Trobler Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás má nějaké zkušenosti s replikami luxusních hodinek. Nemám namysli hodinky za 500 KčNež mě tu ukamenujete, rád bych podotknul, že repliky si chci pořídit pouze k uspokojení své potřeby nějaké takové hodinky vlastnit a za plnou cenu si o nich mohu pouze nechat zdát. Jinak mám doma jedny Tissotky a Casia, které používám normálně. Rád bych se dozvěděl více o kvalitě těchto replik, použitelnosti a důvěryhodnosti. Chci slyšet objektivní názor a né hned lock topic a čůs chudáku co nemá na origo... a pokud je to to jediné co umíte, tak jsem se asi spletl o serióznosti tohoto fóra.Děkuji
Saturnax Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Tu sa odpovedí na svoje otázky nedočkáš...
shag Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 jsem se asi spletl o serióznosti tohoto fóra
Trobler Odesláno 21. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2012 spíš jsem očekával, že banda profíků mi může říct, alespoň trochu více... tak nic no
Baker Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Chci slyšet objektivní názor Objektivni nazor je, ze je to smejd, pro pozery, kteri maji potrebu hrat si na neco co nejsou a na co nemaji. Prave proto ze je toto seriozni forum milovniku hodinek, Te kazdy s replikama posle do haje. Replika je honosny nazev, spis bys mel pouzit vyraz padelek, falsum, ukradeny napad / vzor a sam sobe odpovedet, zda mas ci nemas moralni problem s nosenim / pouzivanim kradene veci. Ke kazdym hodinam ktere jsou v onom smazanem odkazu najdes alternativu u jine levnejsi znacky, ktera si na nic nehraje.
gougy Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Obecně je platné: lepší Casio za 400,-. Pro Tvůj vlastní pocit, protože především kvůli tomu si člověk hodinky pořizuje.Mít hodinky za málo peněz není ostuda, ostudou je hrát si na něco, co nejsi.
sibirnaya Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 ty nejses trobler, ale trabler. pokud mas na tissot, tak nos tissot a bud rad, nechapu, jak by te mohlo uspokojit, ze mas doma kopii breitlingu. a se serioznosti to vazne nema nic spolecnyho..
Návštěvník km.kmk Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Dejte mu uz ban. Sem to nepatri...
klobadysek Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Někdo má a někdo nemá. U originálů se výrobce zaručuje za určité vlastnosti, přesnost, celková odolnost, servis etc. Zajímá-li tě kvalita, nehledej u fejků, tam je to loterie - montováno neznámo kde, neznámo kým. Věř mi, že originál, i za cenu že na něj budeš dlouho šetřit, ti udělá větší radost.
Trobler Odesláno 21. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Asi jste moc nepochopily za jakým účelem chci hodinky pořídit. Věta, doma mam tissotky a casia na normalni použití, asi není dosti srozumitelná. Takze o kvalitě hodinek my tu neřekne zřejmě nikdo nic..
Dantechno Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 mi ti nic nerekneme pac nemame kde cerpat... 90% z nas takovou vec nikdy nemelo doma.
sibirnaya Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 kvalita materialu je slusna, kvalita zpracovani a provedeni uz je docela tristni, na vodotesnost se spolehnout neda, presnost - mozna budou presny, mozna ne - sklo neni safir, strojek je delanej bud z plechu vod konzervy, nebo nic moc napodobenina ety, kdyz mas stesti, je tam miyota vevnitr.. chronograf vetsinou nechronografuje, alebrz ukazuje den a datum, atd atp..
zekon7302 Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Tak se klidně ptej,je tu toho spousta o čem se dá psát a porovnávat,jelikož tvůj dotaz byl na něco,kolem čeho kvalita ani za mlhy neletěla tak není co psát,pak se nediv že tu každý takhle reaguje.
gougy Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Asi jste moc nepochopily za jakým účelem chci hodinky pořídit. Věta, doma mam tissotky a casia na normalni použití, asi není dosti srozumitelná. Takze o kvalitě hodinek my tu neřekne zřejmě nikdo nic.. Já již ne, Tvé přesvědčení o tom, že jsme zde banda kreténů, co nerozumí psanému textu, mi k tomuto rozhodnutí stačí.
Hasňa Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Holky to mozna pochopilY. Zapomen, ze se na tohle tema tady da vest debata. Zmen tema, nebo forum.
Giovany21 Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Kua chlape ked mas cca. 300 - 500 ? na TISSOT tak prisetri a kup si za cca. 1500 ? Breitling STEELFISHE /z tychto hodin su nadseny aj ludia co maju hodinky za X nasobok ich ceny/... Okolo 1000 ? kupis velmi slusne hodinky /a bude to zvucna znacka (BREITLING, OMEGA, TAG HEUER a ine...)/ tuto na fore v bazare staci napisat "SZ"...
lastam Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 A tebe fakt uspokojí nápis Omega nebo Rolex a neni to Rolex? Repliky nikdy nebudou zpracované tak dobře jako originály, nikdy! Měl jsem v ruce Rolexky a repliky, a originál je fakt jiná káva...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.