním cukrem.... poslední 4 roky jsem se podílel na vedené velké fungující ziskové kavárny a tam se nám otočilo všechno. Navíc, když z vesnice vyjedeme na takovou snídani, která se protáhne přes oběd, tak to okolí moc nevnímáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna před 5 minutami, gunman napsal: Jestli je Holeček Galerie, tak nám divnolidi nevadí - vytuněný bičis s kapesními psíky, bezkofejnové laté ze sojového mléka s alternativním cukrem.... poslední 4 roky jsem se podílel na vedené velké fungující ziskové kavárny a tam se nám otočilo všechno. Navíc, když z vesnice vyjedeme na takovou snídani, která se protáhne přes oběd, tak to okolí moc nevnímáme. Výstižný popis , jinak Ok, v pohodě, tomu rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Lehká výletní snídaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Dnes Sorry, trochu pečou jinak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Bodka za raňajkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Takové snídaňo-bruncho-obědově cosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Dnes jen simple - vejce, cottage, řeřicha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se