Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim panove,

tak po cca 3 mesicich, kdy se stale rozkoukavam po svych prvnich solidnejsich hodinkach a kdy jsem se uz 2x otocil v bludnem kruhu ruznych modelu, se pomalu dostavam do cilove rovinky (snad :D )

Pokud byste meli tedy tip na neco, co splnuje nizeuvedena kriteria, budu vam vdecny:

- zacnu netradicne - libi se mi neco, k cemu se fakt hodi remen prosivany bilou niti :)

- mely by to byt takove "allday" hodinky, k lezernimu noseni, ale aby to bylo snesitelne i v obleku

- lehce sportovni duch prijatelny

- prumer cca 41mm

- cena cca 40-60k

jako referenci, ktera se mi libi davam toto , coz je/bylo nad budget, ale take obrazek v priloze, na kterem se mi ale uplne nelibi luneta a rucky

Predem diky za tipy!

post-22142-068702700 1337678374.jpg

Návštěvník dlubix
Odesláno

S Damasko nebo Sinn chybu neuděláš. Koukni na Chronoshop.cz

Jinak doporučuju trochu "přitlačit" a okouknout nějaký Rolexky :-) Inhouse, tradice, dostupný servis, velice dobrá vodotěsnost (především u sportovních modelů), trvalá hodnota s mírně rostoucí tendencí.

Ještě mne napadají Omega SMP a PO (ty starší v této cenové relaci). Opět dobrá vodotěsnost a dostupný servis.

Odesláno

U Fortis aspoň mne osobne vadí ten remeň. Ani nie kvalitou, priliehanie k puzdru je naopak super, ale tá veľkosť...u spony nejakých 18mm...a samozrejme puzdro ma 42, s prečnievajúcou lunetou rovných 44mm. Inak Fortis na každodenné používanie je výborná voľba.

Sinn - práveže tie sinnácke ručičiky s tenkým zakončením tomu dávajú šmrnc a bezproblémové odčítanie času..ale ke´d sa ti nepáčia, nedá sa nič robiť :) .

Pozri ešte:

> Baume & Mercier - chrono v rade Capeland, sivé alebo biele, naživo ejňo ňúňo, priemer puzdra 42mm. Tu si ale nie som istý, či sa vojdeš cenou.

> Mühle-Glashütte - prejdi si ich kolekciu (napríklad na www.chronoshop.cz)či ti tam nič nepadne do oka.

Odesláno (upraveno)

Girard-Perregaux 1976 Monte Carlo z prodejního vlákna, i ten řemen s bílým prošitím k nim jde.

vetsi urco nejsou, maj 40mm

edit: aha, uzs to editoval :)

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Diky za tipy,

@dlubix: dival jsem, Damasko mi nesedi vubec a ty Sinny - to v obrazku je to nej, ale jak jsem psal.. Rolady a Omegy jsem zkousel, ale prekvapive jsem jim neprisel na chut :-/ Navic, nemam rad, kdyz me nekdo ocumuje a tohle by ocumoval.

@Horhe: nedelas ty nekde v marketingu? :D ..hodky jsou to pekne, ale neni to uplne to, co bych rad.. spise me laka takovej jakejsi "racing" styl, ale fakt takovej hodne jemnej.. Ty fortisy v obleku, to by nebylo uplne ono

@Hejdik: ano, ty jsem videl.. jsou perfektni (prestoze prodejce je prej nakej smelinarskej padouch :D [se tady psalo :) ](, ale maj prumer 44.. to bych se necitil ok

@Stano: Muehle GH som uz pozeral, je to fajn, ale nie uplne ono.. Ale ako som pozeral B&M, clovece, narazil som na Tudor a niektore modely ma na prvy pohlad dost zaujaly.. Idem to este popozerat

Dekuji zatim vsem, ocenuji [kdyby se davaly puntiky, udelim :) ]

Odesláno (upraveno)

vetsi urco nejsou, maj 40mm

edit: aha, uzs to editoval :)

Jo! :)

V tom inzerátu psali 43, ale to je i s korunkou, jinak mají těch 40, takže ideální velikost.

... spise me laka takovej jakejsi "racing" styl...

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

@Andrew, docelas to vystihl - rad bych neco v tom racing stylu, ale tohle je na me moc papouskovity.. rad bych neco konzervativnejsiho

ale diky

Odesláno (upraveno)

Pokud by to nemusely být funglovky, tak podle mě nenajdeš moc hodinek, kterým bude prošívaný řemen sedět lépe než moonwatchům. Projdi si tohle vlákno na WUS s desítkama fotek. Tak 2-3 roky staré v perfektním stavu by se měly dát v tvém limitu v pohodě sehnat. Velikost je udávaná 42 mm, ale realita je menší, takže přesně velikost jak požaduješ. A nebo PO na gumě s prošitím taky nevypadají špatně.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

source: WUS

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Legend divery - to neni uplne ono, co bych rad.. btw - u nich me vzdy zajimalo, proc maj hodinky Legend DIVER vodotesnost 30m.. mi to prijde uhozeny. Dneska ma uz vsechno snad minimalne 50m

Moony - nenavidim ty rucky :) ..ale tvuj tip me dovedl k zajiomavemu modelu Broad Arrow..

Ale diky za vsechny tipy, jsou prinejmensim inspirativni

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...