Stephan Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Jelikoz jsem cestovatel zacatecnik, tak jsem se chtel zeptat jestli muzete doporucit nejaky levnejsi hotel na par dni v Londyne. Uvitam i tipy na nevsedni mista ktera bych nemel vynechat
Cyber Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 booking.com tripadvisor.com lonelyplanet.com
African Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Jop, Cyber ti dal dobré odkazy, tam to všechno máš. Můžu ti pouze doporučit pohodovýho českýho taxikáře na odvoz z letiště na hotel a pak zpátky, popř. po Londýně, ale to už je lepší městská doprava" Mě vždycky odvezl za super peníz a poradil vše na co jsem se jen zeptal a všechno si můžeš domluvit dopředu, fakt pohoda za pár peněz" Radek 00447970288768http://www.radstransfers.co.uk/ Jinak jestli jedeš jen na pár dní, dej si okruh vyhlídkovým busem kolem Londýna" Jezdí nejatraktivnější místa, jízdenku koupíš v infocentrech, je platná celý den, kdekoliv se ti líbí, vystoupíš, kdy chceš nastoupíš" Pohoda"
blackhead Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Ja pred 3 tydny spal IBIS London City, ma dobrou polohu hned na metru zelena linka, cena cca 100GBP noc, ten vyletni bus stoji 29GBP na 24 hodin, denni listek na metro 7GBP.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Kdy tam chceš jet a na jak dlouho? Bacha na OH! Jinak program na originální návštěvu Londýna: Eating fish and chipsEating bangers and mashDrinking a pint of Carling lagerSipping English tea (with milk)Watching football on the tellyRiding the TubeVisiting Harrod?sSaluting the Union JackRiding a double-decker busChecking out a red phone Visiting Buckingham PalaceWatching the changing of the guards in front of St. James PalacePosing with the guards behind St. James PalaceVisiting Trafalgar SquareGetting caught out in the rainVisiting Piccadilly CircusFeeding the pigeons alongside other tourists in front of Piccadilly FountainTaking a hackney carriageCrossing the street with three other people, Beatles-style, outside of Abbey Road StudiosMůj travel agent k tomu dodal: "1, 3 and 5 and add a sprinkle of eyeing up females and that is pretty much an average day for an Essex boy!"
gougy Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Ještě k serverům na ubytování přidám oblíbený dhr.com a profláklou expedia.com. Ale Londýn je obecně přes sezónu docela drahý, slušný hotel v centru stojí dost. (sám tam letím asi 26.7...)
Stephan Odesláno 12. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Diky za reakce a tipy. Poletime nejspis az na zacatku zari, ale chtel sem si udelat nejakou predstavu na kolik me s pritelkyni vyjde ctyri, pet noci v obycejnem hotelu
Micey Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Já teď jedu na jednu noc do Ibisu Wembley, jedna noc nás dohromady vychází na nějakejch 17,18 stovek, tušim že i se snídaní, ale možná kecám. Žádnej luxus, ale myslim že na pár nocí přijatelný. Je to hned vedle toho staďáku, metro kousek pěšky, do centra za chvilku tim metrem. Bral jsem to přes booking.com.
lexa Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Urcite navstivit muzeum voskovych figurin, stoji to za to i za to vstupny 29?, lepsi udelat rezervaci po netu, jsou tam fronty tak na 2 hodiny, taky dobry muzeum Sherlocka Holmese, 5?, pozor na fish&chips u malych stanku, nekde to delaj z mrazenejch ryb, lepsi vetsi bistra tam to delaj z cerstvejch, na nakupy idealni oxford street, x km nakupnich moznosti, po centru jedine metrem, autobusy stojej pro velke zacpy, jinak nevim cim a kam letis, dobra levna wizzair, do lutonu, a do centra pak busem green line, zpatecni listek platny 14 dni 22?, jinak si kup na cestovani oyster card, jako u nas open card, driv ji davali free, ted stoji neco malo, dobijes v trafice na7? za den, jinak je doprava draha, cca 2? za spoj, nehledej ubytovani moc na vychode londyna, docela ghetto, idealni severni vrch, okolo Enfieldu, hezke klidne prostredi, dostupnost metem dobra, a jsou zakazany noze s pojistkou, tak pozor:-),a jinak cetnici dost nemaj radi pouzivani a noseni kapuci pres hlavu, jinak po centru nejsou spatny na jidlo cinsky bistra, zaplatis od 5 do 10? podle vyberu jidla a muzes snist co chces formou bufetu, ale zas tam je drahy piti, maly pivo cca 2?
African Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Jedeš na dost krátce, já to dávám o pár málo dnů delší a zrovna sjedu i zapařit do Brightonu, to stojí určitě za to" Luxusní město, super hospody, halda koncertů, pohodový lidi Doporučuji, vlakem z Londýna 50 minut a po tady tom velkoměstě parádnickej voraz
kubson Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Na lowcost ubytování v soukromí je prý dobrý Airbnb
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Nebo ještě hrs.de pro hotely a penzióny.
Stephan Odesláno 12. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Tak sem objednal letenky a rovnou i ten hotel co psal Micey a uz se muzu jenom tesit a doufat v pekne pocasi
Micey Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Haha, tak dobrá práce. Cena tě vyšla tak nějak podobně, jak jsem psal?
Stephan Odesláno 12. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Jojo, cena vice mene podobna (bylo to bud 7200 na 4 noci pro dva, nebo 7800 s moznosti zruseni bez storno poplatku, tak sem vzal to druhe). Cenou i lokalitou to bylo presne to co sem hledal, takze diky za tip
RomanP Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Zhruba v půlce příštího týdne letím do Londýna. Bydlet budu na stadiónu : http://www.westhamhotel.co.uk/Máte někdo osobní zkušenost s tímto ubytováním? Nebo nějaké tipy co stojí za to vidět mimo tradiční průvodcovské "špeky"?
African Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Ne, ale už jenom s toho videa ti můžu říct, že v Londýně je asi všechno lepší než tady ten shit Takhle Londýn a jeho krásy nikdy nepoznáš"Zhruba v půlce příštího týdne letím do Londýna. Bydlet budu na stadiónu : http://www.westhamhotel.co.uk/Máte někdo osobní zkušenost s tímto ubytováním? Nebo nějaké tipy co stojí za to vidět mimo tradiční průvodcovské "špeky"?
RomanP Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Takhle Londýn a jeho krásy nikdy nepoznáš" Teď Ti trochu nerozumím...
African Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Myslel jsem tím ubytování Londýn má hromadu krásných typicky Anglických hotýlků, kde tě uvítá týpek s jejich typicky černým humorem a začne třeba tím, že žádnou rezervaci nemáš, uvaří ti výbornej černej čaj a pěkně s tebou pokecá Typ ubytování, který si vybral, je dle mého jeden velký kýč, který má po celém světě úplně tu samou fazónu, pokud nevylezeš na ulici, tak ani nevíš v kterém státě vlastně jsi. Ale je to můj osobní názor, tak si to neber něják špatně, ale občas bohužel musím v takovém stylu ubytování také přespat a je to pro mě jedno velké utrpení, speciálně ty super vyškolený personály, který se na tebe smějou a přitom tě mají úplně u zadku" Jinak pokud si v Londýně nikdy nebyl, bude se tím tam líbit, je to tam super, přeji příjemný pobyt"
RomanP Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Určitě to špatně neberu, já jen nechápal, že to myslíš na ten Hotel :-)Nevybíral jsem ho, ale myslím, že je to i tak jedno, protože tam beztak budeme jen spát.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se