Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 160
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

moja zásielka je v priebehu celného odbavenia už viac ako 2 dni...nerozumiem, prečo to trvá tak dlho...

je to zlé znamenie??? čo myslíte?

Odesláno
moja zásielka je v priebehu celného odbavenia už viac ako 2 dni...nerozumiem, prečo to trvá tak dlho...

Asi maji celnici moc prace, take jsem mel jednu zasilku na celnici 4 dny a kdyz uz jsem je kontaktoval tak akorat balicek vydali poste ;) Nekdy je potreba si pockat..bohuzel..

Odesláno

tak ďalšia zmena : :thumbsup_anim:

* Zásilka podána dne 15.07.2008.

* Zásilka dne 17.07.2008 odeslána do České republiky.

* Zásilka dne 04.08.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.

* Zásilka v průběhu celního odbavení.

* Zásilka dne 06.08.2008 odeslána ze vstupní pošty na doručení.

* Zásilka přepravována k dodací poště.

Odesláno

Ty moje GS byly také asi tři dny na celnici.....takže v pohodě

Odesláno

tak hodinky sú doma. dorazili dnes okolo 9 00 :thumbsup_anim:

Gevril GV2 Explorer Automatic.

Nafotím (asi cez víkend, ak to stihnem) a dám do nových prírastkov.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Osmý den na celnici :suicide_anim:

Informace o zásilce:

Zásilka podána dne 08.08.2008.

Zásilka dne 11.08.2008 odeslána do České republiky.

Zásilka dne 25.08.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.

Zásilka v průběhu celního odbavení.

Odesláno

Buď v klidu, já načínám třetí týden. Pravda, v pátek celnici po 14 dnech opustily a pošťačka z pošty 120 po mým včerejším dotazu vyhrožovala doručením dnes, ale zatím se neobjevila... :(

• Po letech...
Odesláno

Ahoj,

Koukám sice, že je to pěkně staré téma, ale buď jsem špatně hledal, nebo jsem nenašel podobné.

Chci se teda zeptat. Nechal jsem si z USA(Arizona- Yuma) poslat hodinky.

USPS je přijalo 22. ledna. Prodejce si říkal, že tracking u tohohle nebude, ale USPS je normálně vidí a sleduje(dokonce i CP na svých stránkách vidí, že nějaký balík byl/je z 22. ledna pod tím číslem v přepravě)

Pár updatů už proběhlo a tak nějak jsem přišel na to, že alespoň jednou denně se to aktualizuje. Jenže teď už 3/4 den nic a "zaseklo" se to na sdělení :

February 1, 2019

In Transit to Next Facility

Your package is moving within the USPS network and is on track to be delivered to its final destination. It is currently in transit to the next facility.

Aktualizace je z 1. února. 28. ledna to psalo toto:

January 28, 2019, 7:20 pm

Departed USPS Regional Facility

LOS ANGELES CA INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER

Co teď? Lítá to snad z L.A. rovnou do ČR?I kdyby tak 3-4 dny to asi neletí ne? :-D Nebo se to prostě někde v USA zaseklo?

A jak dlouho vlastně trvá dneska doručit zásilku přes USPS First Class Mail International / First Class Package International Service do ČR?

Díky za info pokud někdo má :-)

Odesláno

Hele, ja posilam s USPS letecky z CR co chvila a trva to tyden, spis dva, max tri. Z CR to odejde hned, ale pak to nekolik dni, aji tydnu visi ve vzduchoprazdnu, nez se to objevi na US customs. Takze bud v klidu. A z LA to stopro do CR neleti, bud NY apod., nebo UK, Frankfurt.. Ale v trackingu se to neukazuje.

Odesláno

Nezapomen taky na to, ze v 13:17 je v USA 07:17 v NY, v LA este vo tri min, takze ani nezacal pracovni tyden, pres vikend USPS ani CP neaktualizujou. Ted sem posilal s FedExem a trcel balik tri dny v Koline, meli dorucovat be stredu a doslo to v patek.

Odesláno

Ahoj,

díky za info. Jo to mne taky napadlo, ale minulý víkend se to aktualizovalo i přes víkend :-) I tak hodinkám se nechala původní cena, takže mne pak čeká telefon/mail od celníku abych jim vysolil nějaký mince. Snad to tady nebude trvat roky. Jednou jsem měl přes 14 dni na "známé" 120 poště tričko které mělo cenu sotva 10 USD :-D 

Plus teda ještě ty zimy v USA...snad se to nikde neztratí :-)

Odesláno

Jak pise Sibir, bud v klidu. Kdyz mi jde neco z USA pres USPS, klidne to dva tydny koluje po statech a klidne 2x na stejne misto.

Vyderzaj pijaner :-).

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Asi už to tu zaznělo, ale pokud celníci zachytili použité 20+ let staré j**ky za  cca. 1800 Kč, tak mám asi smůlu a musím platit výpalné, co? :(

Upraveno uživatelem VitekB

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...